Görümcem den nefret ediyorum

Minikanne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
10
-34
1
28
Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo

Dursun.

Eşinizi ve kardeşini sapkınlıkla, teşhircilikle suçluyorsunuz, farkında mısınız? Eşiniz duysa sizden aşırı soğur.
Afedersiniz burayı yanlış anlamışsınız sanırım bu durumdan nasıl kurtulurum diye yazıyorum bi sovmediginiz kalıyor herkesemi boylesiniz acaba buRaya herkes derdini aciyor kadin fikri alinsin diye

Çirkin bir iftira esinizin kardeşi sonuçta böyle şeyler kk ters demkki zamanında siz biseyler yaşamişiniz ondan bu korkunuz ama.herkez öyle olacak diye bir şey yok

Hayır kardeşler tabi ama bu tarz şeyler hoşuma gitmiyor olay bu . Inadimayapar gibi davranıyor
Hayır kardeşler tabi ama bu tarz şeyler hoşuma gitmiyor olay bu . Inadimayapar gibi davranıyor
Bazı insanların yasam şekilleri yetiştirilme tarzları çok farklidir esiniz ve ailesi açık giyinmesinden rahatsız olmuyorsa siz karismayin kendinize düşman kazanmış olursunuz

Bu yazdıklarınız aşırı hastalıklı bir durum ! Ya kendinizi ya da eşinizi doktora götürmenizde fayda var. Pes diyorum yani !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…