Görümcem den nefret ediyorum

Sapık sapık düşünceler, görümceyi kafaya takacağınıza nasıl kilo veririm diye düşünün

Bence aklınızı oynatmışsınız siz,acil tedavi görmeniz lazım, bu nasıl bir saçmalamadır böyle kardeşinden eşinizi kıskanıcak kadar.İnanamıyorum yuh artık

Kardeşine “bakan” adam
Çocuğuna ne yapmaz
Tövbe ya rabbi ya
Siz şaka mısınız nasıl ithamlar bunlar

Psikolojik tedaviye ihtiyacınız var.

Görümce dediğiniz kişi eşinizin kardeşi değil mi? Yani ondan mı kıskanıyorsunuz. Eşiniz kardeşine karşı niye böyle şey düşünsün.

benim gorumcelerimde acik giyinir esim rahatsiz olur onu ben sustururm sanane diyip.
siz nasil bir zihniyetsiniz acaba ya.
kardes o kardes.
kendi catlaklarinizin acisini niye gorumcenizden cikartiyosunuz

Kendi özgüvensizliğinizi sapkın düşünceleriniz ile yoğurmayın. Kadının bir suçu yok, o sizin sapıkça düşünceleriniz. Eşim de bakıyor demissiniz, pes diyorum cidden. Acilen bilincaltı ve üstü temizliği yapmalısınız!

Sadece fiziğine imreniyorum, keske ben de onun gibi zayıf olsaydım deseydiniz tepkiler daha ılımlı olurdu. Ama eşinizi görümcenizle kötü niyetli dusuncelerle hayal etmissiniz. Bu konuda size anlayıslı davranmamıızn imkanı yok.

Yani ben evleneli 2 yıl bile olmadı, büyük görümcem kapalı ama evde hep açıktır, ortanca görümcem de biraz dar giyinir ama açık giyinmez.
İkisinin de bana kıyasla fizikleri çok daha güzel ama asla kıyafetleri ile kendimi veya eşimi bağdaştırmak aklıma gelmedi??
Eşim aksine hemen müdahale eder. Beğenmediği, uygun bulmadığı bi şey olduğunda söyler. Görümcem evin içinde kısa şortla da geziyorsa gezer yani sonuçta bunlar kardeşler.
Bence sizin tedaviye ihtiyacınız var.

Var böyle kocasini görümceden kiskananlar.Yasamasam Sahte konu derdim ben de.Bu derece kiskanc kadinlar var malesef.Bu konuyu acarken nasil bir destek aradin onu anlamadik.

Acilen tedavi olmalisin

Yuh artık yuh

Bunlar hep game of thorones izlemekten

Konuyu okuyunca ınanamadım baslıgı bastan okudum olur ya belki elti yazmıstır diye. Hakkında böyle sapkınca düşüncelere kapıldıgınız kişi ile neden evlisiniz?
Normal bir insanın böyle davranısı olabilir mi yapmayın.. Fazlası ile kıskanc biri olrak yazıyorum sizin yaptıgınız kıskanclık asla degıl Normal bir eş bu düşündüklerinizi ögrense bir dakika durmaz yanınızda

Bence sen acil Doktora görünsen iyi olur. Nekadar kötü niyetlisin kardeşim. Kusura bakma kırdıysam

Yok artık garson kapıyı getir çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…