• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem..dördüzleri..eşim ve ben.. çıldıracağım...

bende görümceyım ama kendı görümcem yok ama her koşulda yengemlerın hizmetınıde yaparım cok şükür ama birde şöle birşey var kocam gelse dünya yansa abılerımden vazgecmem onlar dünyada en guzel varlık benm için kardeslik demek bambaska birşey gözümde 2 gun görmesem 3. gün ararım o derece abım benm için gerekırse karısının yanından kalkar yardıma koşar bence bencıllık yapmıssınız bende hergun kayınvalıdemdeyım bıraz suskun bıraz dinleyıcı olursanız emın olun anlasırsınız benım eşim kardeşi için dünyayı yakar yaksında hem memnun olurum kardesini sevmeyen benı nıe sevsın seven bır koca sadık bir koca istiyorsanız önce aileyi seven koca mı deilmi die bakın derim... onlar daha cok kıymet biliyor

Görümcenin sana karşı olan kaba tavırlarının altında kıskançlık yatıyor.

Onun eşi hayırsızmış hasta karısıyla ilgilenmiyormuş bile. Kadını dört çocuğuyla ortada bırakmış, kardeşine muhtaç etmiş.

Eee tabi senin eşin de seninle ilgilenince, eve bile seni kendisi bırakmak isteyince kıskanıyordur.
Benim eşim beni hasta hasta şu durumda bıraktı ama bak başkalarının eşleri karılarını eve bile kendileri götürmek istiyorlar diye kıyaslama yapıyordur. Benim ne eksiğim vardı da bu hallere düştüm diye iç geçiriyordur. Haliyle kıskanıyordur. Kıskançlıktan dolayı da ne dediğini bilmiyor. Densiz densiz konuşuyor.

Aslında acıncak halde kadın. Ne kötü hastalığında eşinin yanında olacağı halde kardeşine muhtaç olmak... Bir düşünsene.

Bence sen de ona acımayı dene.

Okadar zor bir durumdaki görümceniz Allah yardımcısı olsun ,sende büyük bir imtihanın içindesin sabırlı olman lazım ona karşı biraz daha anlayış insanlar küçüçük sorunlarda bunalıma giriyorlar kaldı ki görümceniz bari sizde onun insanlara yük olduğunu düşündürmeyin,sizde haklı olabilirsiniz kendi açınızdan ama maalesef herşey planlandığı gibi olmayabiliyor oda istemezdi kimseye muhtaç olmak ,ayrıca kardeşi tabiki yapacak eşiniz ağaç kovuğunda büyümedi ya bir ailesi vardı büyüttüler bu yaşa kadar herşeyi paylaştılar sadece sizin eşiniz değil ayrıca bir kardeş bir evlat vs.

Sizde çok iyi bir insan olaiblirsiniz ama görümcenizin durumu gerçekten kötü dua edinde Allah hayırlı uzun ömür versin..

hepinize yorumlarınız için cok cok tesekkr ederim...ama bazı arkadaslar kötü bi kişiliğim warmış gibi yorumlamı şlar..aksine ben insanlara yardım etmeyi sewen biriyim..sadece zoruma giden arkamdan laflar etmesi ,zor durumda oldugunu bende biliyorum ..cocuklarına hergün yediriyor arkalarından ben koşuyorum ..empati kurup beni anlamaya calışın..sadece kocamla biraz daha wakit gecirmek isterdim...hele şu cicim aylarında..onu o kadar sewiyorum ki paylaşamıyorum bile.zoruma giden de bu zaten..eşi warken niye benm kocam ilgileniyo ki .hayırlısı artık ne diyim..

Pes!!!!!!!.....

O da yeni evli işte. İstiyor ki hep eşiyle başbaşa kalsın.
Paylaşamıyor eşini kimselerle. İlgi odağı kendisi olsun istiyor.

Artık o da farkına varmıştır herhalde görümcesinin ne kadar zor bir
durumda olduğunu, onlardan başka kimsesini olmadığını ve
kardeşinin onunla ilgilenmesi gerektiğini.

Yeni evliyken böyle bir durumla karşı karşıya kalmak da zor.

daha 1 buçuk aylık evliyken böyle bir durumu kabullenmek zordur eminim
insanız sonuçta, sağlık önemli tabi ama bizim de beklentilerimiz oluyo
bu yüzden ben seni anlıyorum
eşin ablasının ihtiyacı olduğunda yanında olsun, destek olsun
ama arayı bulmasını öğrensin
onun işine koştururken seni ihmal etmesin
ayrıca görümce ne derse desin, eşinden rica et, onun laflarını gelip sana söylemesin
zaten görümcenin psikolojisinin pek iyi olması beklenemez şu durumda
biraz anlayışlı ve kibar olsa keşke ama olmuyo işte...
allah yardımcın olsn, umarım düzelir herşey

9 aylık konuyu niye hortlattınız anlamadım..
ama iki tarafta haklı yazmadan geçemeyeceğim.
konu sahibine kocaı varken kocam niye ilgilensin lafına bozuluyorsak.
"derya evin yolunu bilmiyor mu kendi gitsin "diyen görümceye de haddini bildirmek gerek.
madem kocası çok vefasız tüp bebekle çocuk sahibi olmak niye?
Kendi hayatlarımızı berbat ediyoruz sonra başkalarının hayatlarına dahil olup onları da berbat ediyoruz.
Sağlık adam da doktor elbet o ilgilenecek ama görümcede çenesini tutacak azıcık.
bir zahmet yani

Back
X