- Konu Sahibi IIFaToShII
-
bilemiyorum acaba nikahimiz yok diyemi böyle ayirmaya cabaliyoranlamiyorum ki, zaten basvuru yaptigimizdan kimsenin haberi yok yani biraz süpriz olacak herkeze
sorun nikah degil ki,
konu basliginda esim diye hitap ettim cünkü ben allahin huzurunda onu kocam olarak kabul ettim oda beni karisi olarak. benim icin o imzanin yada milletin ne dedigi ilgilendirmiyor.
burada sadece yasadiklarimi paylasmak istedim, yani bir abla nasil kardesinin mutlulugunu istemezki, ona bir anlam veremedigim icin paylasmak istemistim. cünkü benim aklim almiyor bunu. gecen sene kasim ayinda hamile oldugumu ögrenmistim, bu hayatimdaki en güzel seydi benim icin, o mutlu günümde bile ögrenir ögrenmez telefonla tacizlere basladi, sonra calistigim is biraz agir oldugu icin (sanirim o yüzden) 2 aylik bebegimi düsürdüm, ve ilk telefon acan görümcem oldu esimi aradi gülerek üzülme kardesim demekki kismet degilmis diyor, ya bana degil kardesine gecmis olsun diyor.
bazi arkadaslar nikahtan sonra hersey düzelir diyor, simdi böyle yapan ozamanda aynisini yapar. ilk esimle hemen evlendik 2 sene sonra hersey basladi siddet aldatmak eve kadar sevgili getirmek, ben bunlari tekrar yasamak istemedigim icin nikahi bugüne kadar beklettim, bosandiktan sonra 3 ay piskolojik tedavi ile kendimi toparladim.
simdi seviyorum seviliyorum ve tekrar birinie güveniyorum ama iste ablasi benim kafama cok takiliyor belki de ilk baslarda cok deger verdigim icindi bilemiyorum :-(
kusuruma bakmayin tekrar biraz karislk benim hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?