Görümcem den nefret ediyorum

Neler okuyoruz abilerin kiz kardesine farkli bakmasini da Allah korusun.

Ama bu durumda neden sadece gorumceden nefret ediyorsun? Esinden de nefret edip bosanman gerekmez mi sonucta karsilikli bir sapiklik oldugunu dusunuyorsun???

dışarda edepli içerde edepsiz nedir ya evde nasıl giyinceğini size mı sorcak ayrıca eşinin kardeşi o kardeşi nasıl şeyler düşünüyosunuz siz ya

Sana ne akıl vereceğiz zihniyetine tüküreyimmm... pasaklı pasaklı dolaşıp sonra da Kardeşine iftira boyutuna gel yuhhh terket bu siteyi
aynen madem öyle kendine bak yani benim akrabam 4 tane çocuğu var peş peşe oldu kadın hem evine hem kendine bakıyo ki çocukları yaramaz bide

Antalyain sicaginda sort ve tisortle dolaniyorum ortada. Bazen atletle. Ve evde de kimse yok. Sizcr ben kime begendirmek için boyleyim

Tüm tezi çürüttün su an normal bi insan, yanında karşı cinsten bi yakını varsa dikkat etmez mi kicina başına? Evde baban olsa öyle mi dolaşırsın? Niye cok acayip yerlerden yakaliosunuz ki konuyu. Ben bu son yillarda uluorta emzirenlere de acayip kılım. Babasina kardeşine memesini gostermekte behis gormedigi gibi instagrama bile atiolar. Hamilelikte göğüsleri daha evvelinde hic olmadigi kadar dolgun ve guzel oldugu icin millete gosterme firsatini kacirmama adina açıldıkça aciliolar yok annelik kutsal yok emzirme super bi duygu ayağına.

Eşinin yanındaki dekolte li giyilmesi sizi ilgilendirmez ha size inadına nispet yapar gibi benim vucudum böyle güzel gibisinden nispet yapıyorsa Görümcenizle bu konu harıcınde de probleminiz vardır cünkü sinsi görümcedir. Ama bu konu haricinde size karsı iyi niyetliyse bu konu yuda takmayın. Bende tesettürlü bir insanım ama erkek kardesimin yanında basım açıkta gezerim şortlada gezerim bu benim günahım ilerde eşimin karısını da ilgilendirmez

Evde edepsiz giyiniyor ne ya kendine gel. Kim evde rahat giyinmez ki ozellikle yazin. Babamin evinde butun yazi şortumla askili üstlerimle gecirirdim ki evliyim hala babam var diye uzun giyinme geregi duymuyorum babam o benim ya.

Kardeşlerden bahsediyorsunuz siz? Eşin öz kardesine o gözle bakacak biriyse bundan tiksinmiyor musun sen hic, tek derdin gorumcenin kiyafetimi? Vucudun kotu diye ozguvensizlik ve kiskancliktan ne diyecegini şasirmissin sen.

sen gerçekten bu siteye dalga geçmeye gelmişsin.her konuda muhakkak ortalık karıştırıcı, tepki toplayan yorumun var.ya bilerek yapıyorsun ya da tedavi olmaya ihtiyacın var.yazdıkların hiç normal bir düşünce değil.ensest savunuyorsun, sen böyle olabilirsin ama biz böyle değiliz.

görümcesi için bunları diyen dışardaki kadınlar için ne der. Özgüven eksikliğiniz kafanızda senaryolar kurmanıza neden olmuş. Lütfen bunun bir önlemini alın.

Sizi agir vaka olarak gordum acilen tedavi olmaniz lazim bu nasil bir dusunce yapisidir ya. Nasil bir ozguven eksikligi yasiyorsaniz artik. Bir an once iyi bir psikiyatriste gorunun lutfen.

Hayır kardeşler tabi ama bu tarz şeyler hoşuma gitmiyor olay bu . Inadimayapar gibi davranıyor
bence size öyle geliyor. Ne kadar ağır ithamlar kusura bakmayın ama iğrenç iftiralar. Aşağılık kompleksine girmişsiniz. Eşiniz duysa bunları boşar sizi.

Çok fesatsınız çookkk.

Hastasın git tedavi ol bacim

Be kadar fesatsınız o adam onun kardeşi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…