dışarda edepli içerde edepsiz nedir ya evde nasıl giyinceğini size mı sorcak ayrıca eşinin kardeşi o kardeşi nasıl şeyler düşünüyosunuz siz yaBilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
aynen madem öyle kendine bak yani benim akrabam 4 tane çocuğu var peş peşe oldu kadın hem evine hem kendine bakıyo ki çocukları yaramaz bideSana ne akıl vereceğiz zihniyetine tüküreyimmm... pasaklı pasaklı dolaşıp sonra da Kardeşine iftira boyutuna gel yuhhh terket bu siteyi
Antalyain sicaginda sort ve tisortle dolaniyorum ortada. Bazen atletle. Ve evde de kimse yok. Sizcr ben kime begendirmek için boyleyim
Eşinin yanındaki dekolte li giyilmesi sizi ilgilendirmez ha size inadına nispet yapar gibi benim vucudum böyle güzel gibisinden nispet yapıyorsa Görümcenizle bu konu harıcınde de probleminiz vardır cünkü sinsi görümcedir. Ama bu konu haricinde size karsı iyi niyetliyse bu konu yuda takmayın. Bende tesettürlü bir insanım ama erkek kardesimin yanında basım açıkta gezerim şortlada gezerim bu benim günahım ilerde eşimin karısını da ilgilendirmezBilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
sen gerçekten bu siteye dalga geçmeye gelmişsin.her konuda muhakkak ortalık karıştırıcı, tepki toplayan yorumun var.ya bilerek yapıyorsun ya da tedavi olmaya ihtiyacın var.yazdıkların hiç normal bir düşünce değil.ensest savunuyorsun, sen böyle olabilirsin ama biz böyle değiliz.Eşi şehvetle bakmiodur acik bi yer gorunce hepimiz bakariz bazen annem evde askili mini gecelikle dolanir anne kocaman oglun var evde napiosun derim. Bence kadinlarda begenilme arzusu herkese karsi var. Oglu da begense olur kardesi de olur. Ay benim ablam ne kadar dolgun ve fit desin ister. Bu cinsellik düşünüldüğü anlamina gelmez. Surekli dekolte giyen insanalr bence bakılsın istio. Bakilmasin istiosak örtünüruz biraz daha çünkü. Sicaktan falan demeyin sacma sapan sakın komik oluo cunku etek bi 5 cm uzun olsa sicaktan fenalik gecirmez kimse bal gibi de bakilsin istiyoruz. Kadinalrin dertleri hep diger kadinlarla. Bi ortama gidecekken bile falanca kadin beni begensin şunu giyiyim çatlasın diye düşünüyoruz. Bunlari inkar etmek gercegi degistirmio. Konu sahihi sana önerim sen de biraz kendine bakmaya basla ve guzel giyin. Ya da kardesin niye bu kadar acik giyinio bizim yanımızda daha oturakli olsa iyi olmaz mi falan deseniz ne der eşiniz?
bence size öyle geliyor. Ne kadar ağır ithamlar kusura bakmayın ama iğrenç iftiralar. Aşağılık kompleksine girmişsiniz. Eşiniz duysa bunları boşar sizi.Hayır kardeşler tabi ama bu tarz şeyler hoşuma gitmiyor olay bu . Inadimayapar gibi davranıyor
Hastasın git tedavi ol bacimBilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
Be kadar fesatsınız o adam onun kardeşi.Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?