görümcem beni cileden cikariyor:-(

IIFaToShII

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
13
0
36
Almanya
herkeze selamlar,
ben 27 yasindayim ve dogma büyüme almanyada yasiyorum.
sizlerle paylasmak istedigim konu biraz karisik ve burda paylasarak rahatlayacagimi düsünüyorum.
ben 19 yasimda yanlis bir evlilik yaptim ve bosandim.(tamamen kendi kararimdi evlenmekte bosanmakta) suan ömrümce aradigim gercek aski bulduguma inandigim sevdigim kisiyle 3 yildir birlikte yasiyorum. ailem buna nekadar karsi olsa bile benim kararim diyerek ikinci kez onlara karsi durdum. allaha sükürler olsun ki 3 senedir de pismanlik duymadim kararimdan.ve ailemlede aram biraz kirginliktan sonra tekrar düzeldi. fakat sevgilimin ailesiyle durum biraz farkli ilk baslarda kaynanam ben bosandim diye beni gelin olarak bekar ogluna istemedi, ama taniyinca durum cok degisti simdi herseyimizi paylasiyoruz birbirimize nazimiz geciyor, birlikte alisveris yapiyoruz nezaman ihtiyaclari olsa yanlarina gidiyorum, yani kendi anneme göstermedigim ilgiyi kaynanama gösteriyorum, kayinbabamda allah icin cok iyi bir insan. 2 görümcem 2 de kaynim var bunlar beni kendilerine düsman görüyorlar. bizi ayirmak icin yapmadiklari yok, ki o duruma bile gelmistik:-( büyük görümcem 31 yasinda oda bosanmis haftasonlari nerde aksam orda sabah icer gezer tozar. ha bu arada 5 kardesten sadece benim esim calisiyor meslegini yapmis biri ve benimle birlikte olmadan önce her kardesine aylik harclik veriyordu, bende tabi ev kurcaz falan diye dogal olarak izin vermedim, ki hepside genc calismak isteyene is cok. büyük görümcemin bana yapmadigi kalmadi son 2 senedir, esimin eski sevgilisini arayip tekrar bir araya getirmeye calisiyor, eski sevgiliside bana durmadan mail yaziyor taciz ediyor, ben bunu esime söyledim oda kimsenin seviyesine düsme diye konuyu kapatiyor. derken bir baktim bana birgün bile yenge demeyen bu kardes o eski sevgilisine yenge diye hitap ediyor internette, sevgilimle onun resimlerini gösteriyorlar herkeze, maksat beni sinir etmek ki buda oluyor. sinirlerim öyle yiprandi ki artik dayanacak gücüm kalmadi. esimi ben cok seviyorum oda beni hic bir kavgamiz olmadi kendi problemlerimiz yüzünden sadece görümcemin adi gecince benim cinler tepeme cikiyor, yatip kalkip dua ediyorum allaha huzurumu bozanlara huzur verme allahim diye. bu görümcemle olan sadece bu eski sevgili olayi olsa yine iyi, bir ara bende kalirdi haftasonlari, sabah yedide gelir yatakodama beni kocamin yanindan kaldirir kalk kahvalti hazirla aciktim, yada kocam beni öpünce beni niye öyle öpmüyorsun der, esim üzerini degisince cekinmeden yaninda durur bacaklarini oksar nekadar kasli falan diye, simdi bir senedir benim evime gelemiyor bunu acikca söyledim esime oda ona iletti, bu tür seyler. ya ben anlamiyorum benimde iki abim var ama hayatta bilmem ki onlar giyinince yanlarinda durup bakim böyle seyler benim icin cok ayip.
benim hatam olmadimi oldu tabiki birkeresinde tatile gitmistim görümcem ben ve esim orda durmadan esimle yatakodasina gidiyor beni kapida birakip konusuyorlar cikiyor esimin surati asik neoldu diyorum ses yok, bir gün iki gün derken es sonunda git kos ablanin yanina yat dedim benden daha yakin diye, söylemez olsaydim kiyameti kopardi, önce sakince sordum görümceme bana karsi neyin var diye karsima gecip afedersiniz bacak bende güzellik bende niye kiskaniyorsun beni demezmi bana, yani cirkin degilim allah icin boyum fizigim yerinde cevabim benim isim var arabam var cebimde param var en önemli seven bir kocam var hayatta allaha binlerce sükür herseyim var senin neyini kiskanim dedim. küfür küfür üstüne.... son konusmamiz böyle gecti... hala arada esimi arar gel yanima diye oda bana cekine cekine sorar bende git nediyim ablan sonucta diyorum... ama icimde firtinalar kopuyor ya eski sevgiliside ordaysa diye :-( artik bana bu süpheyle yasamak zor geliyor... herkezden özür dilerim türkcem pek iyi olmadigindan hatalarim olmustur. umarim yazdiklarimi yorumlarsiniz düsüncelerinizi merak ediyorum bu konuda

