- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
Ne tarafa kusuyoruz?Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
Ben de kapaliyim ama ev benim özelim... Yaşadığım alan ve açık giyiniyorum kimseyi ilgilendirmez. Gelinlerimiz sizin gibi düşünse abilerimle görüşür,onları kapimdan sokmam. Tek kelimeyle "edepsizlik"... Hepten fesat oldu insanlarBen kapalıyım, evde açığım istediğimi giyiyorum, erkek kardeşimi seviyorum, öpüyorum yani gelinimiz olacak olan kız böyle düşünse ben de gelinimizden nefret ederdim
Ne çıkıyorsa bu zihniyetten çıkmıyor mu zaten... yazıkBilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
Tobe estağfurullah bakmiyodur eşiniz size öyle geliyordur kardeşi yani neyine bakacakBilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?