• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem bana tokat atmaya kalktı.

Ay hala ara ara konunuza bakıyorum. Cidden sizin içiniz soğumasa da benim her okuduğumda soğuyor :)

Merak ettiğim sonra ne oldu. Sizi arayan soran birileri oldu mu? Kayınvalideniz sen benim kızıma nasıl öyle bir şey dersin diye çıkıştı mı?

Kayinvalidem aradi ayıp etmişsin dedi bende objektif olsanız böyle demezdiniz kızıniz diye savunuyosunuz dedim sende benim kızımsim falan dedi lafta.

ayy benım gorumcemde boyleydı eltım de.bırgun gorumceme gıttık.esıme dıyorkı resmen ya acık acıkkk...x kısı ne yapıyor.goruyon mu...aayy o zmn cocuktum bende sustum..esımde sasırdı...sımdı dese mahvederım.
eltımde durmadan esım ıcın onunda x ı vardıı..amann bos ver ıyıkı sen oldun...devamlı ama devamlıı..herkezın yanında...ne densız ınsanlar var dunyada

Cevabını ver bacim sonra tepesine çıkıyolar insanın.

Kayinvalidem aradi ayıp etmişsin dedi bende objektif olsanız böyle demezdiniz kızıniz diye savunuyosunuz dedim sende benim kızımsim falan dedi lafta.

yok artık
kızının yaptığı ne
bu kadar da taraf tutulmaz ki
hem aranızı bozmaya uğraşıyo hem tokat atmaya çalışıyo
hem de sen ayıp etmiş oluyosun
kv de aynı kızı gibi heralde
ona da yüz verme bence

ben yeni okudum
sabha sabah keyfim yerine geldi
ne yalan söyleyim
bende olsam aynısını söylerdim
sen gene ilk söyleyişi değil demişsin
ben sabredemezdim
afferin sana
eşinide tebrik ederim
bidaha sıkıyorsa açsın bu konuları görümce
:)

Teşekkürler canım hakedene söylemek lazimmis bundan sonra haketmeyene ikinci fırsatı vermiycem sabretmiycem.

Aferin canım hakedene hakettiği cevabı çok güzel vermişsin ne terbiyesiz kadın yaaaa....

kardeşinin yanında eşin var sizin gelininiz böle şey sölenir mi ne ayıp....

tamam güzelse güzel (kesin abartıyordurda) kardeşin seçimini yapmış dimi?

hem boyun kısaysa kısa yaniii hem kısalar daha tatlı oluyor... bende kısayım eşimden ama problem yapmıyorum...

eminim sende yapmıorsundur da işte bunalıma sokmak için elinden geleni yapanlar war...

Eminim bundan sonra sana bu kadar gelmez ve muhattap olacağını pek sanmıyorum bu mevzudan sorna....

Aynen öyle canım bende eşimde problem yapmıyoruz sonuçta mantıklı insanlarız kör değil di gözümüz ama bazı insanlar mantıksızlasiyo işte.

yok artık
kızının yaptığı ne
bu kadar da taraf tutulmaz ki
hem aranızı bozmaya uğraşıyo hem tokat atmaya çalışıyo
hem de sen ayıp etmiş oluyosun
kv de aynı kızı gibi heralde
ona da yüz verme bence

Bana geçmişi takip öyle cevap vermiycektin dedi bende annecim geçmişi takmak olsaydi mesele başta verirdim tepkimi bir değil iki değil hakedene cevabini kim olursa olsun veririm artık dedim tamam dedi kapadı.

görümcende suç göremedim ben canım sen boyunun kısa olmasını zayıf/eksik noktan olarak kabul etmişsin, bunu kullandırıyorsun. o da ziyadesiyle kullanıyor.
cahil cahil konuşmalar.
herkes evlenmiş, iş bitmiş yani ellerine ne geçecek bunları söyleyince?

Ben boyumdan memnunum canim Allah vergisi ki.bu konuyu sorun etmedim görümcemin hatasi konuşmaları tavırları geçmişi açması.

Hiç "acaba abarttım mı?" diye düşünmeyin bir an bile. O sizin eşinize o kızı yakıştırıp dururken iyiydi de siz artık tahammül edemeyip onun eşini bu iğrenç muhabbete dahil edince mi kötü oldu?

Ben hazırcevaplılığı ile tanınan bi insanımdır, ama şu cevabınız karşısında saygıyla eğiliyorum, çok güzel söylemişsiniz ağzınıza sağlık. Onun da nasıl içine oturmuşsa annesine sizi şikayet etmiş çocuk gibi.

