Görümcem boşanıyor ve bizim apartmana taşınıyor

Anladığım kadarıyla siz kayınvalidenizle beraber oturuyorsunuz şimdi de görümceniz aynı eve, yani yanınıza geliyor doğru mu anladım?

Kadının doğru dürüst mesleği yoksa 2 tane de küçük çocuğu varsa nereye gitmesini bekliyorsunuz? Siz prenses hazretlerinin keyfi kaçmasın diye Mars'a mi gidecekler? Kadının babasının evi, sonradan gelip bağdakini mi kovuyorsunuz hayırdır? Özgüvene bak ya kadın ailesinin yanına geliyor diye huzursuz oluyor. Çok huzursuzsan kocana söyle de ayrı eve çıksın veya sana ev alsın. Yarın bir gün sen kocanla boşanırsan nereye gideceksin acaba? Babanın evine gidince gelin huzursuz olsa demediğini bırakmazsın şimdi aynısını bir hemcinsine yapıyorsun pes. Kadının da işi gücü yok kocamdan keyfine boşanayım da gelinin yuvasını bozayım diyor.

Sizinle berabermi yaşayacak? Yoksa size ait evdemi ?
3 katlı bina bize ait eşimle benim yani

3 katlı bina bize ait eşimle benim yani
Önceki konularınızda kayınvalidenizle beraber yaşadığınızı yazmışsınız. Ne ara 3 katlı bina aldınız? Ayrıca annesinin yanına taşınacak yazdınız ilk mesajda. Sanki herkese daire dağıtmış gibi konuşuyosunuz ancak milletin evlerini sahiplenmişsiniz gibi geldi bana.

Krediyle aldık, niye alınamazmı imkansızmı anlamadım

Sizinde öyle bi görümceniz olsa, sizde istemezdiniz emin olun
Kadın 2 çocukla boşanıyor ne olursa olsun muhtaç olmasa gelir mi biraz empati yapmalısın sen de kadınsın yarın bir gün başına da gelebilir kim bilir neler yaşadı iki çocukla alıp valizi evden çıkmak kolay değil..

Sanki kendi babasının mâlı. Kocasına gökten miras kaldı o 3 katlı bina. Kocaman binaya 2 çocuğu sığdıramıyor sonra da çocuğum olmuyor diye yuvam bozulacak diyor. Bu vicdansızlıkla başına her şey gelebilir. Kadın zaten boşanmış 2 çocukla ortada kalmış gelin hanımın derdine bak. Ne yapsınlar kış günü sokakta mı kalsınlar?

Bir kavga bir küslük tamam görüşmezsin olur biter takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…