Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Görümcenizin misafir gibi davranma konusunda bir şey diyemeyeceğim ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Kimseyi küçümsemiyorum demişsiniz ama görümceniz için kullandığınız tabirler inanın hiç hoş değil... Bir bayana hiç ama hiç yakışmıyor.
enazından.k.validenler senin tarafında, anşayışlı insanlar..
görümcenin de şımarık olduğunu düşünüyorum..
psikolijik durumu kullanıyor,ilgiyi kendine çelmeye çalışıyor..
sen yine büyüklerinin hatrına bişey söyleme,söylesen daha da ortalığı alevlendirecek görümce..
k.validenle paylaşsan..
2 HAFTADIR okadar çok doluyum ki. artık nefret derecesine dönüştü. bu aklıma geldikçe çıldırmak üzereyim şimdi. siz benim bide akşam evde yaşadıklarımı düşünün. her akşam ayrı bir tarane bıktım artık..ç
Nasıl tabirler kullandıklarınız öyle.
Herkes size hizmet etmeye mecbur değil hamile olsanız dahi. Evet masada yaptüığı çok kötü ama aklında problem olduğunu biliyorsunuz
Üstelik kayınvalideniz size yardımcı oluyor.
Görümceniz de mecbur olduğu için gelmiş.
Yapsa, yardımcı olsa iyi de, bu şekilde hakaretvari kelimeler kullanmanız çok yakışıksız doğrusu
Nasıl tabirler kullandıklarınız öyle.
Herkes size hizmet etmeye mecbur değil hamile olsanız dahi. Evet masada yaptüığı çok kötü ama aklında problem olduğunu biliyorsunuz
Üstelik kayınvalideniz size yardımcı oluyor.
Görümceniz de mecbur olduğu için gelmiş.
Yapsa, yardımcı olsa iyi de, bu şekilde hakaretvari kelimeler kullanmanız çok yakışıksız doğrusu
2 HAFTADIR okadar çok doluyum ki. artık nefret derecesine dönüştü. bu aklıma geldikçe çıldırmak üzereyim şimdi. siz benim bide akşam evde yaşadıklarımı düşünün. her akşam ayrı bir tarane bıktım artık..ç
affedersiniz.hakaret etmek değilde ne bileyim.. ya kimseye bişey anlatamıyorum.. sinirlerim had safada...
hepinizden özür dilerim. kötü kelimeler kullandığım için. kendime engel olamadım.
valla az bile söylediklerin , ben olsaydim yerinde onun soylediklerini duyduktan sonra rezil ederdim onu orda.
sofrada yaptigina gelince igrenclik zaten , ugrasilmaz bosver. Sen keyfine bak , o senin sinir oldugunu gorunce
daha cok yapar abuk subuk seyler , takma ne yapiyorsa yapsin , catlasin kiskancligindan...
kayınvaliden yardımcı olduğundan, kendini iş yapmak zorunda hissetmiyordur..
daha kaç gün kalacaklar ki? çoğu gitmiş azı kalmış..dayanmışsın ,bişey deme artık bari..
valla az bile söylediklerin , ben olsaydim yerinde onun soylediklerini duyduktan sonra rezil ederdim onu orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?