Görumcem boşaniyo diye bizde mi boşanalim?

Bence eşin sacmalamis. Tamam uzulebilir ama koca insanlar yani.. ozellikle gidip ona balkandira ballandira anlatmiyorsan sorun olmaz sonuçta.

Eşinizin durumu geçici
Siz de bu dönemde eşinizin hassasiyetine karşı biraz daha duyarlı yaklaşabilirsiniz
Ailedeki herkes görümcenizin boşanmasına bir süre sonra alışacak
O zaman tatilleriniz sinemalarınız bu kadar göze batmaz
O eşinizin kardeşi sonuçta size de yabancı değil
Biz bir arkadaş ortamında bile boşanmış biri varsa ona göre konuşmalarımıza dikkat ederiz..
Siz kısıtlanmaktan hoşlanmıyorsunuz ama geçici bir durum bu sonuçta
Eşiniz haklı bence.

Net ol canım
Ben kocamla iyi olmak istiyorum, sınırsız bir şekilde sevgimi göstermek, tatilimi yapmak istiyorum. Bunu sadece sana gösteriyor, nispet yapmıyorum. Ama sen kendi kendine bundan rahatsız oluyorsan, aramıza didemle ilgili olaraktan bir mesafe koyalım, uzak duralım birbirimizden. Sende kendini daha iyi hisset. Hatta istersen aramız bozukmuş gibi gösterelim hep ayrı planlar yapalım. Öyle öyle alışırız zaten sende yeni aile tipinle mutlu olursun. Ya herro ya merro yani

Belli ki hassas dönemi ve eşiniz kardeşine üzülüyor. " Kocama börek yaptim " demeniz elbette gereksiz olmuş .
Tatil ve sinema kısmını ise üzülmesin diye saklamanız gereksiz ama zaten yaptığınız her şeyi söylemek saçma.
Biz börek yaptık, sinemaya gidiyoruz, kocamla TV izliyoruz v.s söylenmesi gerekmeyen cümleler.
Aynen, kocama börek yapıyorum nedir yahu? Ortada yaralı bir insan yokken bile buldumcuk bir tarz olmus

Kocanız haklı boşanmak bu travma etkisi yaratır çok doğal bişey gibi bahsetmişsiniz
Zor zamanında kardeşi için üzülmesi o sürecte kardeşinin hislerini önemsemesi kadar doğal birşey olamaz
Empati kurun lütfen
Başlığa istinaden söylemeden geçemiycem bi süre tatile sinemaya gitmemekle boşanmazsınız merak etmeyin
Ha ama eşinizin hislerine bu kadar yabancı olduğunuz için boşanırsanız(Allah korusun)onu bilemem.

Olay daha cok yeni esiniz hassas davranmak istiyor sadece.

Sizden de biraz anlayisli olmanizi bekliyor.

Ben burada kotu niyet goremedim.

Tamamen bosanma olsun gorumce kendini bir toplasin hayatina devam etsin o zaman hassasiyet gostermeye gerek kalmaz zaten.

Sizde sinemaya gittik diye soylemeyin cok zor degil.

Esiniz kiz kardesinin ben burada aci cekiyorken o keyfinde aleminde diye dusunmesini istemiyor olabilir.
+1

Kocanız haklı boşanmak bu travma etkisi yaratır çok doğal bişey gibi bahsetmişsiniz
Zor zamanında kardeşi için üzülmesi o sürecte kardeşinin hislerini önemsemesi kadar doğal birşey olamaz
Empati kurun lütfen
Başlığa istinaden söylemeden geçemiycem bi süre tatile sinemaya gitmemekle boşanmazsınız merak etmeyin
Ha ama eşinizin hislerine bu kadar yabancı olduğunuz için boşanırsanız(Allah korusun)onu bilemem.
el yapmaz bunu dikkat eder ayrica kardeslerin birbirine nazi geciyor demek ki bu da cok guzel bir sey simdilerde kardeslik mi kaldi

Eşiniz kardeşinin üzülmesini istememesi çok normal. Siz de duyurmak için yapmıyorsunuz sonucta. üzerinden biraz vakit geçene kadar duyurmadan yaşayın mutluluğunuzu. Zaten göz değer öyle

Benim tavsiyem, bu dönemde birazcık anlayış goster,empati yap. Kendini eşinin yerine koy belliki kardeşine düşkün bir abi. Biliyorum kendini ve hayallerini kısıtlamak istemezsin ama biraz idare et. Gorumcen zor bir dönemden geçiyor eşine ve ona destek ol bence... Cunki benim gözümde boşanmak ölümden daha acı

Eğer süreç yeniyse hassas olmalısınız bence de. Siz de boşanın diye değil, siz yine mutlu olun, ama paylaşmayın

Tamam da sizde söylemeyin herşeyi ne var? tatil için zaten erken o zamana kadar zaman geçer gidersiniz tatilinize. Ayrıca illa yok börek yaptım yok sinemaya gittik diye anlatmak zorunda değilsiniz ki? eşiniz hassas düşünüyor sadece o kadar bu aşamalar zor çünkü içlenir evliliği sizin kadar güzel olamadığı için üzülür diye zaten rayına oturur abartılacak bir şey yok kaynanan herşeyden haberdar olmasınn

söylemeyiverin sizde, çok önemli değil ya, her yaptığınızı bilmelerine gerek yok. gözüne sokar gibi olmasın ayrıca.
'sinemaya gittik' demek var 'sinemayaa gittiiiiiiiiiikkkkk' demek var.
sizin de tarzınızı bilmiyorum ama eşinizin aklının bir köşesinde kızkardeşini düşünmesi güzel bşy. ailesine hassasiyetini gösterir.

bizim ne olacağımız belli değil, özenli davranmakta yarar var. mutluluklar size de..

Tamam da sizde söylemeyin herşeyi ne var? tatil için zaten erken o zamana kadar zaman geçer gidersiniz tatilinize. Ayrıca illa yok börek yaptım yok sinemaya gittik diye anlatmak zorunda değilsiniz ki? eşiniz hassas düşünüyor sadece o kadar bu aşamalar zor çünkü içlenir evliliği sizin kadar güzel olamadığı için üzülür diye zaten rayına oturur abartılacak bir şey yok kaynanan herşeyden haberdar olmasınn

+1

:KK66:

Suan gorumcem ikinci kocasindan bosaniyo, esimin umurunda degil. Sanirim sizin esiniz biraz fazla hassas.

ikinci olduğu için umursamıyor olabilir mi?. benim eşim ailesine düşkündür, hassastır bu da benim hoşuma gider. aksi olsa rahatsız olurdum.

kişilere göre değişken demek ki...

ikinci olduğu için umursamıyor olabilir mi?. benim eşim ailesine düşkündür, hassastır bu da benim hoşuma gider. aksi olsa rahatsız olurdum.

kişilere göre değişken demek ki...
Buyuk ihtimalle ona da fenalik geldi zaten. Bir de gorumcem 41 yasinda koca kadin ne kariscam psikolojisinde.

Arayinca normal konusur gecistirir, onun disinda arayip sordun mu napmis ne etmis diye ben sordugumda yoo der gecer genelde

Back
X