- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi sonkafautucu
Bence eşin sacmalamis. Tamam uzulebilir ama koca insanlar yani.. ozellikle gidip ona balkandira ballandira anlatmiyorsan sorun olmaz sonuçta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen, kocama börek yapıyorum nedir yahu? Ortada yaralı bir insan yokken bile buldumcuk bir tarz olmusBelli ki hassas dönemi ve eşiniz kardeşine üzülüyor. " Kocama börek yaptim " demeniz elbette gereksiz olmuş .
Tatil ve sinema kısmını ise üzülmesin diye saklamanız gereksiz ama zaten yaptığınız her şeyi söylemek saçma.
Biz börek yaptık, sinemaya gidiyoruz, kocamla TV izliyoruz v.s söylenmesi gerekmeyen cümleler.
+1Olay daha cok yeni esiniz hassas davranmak istiyor sadece.
Sizden de biraz anlayisli olmanizi bekliyor.
Ben burada kotu niyet goremedim.
Tamamen bosanma olsun gorumce kendini bir toplasin hayatina devam etsin o zaman hassasiyet gostermeye gerek kalmaz zaten.
Sizde sinemaya gittik diye soylemeyin cok zor degil.
Esiniz kiz kardesinin ben burada aci cekiyorken o keyfinde aleminde diye dusunmesini istemiyor olabilir.
el yapmaz bunu dikkat eder ayrica kardeslerin birbirine nazi geciyor demek ki bu da cok guzel bir sey simdilerde kardeslik mi kaldiKocanız haklı boşanmak bu travma etkisi yaratır çok doğal bişey gibi bahsetmişsiniz
Zor zamanında kardeşi için üzülmesi o sürecte kardeşinin hislerini önemsemesi kadar doğal birşey olamaz
Empati kurun lütfen
Başlığa istinaden söylemeden geçemiycem bi süre tatile sinemaya gitmemekle boşanmazsınız merak etmeyin
Ha ama eşinizin hislerine bu kadar yabancı olduğunuz için boşanırsanız(Allah korusun)onu bilemem.
Tamam da sizde söylemeyin herşeyi ne var? tatil için zaten erken o zamana kadar zaman geçer gidersiniz tatilinize. Ayrıca illa yok börek yaptım yok sinemaya gittik diye anlatmak zorunda değilsiniz ki? eşiniz hassas düşünüyor sadece o kadar bu aşamalar zor çünkü içlenir evliliği sizin kadar güzel olamadığı için üzülür diye zaten rayına oturur abartılacak bir şey yok kaynanan herşeyden haberdar olmasınn
Suan gorumcem ikinci kocasindan bosaniyo, esimin umurunda degil. Sanirim sizin esiniz biraz fazla hassas.
Buyuk ihtimalle ona da fenalik geldi zaten. Bir de gorumcem 41 yasinda koca kadin ne kariscam psikolojisinde.ikinci olduğu için umursamıyor olabilir mi?. benim eşim ailesine düşkündür, hassastır bu da benim hoşuma gider. aksi olsa rahatsız olurdum.
kişilere göre değişken demek ki...