• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem bana tokat atmaya kalktı.

Evet empati önemli ama malesef kendisinde o yok beni anlamıştır umarım diycem ama onuda sanmıyorum. Bana karşı baştan beri böyle eşime kendi görümcesini evlenmesi için konuşturmak istemiş eşim istememiş sonra beni tanıştırinca böyle cephe almış durumda bana.

görümceyi gelin alıp rahat etmekti amacı galiba berdel gibi

Selam arkadaşlar 2 saat önce yaşadığım olayı sizinle Paylaşmak istiyorum. Bana görümcem geldi birşeyler yedik eşimde geldi muhabbet etmeye başladık bu görümcem benim yanımda yok biz kardeşime şu kızı alacaktık şu kız böyle güzeldi derdi boyum kısa biraz onu dile getirirdi nerdeyse her geldiğinde böyle konuşurdu ben bir iki kere bu konularin açılmasını istemiyorum desemde anlamadı neyse yine aynı şey oldu eşime önceden senin konuştugun kız ne güzeldi boyu uzundu hatırliyomusun demez mi ben birden delirdim sabır taşı değilim sonuçta o kadar beğendiysen kocana al diyiverdim bu kalkti yerinden sen ne diyosun dedi elini kaldırdı eşim geçti önüme abla napiyosun sen dedi görümcem apar topar çıktı eşimin beni koruması mı zoruna gitti hakettip yediği laf mı bilemedim.

Sok oldum resmen,ciddi anlamda terbiye sinirini asan bir görümceniz var hayretler icindeyim,kalakaldim öylece,evlenip yuvanizi kurmussunuz,niye simdi hala bu eski defterleri acma,hci de suclu hissetmeyin,yaptigindan o untansin.

Selam arkadaşlar 2 saat önce yaşadığım olayı sizinle Paylaşmak istiyorum. Bana görümcem geldi birşeyler yedik eşimde geldi muhabbet etmeye başladık bu görümcem benim yanımda yok biz kardeşime şu kızı alacaktık şu kız böyle güzeldi derdi boyum kısa biraz onu dile getirirdi nerdeyse her geldiğinde böyle konuşurdu ben bir iki kere bu konularin açılmasını istemiyorum desemde anlamadı neyse yine aynı şey oldu eşime önceden senin konuştugun kız ne güzeldi boyu uzundu hatırliyomusun demez mi ben birden delirdim sabır taşı değilim sonuçta o kadar beğendiysen kocana al diyiverdim bu kalkti yerinden sen ne diyosun dedi elini kaldırdı eşim geçti önüme abla napiyosun sen dedi görümcem apar topar çıktı eşimin beni koruması mı zoruna gitti hakettip yediği laf mı bilemedim.

Arkadasımm sakın bu tavrında vazgecmee .. Super
Nerde - ne zman - kiminle ve nasıl konusması gerektıgını bılsınn !!
Kocana bu konuda taviz yok !
Oda bıleceek !

Ne guzel vermissiniz cevabinizi keske bende sizin gibi zamaninda cesaretli olsaydimda benden buyuk 5 eltime kendimi ezdirmeseydim hic :)
Esinizin sizi korumasida ayrica iyiydi.
Boyunuzda benden 3 cm uzun sismanlamadigim ideal kiloda oldugum surece kendimi hic kisa hissetmiyordum...
Taa ki dogum yapip 15 kilo fazlaligim oluncaya kadar :p
Sizde ideal kiloda oldugunuz surece kimse boyunuza birsey söyleyemez! izin vermeyin cunku kisa dedilsiniz. :KK20:

iyi yapmışsın
sinirlerin biraz yatıştığına göre iyi tarafından bak
bi daha da sizin eve gelmez uzun süre : )

Bunun değişik versiyonu da benim kuzenim yaşadı .
Kuzenim biri görümcesine diyor işte kocası için AIDS ten şüpheleniyorlarmış .
Bize bulaşmaz değil mi falan diye , görümcesi de direk kocamla yatmazsan bulaşmaz demiş .
Yıllar geçti ben hala unutamam bu lafı .

klasik görümce vakası..böyledir bunlar..aranızı açmak için çaba gösteriyor..

hak etmiş bence bu sözü..tabi kendi kocasına gelince nasılda deliriyor...ağzınıza sağlık..belki birdakine cesaret etmez terbiyesiz...

Dün Sabaha karşı odada kapaaaaak diye bağırasım geldi :KK49: o
Terbiyesizin, terbiyesini vermek beş fakir doyurmak kadar sevaptir derler.
Hem bu kk yı guldurdunuz, hemde böylesi. Bir sevap. Cennetliksiniz yahu.
Unutmadan söyleyim
Bodur tavuk her dem piliçtir. :-)

Gorumceniz kardeşi iiçin endiselenmesinher zaman karşısında çıtır bir eş görecek.
Hehehe

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiye kadar görümcemden ses çıkmadı inşallah bu saatten sonra da huzurumu bozmaya çalışmaz.

Back
X