Hiçkimse kendisine yapılan terbiyesizliklere katlanmak ve susmak zorunda değil. Siz de karşı tarafın anlayacağı dilden konuşmuşsunuz. Sıkıyosa bi daha münasebetsizlik yapsın şimdi.

Selam arkadaşlar 2 saat önce yaşadığım olayı sizinle Paylaşmak istiyorum. Bana görümcem geldi birşeyler yedik eşimde geldi muhabbet etmeye başladık bu görümcem benim yanımda yok biz kardeşime şu kızı alacaktık şu kız böyle güzeldi derdi boyum kısa biraz onu dile getirirdi nerdeyse her geldiğinde böyle konuşurdu ben bir iki kere bu konularin açılmasını istemiyorum desemde anlamadı neyse yine aynı şey oldu eşime önceden senin konuştugun kız ne güzeldi boyu uzundu hatırliyomusun demez mi ben birden delirdim sabır taşı değilim sonuçta o kadar beğendiysen kocana al diyiverdim bu kalkti yerinden sen ne diyosun dedi elini kaldırdı eşim geçti önüme abla napiyosun sen dedi görümcem apar topar çıktı eşimin beni koruması mı zoruna gitti hakettip yediği laf mı bilemedim.

Çok iyi söylemişsin tebrik ediyorum. Çok beğendiyse kocasına alsın. Sonuçta senin kocana almaktan bahsediyor hala. Senin söylediğin şey onun empati yapmasını sağlamış olmalı. Bir daha da sana bir şey diyemez oh iyi olmuş.

Hiç "acaba abarttım mı?" diye düşünmeyin bir an bile. O sizin eşinize o kızı yakıştırıp dururken iyiydi de siz artık tahammül edemeyip onun eşini bu iğrenç muhabbete dahil edince mi kötü oldu?

Ben hazırcevaplılığı ile tanınan bi insanımdır, ama şu cevabınız karşısında saygıyla eğiliyorum, çok güzel söylemişsiniz ağzınıza sağlık. Onun da nasıl içine oturmuşsa annesine sizi şikayet etmiş çocuk gibi.

Hiçkimse kendisine yapılan terbiyesizliklere katlanmak ve susmak zorunda değil.

Teşekkürler evet kim.olursa olsun saygılı olmak lazım ama ortada sürekli tekrarlanan bir terbiyesizlik varsa susmak olmaz verdiğim cevaptan pişman değilim umarım birdaha aynı ortamda bile olmam o insanla.

Çok iyi söylemişsin tebrik ediyorum. Çok beğendiyse kocasına alsın. Sonuçta senin kocana almaktan bahsediyor hala. Senin söylediğin şey onun empati yapmasını sağlamış olmalı. Bir daha da sana bir şey diyemez oh iyi olmuş.

beni ona buna şikayet ediyormuş empati kurmamistir sanmam yorumunuz için teşekkür ederim.

beni ona buna şikayet ediyormuş empati kurmamistir sanmam yorumunuz için teşekkür ederim.

Onu haklı bulabilecek tek insan varsa o da sadece anasıdır, o da ortak paydada siz olduğunuz için. Onun dışında herkese kendini rezil etmiş olur sadece. Empati kuramadığı gibi bunu da düşünemiyor demek ki...

Bence kayınvalidene falan şöyle diyebilirsin:

Ben ne yaptım ki kızınız eşim için keşke o kızı alsak diye hayıflanıyordu benim yanımda üstelik ilk kez de değil, yani benim eşime bir başkasını yakıştırıyordu, bir başkasıyla evlendirmekten bahsetti. Ben de benim duygularımı anlayabilsin diye bana yaptığı şeyin aynısını ola yaptım diyebilirsiniz.

Gerçi siz taşı gediğine oturtmakta uzman görünüyorsunuz :KK24:. O sebeple en güzel şekilde yine nokta atışı yapacağınıza eminim:-).

Aynen öyle canım bende eşimde problem yapmıyoruz sonuçta mantıklı insanlarız kör değil di gözümüz ama bazı insanlar mantıksızlasiyo işte.

Aynen beğenmese zaten almazdı...

ölesine dengesiz boş konuşan insn denir işte aman çok da muhattap olma....

sinir olurum öle tiplere...

bence o sizi kıskanıyor.....

Back
X