- 19 Ekim 2023
- 247
- 231
- 23
- 28
Senin kocanın evi yok kiiii remix’i ile giriş yapıyorum.
Pardon da nereye gidecekti kadın çocukla boşanıyor bugün biz de boşansak ilk adresimiz aile evi olur.
Dağdan gelen bağdakini kovmak isteyen sizsiniz.
Rahatsızsanız kendi evinize çıkın. Kadın baba evine gidiyor siz?
3 katlı bina bize ait eşimle benim yaniSizinle berabermi yaşayacak? Yoksa size ait evdemi ?
Boş daire var mı apartmanda ona mı geçecekler3 katlı bina bize ait eşimle benim yani
Kayinvalidenize ne diyeceksiniz peki?3 katlı bina bize ait eşimle benim yani
Sizin evinizin kime ait olduğunun önemi yok ki.
Görümce ailesinin yanına geliyor. Nereye gidecek
Birinde kaynım oturuyor birinde kv oturuyorBoş daire var mı apartmanda ona mı geçecekler
Boş daireniz varsa kala bilir ne olucak ki?Sonuçta iki çocukla sokakta kalacak hali yok ya abisinin boş dairesi varsa orda kala bilir.3 katlı bina bize ait eşimle benim yani
Önceki konularınızda kayınvalidenizle beraber yaşadığınızı yazmışsınız. Ne ara 3 katlı bina aldınız? Ayrıca annesinin yanına taşınacak yazdınız ilk mesajda. Sanki herkese daire dağıtmış gibi konuşuyosunuz ancak milletin evlerini sahiplenmişsiniz gibi geldi bana.3 katlı bina bize ait eşimle benim yani
Eee annesinin yanına gider yaşar işte size ne bundan? Tabii ki kendi annesinin yanında yaşamak isteyecekBirinde kaynım oturuyor birinde kv oturuyor
Şimdi sorum şu; 3 katlı binayı eşinizle siz mi yaptınız/aldınız, yoksa kv nin size vermesi mi?3 katlı bina bize ait eşimle benim yani
Çalışıyor musunuz siz?Ev kredisi kolay ödenmiyor arkadaşlar yani alin teri diye bişey var ozmn herkes bedava otursun
Krediyle aldık, niye alınamazmı imkansızmı anlamadımÖnceki konularınızda kayınvalidenizle beraber yaşadığınızı yazmışsınız. Ne ara 3 katlı bina aldınız? Ayrıca annesinin yanına taşınacak yazmışsınız ilk mesajda. Siz milletin evlerini sahiplenmişsiniz gibi geldi bana.
Sizin evlerde kayınvalide ve kayin para vermeden mi oturuyor? Ne dediğiniz anlaşılmıyor ki evlerle ilgili.Ev kredisi kolay ödenmiyor arkadaşlar yani alin teri diye bişey var ozmn herkes bedava otursun
Kadın 2 çocukla boşanıyor ne olursa olsun muhtaç olmasa gelir mi biraz empati yapmalısın sen de kadınsın yarın bir gün başına da gelebilir kim bilir neler yaşadı iki çocukla alıp valizi evden çıkmak kolay değil..Sizinde öyle bi görümceniz olsa, sizde istemezdiniz emin olun
EvetÇalışıyor musunuz siz?
Sanki kendi babasının mâlı. Kocasına gökten miras kaldı o 3 katlı bina. Kocaman binaya 2 çocuğu sığdıramıyor sonra da çocuğum olmuyor diye yuvam bozulacak diyor. Bu vicdansızlıkla başına her şey gelebilir. Kadın zaten boşanmış 2 çocukla ortada kalmış gelin hanımın derdine bak. Ne yapsınlar kış günü sokakta mı kalsınlar?Önceki konularınızda kayınvalidenizle beraber yaşadığınızı yazmışsınız. Ne ara 3 katlı bina aldınız? Ayrıca annesinin yanına taşınacak yazmışsınız ilk mesajda. Siz milletin evlerini sahiplenmişsiniz gibi geldi bana.
Bir kavga bir küslük tamam görüşmezsin olur biter takma kafanaKızlar, görümcem boşanıyormuş iki çocuğunla, ve bizim oturduğumuz daireye taşınacakmış annesinin yanına annesi bitti bide kızı geldi, hiç sevmem görümcemide her gün gelir artık zırt pırt laf sokmaya, yuvamı yıkmak için elinden geleni yapar çocuğum yok diye.. siz olsanız ne yapardınız eşimle bu durumu konuşsammı yada Kv ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?