Hayır kardeşler tabi ama bu tarz şeyler hoşuma gitmiyor olay bu . Inadimayapar gibi davranıyorGorumce yani esinizin kardeşi bu tarz düşünceleri kafanizdan atin sonuçta kardeşler..
Dursun.Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
Afedersiniz burayı yanlış anlamışsınız sanırım bu durumdan nasıl kurtulurum diye yazıyorum bi sovmediginiz kalıyor herkesemi boylesiniz acaba buRaya herkes derdini aciyor kadin fikri alinsin diyeEşinizi ve kardeşini sapkınlıkla, teşhircilikle suçluyorsunuz, farkında mısınız? Eşiniz duysa sizden aşırı soğur.
Kadesiniz kac yasinda ?Ben kapalıyım, evde açığım istediğimi giyiyorum, erkek kardeşimi seviyorum, öpüyorum yani gelinimiz olacak olan kız böyle düşünse ben de gelinimizden nefret ederdim
Benden 1 yaş küçük ben 24 o 23Kadesiniz kac yasinda ?
Hayır kardeşler tabi ama bu tarz şeyler hoşuma gitmiyor olay bu . Inadimayapar gibi davranıyor
Bazı insanların yasam şekilleri yetiştirilme tarzları çok farklidir esiniz ve ailesi açık giyinmesinden rahatsız olmuyorsa siz karismayin kendinize düşman kazanmış olursunuzHayır kardeşler tabi ama bu tarz şeyler hoşuma gitmiyor olay bu . Inadimayapar gibi davranıyor
Bu yazdıklarınız aşırı hastalıklı bir durum ! Ya kendinizi ya da eşinizi doktora götürmenizde fayda var. Pes diyorum yani !Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?