Görumcem boşaniyo diye bizde mi boşanalim?

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
İyi akşamlar arkadaşlar moralim çok bozuk eşime patlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Görümcem eşiyle boşanıyo kayınvalidemler de kalıyo kendisini severim onunla hiç bi sorunum yok. Ama eşim ve kayınvalidemin amacını anlayamadım.
Bi kaç haftadır tatil için otel bakıyoruz eşimle neyse dün tam karar verdik eşim dediki aslında gitmesek mi didem ( görümcem ) üzülür şimdi nispet yaptığımızı sanar onlar boşaniyolar ya. Ben de ne alakası var falan dedim pek üstünde durmadım uyuduk sonra.

Bugün de sabah kayınvalidem aradı napiyosunuz dedi kahvaltı hazirliyorum börek yaptim eşime dedim eşim böreği çok seviyo bu arada sizde buyrun dedim bi baktim eşim sacmasapan hareketler yaptı. Ne demek istediğini anlamadım. Telefonu kapattım niye öyle yaptın dedim. Böreği niye söylüyosun nispet yapar gibi dedi kızdı. İkinci şokumu yaşadim..
Neyse bugün bardagi taşıran absürt ötesi son olaya gelicem.
Sinemaya gittik film bitince eşim dedi ki keşke annemle didem de gelseydi sonra bi of çekti ve annem ararsa sinemaya gittigimizi sakin soyleme. Didemle ugrastirma bizi..
Bu olanlar gerçekten çok mu saçma ben anlamadım size soruyorum görümcem boşaniyo kendisi kocasıyla sorunlu diye biz hiç bir şey yapmicak mıyız baş başa bi yerlere gidemicek miyiz veya hep onlarla mı gidicez?

Evet sacma ama yaptiginiz her iyi aktiviteyi kv ve gorumceden saklayacaksiniz, Kocan da ilgincmis ama:KK45:
Neden saklamak zorundayım bunu anlatamıyorum kafam almıyo bi türlü. Ben özellikle duyurmuyorum zaten ama gizlemek için çırpınmak çok saçma geliyo.

Olay daha cok yeni esiniz hassas davranmak istiyor sadece.

Sizden de biraz anlayisli olmanizi bekliyor.

Ben burada kotu niyet goremedim.

Tamamen bosanma olsun gorumce kendini bir toplasin hayatina devam etsin o zaman hassasiyet gostermeye gerek kalmaz zaten.

Sizde sinemaya gittik diye soylemeyin cok zor degil.

Esiniz kiz kardesinin ben burada aci cekiyorken o keyfinde aleminde diye dusunmesini istemiyor olabilir.

Neden saklamak zorundayım bunu anlatamıyorum kafam almıyo bi türlü. Ben özellikle duyurmuyorum zaten ama gizlemek için çırpınmak çok saçma geliyo.
Kabullensen iyi olur cunku saklamazsan daha cok yorulacaksin. Kv'yi, gorumceyi birak kocan bile bazi seylerin konusulmasini nispet olarak goruyorsa borek yaptigini, sinemaya gittigini hatta cildine maske yaptigini soylemeyeceksin. Zaten bunlari konusmak da sacma. Iyiyim de gec. Bu kadar basit. Tatil isini nasil halledersin bilmiyorum ama esin boyleyken bu sene yanliz tatil yapamazsiniz gibi...

Annesi eşinizi uyarmıştır kardesin üzgün daha dikkatli olun diye. Bence yerinde olmadiginiza şükredip gorumcenize dua edin.
Bide bosanmalari beklemeyen birşey miydi

Belli ki hassas dönemi ve eşiniz kardeşine üzülüyor. " Kocama börek yaptim " demeniz elbette gereksiz olmuş .
Tatil ve sinema kısmını ise üzülmesin diye saklamanız gereksiz ama zaten yaptığınız her şeyi söylemek saçma.
Biz börek yaptık, sinemaya gidiyoruz, kocamla TV izliyoruz v.s söylenmesi gerekmeyen cümleler.

Kabullensen iyi olur cunku saklamazsan daha cok yorulacaksin. Kv'yi, gorumceyi birak kocan bile bazi seylerin konusulmasini nispet olarak goruyorsa borek yaptigini, sinemaya gittigini hatta cildine maske yaptigini soylemeyeceksin.
Ama böyle hayat geçer mi ben soylemesen atıyorum tatil anilarimi koymak istiyorum faceye onuda istemez ki bunda ne kötülük var?

Esine bu hareketleri ne zamana kadar devam ettireceginizi sorun. Yeniden evlenen kadar mi. Empati yapmak iyidir de abartmasin

Esin kardeşine kıyamıyor sanirim.bu gidişle bizde boşanırız kardeş kardeşe takılırsınız de.iyi o zaman girumcen boşansın yasını sen tut.

Back
X