- 3 Haziran 2023
- 1.302
- 5.140
- 88
- 26
Bizim bizim dediğiniz ev de eşiniz ve kardeşinin evinin satılip yeniden alinmasi üzerine. Kayinvalide olmasa o evde alınmazdı muhtemelen. Ne güzel konuyorsunuz insanların haklarına ya. Azıcık utanın şunu yazarken. Pes.Can
Canım benim ev kayınvalidemin değildi kocamla kaynım almışlar önceden, ama emin ol en çok eşim çalışıyor
kocamla ikimizin binası dedi kocasıyla kaynının çıktıGörümcenin gelmesini sorun edeceksiniz ama eltinin bedava oturmasına bir şey demeyeceksiniz öyle mi? Hahahaahahahahahahaahahahah
Ailecek ortaklaşa ortaya para koyup evler almışlar. Kimin daha çok çalıştığının paylaşırken bir önemi yok. Senin hiçbir hakkın yok o evler üzerinde. Onların ailecek hakları var. Eski konularına bakılırsa sen kaynının ortak olduğu evde beleşe yaşamışsın vakti zamanında. Görümcen kendi annesinin yanına taşınırken sana soracak değil.Can
Canım benim ev kayınvalidemin değildi kocamla kaynım almışlar önceden, ama emin ol en çok eşim çalışıyor
O zaman ev sizinde değil kaynınızla kocanızın ortak ev yani.En çok kocam para veriyor diye benim diyemezsiniz.Eltinizin yanindada bu evim benim diye biliyormusunuz acaba?Can
Kızlar, görümcem boşanıyormuş iki çocuğunla, ve bizim oturduğumuz daireye taşınacakmış annesinin yanına annesi bitti bide kızı geldi, hiç sevmem görümcemide her gün gelir artık zırt pırt laf sokmaya, yuvamı yıkmak için elinden geleni yapar çocuğum yok diye.. siz olsanız ne yapardınız eşimle bu durumu konuşsammı yada Kv ile?
Bazı kadınlar çok fena çoook . Milletin evine sahip çıkıyor yani hayret ediyorum.kocamla ikimizin binası dedi kocasıyla kaynının çıktı
Djjsnnssns bunu ben de merak ettim, geçiş yapabilirim valla hangi işse. Eşimle iki doktor maaşıyla 1+1 ev alamayız bırak evi şu ekonomide araba yükseltemiyosun, millet 3 katlı apartman alsınAllah daha cok versin. Siz ne is yapiyordunuz? İs arayanlara fikir olur.
Babasının evi değilEe görümcenin babasının evi bir zahmet sahiplenmesen,
Kocana söyle size ayrı ev açsın
Sende gel avrupaya ozmnDjjsnnssns bunu ben de merak ettim, geçiş yapabilirim valla hangi işse. Eşimle iki doktor maaşıyla 1+1 ev alamayız bırak evi şu ekonomide araba yükseltemiyosun, millet 3 katlı apartman alsın
Eltim yokki şuandaGörümcenin gelmesini sorun edeceksiniz ama eltinin bedava oturmasına bir şey demeyeceksiniz öyle mi? Hahahaahahahahahahaahahahah
Eee babasının evi olmasa bile 2 kardeşi çalışıp almış annesi orada yaşıyor. Sizden ayrılması bir mahkemeye bakar ama kardeş bağı mahkeme ile ayrılmıyor bilin istedim.Babasının evi değileşimle birlikte bende çalışıyorum krediyi ödüyoruz borç bizim üstümüze yani bunun besini anlamıyorsunuzki çok net
Düzgün bir yorum sonunda dikkate alacağım fikriniziAnladigim kadariyla aile binasi
Normalde kayinaile bina yapip cocuklara verir ama burada mulk sahibi konu sahibesi ve eşi oluyor
Tamam ev benim tapu benim sevmedigim insani evimde istemem demeniz resmi olarak dogru olsa da şu an kayinvalide ile kayinpederin yani anne babasinin evine geliyor gorumce ve cocuklari
Esinizle aranizi bozar diye korkmussunuz ama 3.sahislarin evlilige mudahalesi ancak eşlerin izin vermesiyle olur esinize guvenmiyorsaniz o baska ama gorumceye bilenmeyin zaten o da calisir cocuklara kayinvalide bakar ya da belki ayri eve cikar durumu olunca. Simdiden bilemezsiniz hesap kitap yapmayin
Sürekli güncelleme geliyo konuya. Avrupa’da niye komün halinde yaşamak istediniz peki? Türkiye’deki aile apartmancılar bitti Avrupa’ya da taşınmış milli geleneğimiz. Kadın annesinin evine geliyor ne diyebilirsiniz?Sende gel avrupaya ozmn
Sen bu akşam eşini kv’ni kaynını topla hepsine de ki benim iznim yok görümceyi kabul etmiyorum..Babasının evi değileşimle birlikte bende çalışıyorum krediyi ödüyoruz borç bizim üstümüze yani bunun besini anlamıyorsunuzki çok net
Babasının evi değileşimle birlikte bende çalışıyorum krediyi ödüyoruz borç bizim üstümüze yani bunun besini anlamıyorsunuzki çok net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?