saygilarimla fatos

Canım 3 yıldır aynı evi paylaşıyorum demişsiniz fakat nikah yapmadınız mı anyalamadım ben orasını...neyse konuya döneyim şaşırdım neden bukdaar tepkili görümceniz size..üstelik hemen hemen aynı yastasınızdırr..abisini kıskanıyordur büyük ihtimal canım ama yaptıkları hoş değil..adamakıllı alın karsınıza konusunn bence..

yanlış anlamayın sakın birlikte yaşamaya karşı değilim ama bence nikah yapmalısınız çünkü görünceniz sizi hala eşinizin bugün var yarın yok kız arkadaşı olarak görüyor diye düşünüyorum

ah ablam bir bilsem neden tepkili oldugunu söylese yüzüme bunu bunu dedin diye ama yok konusmayi denedim yüzüme bile bakmiyor, iki kez hatami bilmeden özür bile diledim ama yok bende artik biraktim benimde gururum var nereye kadar onun nazini cekebilirim ki ama iste ister istemez bizede yansiyor ablasi sonucta ne yapilirki. esim benden 3 yas kücük, onada derdimi anlatmaktan artik tükendim ki oda sanki benden uzaklasir gibi oldu ablasinin konusu acilinca. resmi nikahimiz daha yok. yeni basvuru yaptik yakin zamanda olacak insallah, ama evlilik sözlesmemiz var yani birlikteyken aldigimiz mal mülkte benimde haklarim var, benim gözüm hicbirseyde degil. ben yeterince tecrübe yasadim ve sadece mutlu huzur dolu bir hayat istiyorum herkele birlikte ama iste herzaman birileri biryerlerden cikiyor, suan esim yine gitti ablasinin yanina gelde birsey yap, bende evde yalniz duruyorum :-(

kadın, erkek kardeşinin bacaklarını okşayıp, ne kadar kaslımı diyor, beni neden öyle öpmüyorsun mu diyor, bi yaşıma daha girdim

bilemiyorum acaba nikahimiz yok diyemi böyle ayirmaya cabaliyoranlamiyorum ki, zaten basvuru yaptigimizdan kimsenin haberi yok yani biraz süpriz olacak herkeze

chess kardesim ben 3 senede 10 yas daha yaslandim sorma... birsey deyince kiskandi oluyor ama ben kiskandigim icin demiyorum ayipladigim icin diyorum ,gel de anlat...

valla ablacım benden büyüksünüz akıl vermek gibi olmasında,kıyın bir güzel nikahınızı,,ohh misler gibi,sonra istedği kadar eski sevgilisibe yenge desin görümceniz

bence de görümceniz evli olmadığınız için sizi ayırmak istiyor..kıyın nikahınızı karşısında biraz daha kuvvetlenin ayıramayacağını da anlayınca tavırları değişecektir..oldu ya değişmezse de kendisi bilir evli olacaksınız ve size yada kardeşine karışmaya bu kadar hakkı olmayacaktır..

Nikahınız olmadan beraber yaşadığınız erkek eşiniz olmuyor malesef. Çünkü ne kanun önünde ne de çevrenin karşısında sevgiliniz üzerinde hiç bir hakkınız yok. Ben böyle düşünmüyorum tabiki birbirinizi seviyorsanız birbirinize tabiki aitsiniz. Benim demek istediğim nikah olmadan kimse birşeylerin ciddiyetini anlamıyor. Nikahlı olmamanız görümce adayınızın haklı olduğu anlamına gelmiyor, ama beraber yaşadığınız kişi de eşiniz olmuyor malesef.

sorun nikah degil ki,
konu basliginda esim diye hitap ettim cünkü ben allahin huzurunda onu kocam olarak kabul ettim oda beni karisi olarak. benim icin o imzanin yada milletin ne dedigi ilgilendirmiyor.

