Görümcem boşanıyor ve bizim apartmana taşınıyor

Can

Canım benim ev kayınvalidemin değildi kocamla kaynım almışlar önceden, ama emin ol en çok eşim çalışıyor
Bizim bizim dediğiniz ev de eşiniz ve kardeşinin evinin satılip yeniden alinmasi üzerine. Kayinvalide olmasa o evde alınmazdı muhtemelen. Ne güzel konuyorsunuz insanların haklarına ya. Azıcık utanın şunu yazarken. Pes.
Size ağzınızın payını da verirler zaten görümce ile ilgili, konusun bence.

Can

Canım benim ev kayınvalidemin değildi kocamla kaynım almışlar önceden, ama emin ol en çok eşim çalışıyor
Ailecek ortaklaşa ortaya para koyup evler almışlar. Kimin daha çok çalıştığının paylaşırken bir önemi yok. Senin hiçbir hakkın yok o evler üzerinde. Onların ailecek hakları var. Eski konularına bakılırsa sen kaynının ortak olduğu evde beleşe yaşamışsın vakti zamanında. Görümcen kendi annesinin yanına taşınırken sana soracak değil.

Can

O zaman ev sizinde değil kaynınızla kocanızın ortak ev yani.En çok kocam para veriyor diye benim diyemezsiniz.Eltinizin yanindada bu evim benim diye biliyormusunuz acaba?

Doğru düzgün bilgi versenize insanlara
Ev kimin, kim aldı, görümce hangi eve gelecek?
Elti bedava oturuyorken 2 çocuklu boşanmış görümce neden oturamıyor.
Kayınvalide sizle bir mi ayrı mı
Bir daire diyorsunuz bir apartman, hangisine gelecek falan filan.... Cımbızla laf alınan bir konu

Ayrıca konuşsanız kimle ne konuşacaksınız, boşanma mı diyeceksiniz ne alaka size ne görümceye sahip çıkacaklar size m dert oldu

Ee görümcenin babasının evi bir zahmet sahiplenmesen,
Kocana söyle size ayrı ev açsın

Allah daha cok versin. Siz ne is yapiyordunuz? İs arayanlara fikir olur.
Djjsnnssns bunu ben de merak ettim, geçiş yapabilirim valla hangi işse. Eşimle iki doktor maaşıyla 1+1 ev alamayız bırak evi şu ekonomide araba yükseltemiyosun, millet 3 katlı apartman alsın

Anladigim kadariyla aile binasi
Normalde kayinaile bina yapip cocuklara verir ama burada mulk sahibi konu sahibesi ve eşi oluyor
Tamam ev benim tapu benim sevmedigim insani evimde istemem demeniz resmi olarak dogru olsa da şu an kayinvalide ile kayinpederin yani anne babasinin evine geliyor gorumce ve cocuklari
Esinizle aranizi bozar diye korkmussunuz ama 3.sahislarin evlilige mudahalesi ancak eşlerin izin vermesiyle olur esinize guvenmiyorsaniz o baska ama gorumceye bilenmeyin zaten o da calisir cocuklara kayinvalide bakar ya da belki ayri eve cikar durumu olunca. Simdiden bilemezsiniz hesap kitap yapmayin

Babasının evi değil eşimle birlikte bende çalışıyorum krediyi ödüyoruz borç bizim üstümüze yani bunun besini anlamıyorsunuzki çok net
Eee babasının evi olmasa bile 2 kardeşi çalışıp almış annesi orada yaşıyor. Sizden ayrılması bir mahkemeye bakar ama kardeş bağı mahkeme ile ayrılmıyor bilin istedim.

Düzgün bir yorum sonunda dikkate alacağım fikrinizi

Sende gel avrupaya ozmn
Sürekli güncelleme geliyo konuya. Avrupa’da niye komün halinde yaşamak istediniz peki? Türkiye’deki aile apartmancılar bitti Avrupa’ya da taşınmış milli geleneğimiz. Kadın annesinin evine geliyor ne diyebilirsiniz?

Babasının evi değil eşimle birlikte bende çalışıyorum krediyi ödüyoruz borç bizim üstümüze yani bunun besini anlamıyorsunuzki çok net
Sen bu akşam eşini kv’ni kaynını topla hepsine de ki benim iznim yok görümceyi kabul etmiyorum..
Sonra yaz ama gelişmeleri

Anası babası nerede oturuyorsa baba evi de odur.
Anası babası kirada oturan kadının baba evi neresi oluyor, sizin mantığınıza göre evleri yok diye kadının baba evi yok dememiz lazım
Kocana söyle annesini çıkarsın kiracı koyun kirasını alın madem, en iyi siz biliyorsunuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…