burada sadece yasadiklarimi paylasmak istedim, yani bir abla nasil kardesinin mutlulugunu istemezki, ona bir anlam veremedigim icin paylasmak istemistim. cünkü benim aklim almiyor bunu. gecen sene kasim ayinda hamile oldugumu ögrenmistim, bu hayatimdaki en güzel seydi benim icin, o mutlu günümde bile ögrenir ögrenmez telefonla tacizlere basladi, sonra calistigim is biraz agir oldugu icin (sanirim o yüzden) 2 aylik bebegimi düsürdüm, ve ilk telefon acan görümcem oldu esimi aradi gülerek üzülme kardesim demekki kismet degilmis diyor, ya bana degil kardesine gecmis olsun diyor.

bazi arkadaslar nikahtan sonra hersey düzelir diyor, simdi böyle yapan ozamanda aynisini yapar. ilk esimle hemen evlendik 2 sene sonra hersey basladi siddet aldatmak eve kadar sevgili getirmek, ben bunlari tekrar yasamak istemedigim icin nikahi bugüne kadar beklettim, bosandiktan sonra 3 ay piskolojik tedavi ile kendimi toparladim.

simdi seviyorum seviliyorum ve tekrar birinie güveniyorum ama iste ablasi benim kafama cok takiliyor belki de ilk baslarda cok deger verdigim icindi bilemiyorum :-(

kusuruma bakmayin tekrar biraz karislk benim hayatim

bilemiyorum acaba nikahimiz yok diyemi böyle ayirmaya cabaliyoranlamiyorum ki, zaten basvuru yaptigimizdan kimsenin haberi yok yani biraz süpriz olacak herkeze

Belki oyle, belki degil ama su var ki bu aile sizi rahat birakmayacak. Sizi istememelerinin bir nedeni olmali. Belki ikinci evliliginiz olacak olmasi, belki de yasinizin esinizden buyuk olmasi bilemiyorum. Anladigim kadariyla esinizin ablasi size karsi oldukça kaba ve saygisizca yaklasiyor. Buna ragmen bir gun gorumcenizle yalniz kaldiginiz zaman guzel bir dille sizi neden benimseyemediklerini sormayi deneyin bakalim ne diyecek. Sorunu bilirseniz çozumu daha kolay bulabiliriz.

sanirim resmi biseyler olmadigindan gorumceniz sizi dikkate almiyor ve gecici oldugunuzu dusunuyor...:26:
sizi agbisinin esi olarak degilde sevgilisi olarak sayipta saygi gostermiyor olabilir...
yada ilk bastan birbirinizden elektrik almamissiniz...

Bu ne bacak okşamalar ablanın yanında yatmalar görümcenin ben daha güzelim deyip bacaklarım güzel demesi falan ne alaka :44:

Bu yazdıklarınıza cevaben yazıyorum sizin için olmasada eminim görümceniz için nikahın önemi vardır. Nereden mi biliyorum kendi kaynımdan canım maalesef görümcemde kaynımın 15 yıldır birlikte yaşadığı bayandan ayrılması için elinden geleni yaptı ve başardı da. biz o bayan için üzüldüğümüzü bunca yıl sonra kaynımın yapmaması gerektiğini söylediğimizde ortada bir evlilik mi var sanki dedi. Kaynım şimdi başkasıyla evlendi görümcemden mutlusu yok ne yazıkki, herkes aynı düşünmüyor.

O adam eşiniz değil...sevgiliniz...
kadın da görümceniz değil...sevgilinizin ablası...
önce bu durumları netleştirin sonra daha rahat hareket edersiniz...

valla senin derdin nikahtan sonrada düzelmez bence, çünkü hiç bi kardeşi çalışmıyomuş, çalışmakta istemiyolar anladığım kadarıyla, bana derdi para olabilir gibi geldi. Bence sevgilin kardeşlerine para akıtmayı kesmeli, sizin ilişkiniz olsada olmasa da, bu hareketi hem sevgilinin kendisine hem kardeşlerine zarar veriyor aslında, taşıma suyla değirmen nereye kadar döner

sorun nıkahlarının olup olmaması degıl kı yanlıs yorumlamayalım lutfen.sorun gorumcenın(resmı olmasa da sevgılıler bıle oyle dıyor) kıonu sahıbını kabullenmemesı ve ıstememesı.uzgunum ama yakınınızda oldugu surece sıze sorun cıkaracaktır bu kadın.boyle ınsanlardan hıc hoslanmam.uzak bı yere tasının derım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…