görgü kuralları yazılı kurallar değildir. umarım bu cevabım yeterli olmuşturyerimseniben
evet de
genelde bilinen ve duyulan birşey olmalı
ve mantıklı olmalı sengözlerimebaksanab
ne var yani başkası beyaz elbise giyemez mi lülülülülülü
çok saçma ve gereksiz bi takıntı kötükedihüso
hiç güleceğim yoktu yani beyaz renk gelinlere özelmiş :roflol:
hey Allah ım ya millet neye takacagını bilememiş durumda :enbuyukkk:
bir arkadaşımın düğününde eltisi gelinliğin renginde etekleri şifon uzun bir elbise giymişti...
efil efil bir elbise...bel kısmı taşlı...
saçında da minik bir beyaz çiçek koymuştu...
kızcağıza da hiç söylememiş düğüne gelene kadar...
düğünde dayanamayıp sormuştu niye bunu giydin diye...
cevap: aa hayatım bugün bizim de evlilik yıldönümümüz...kocama sürpriz yapayım dedim, o da burda gördü çok beğendi oldu...
arkadaşımı bilemem ama ben kafa göz girecektim kadına...
valla benim bildiğim ve duyduğum birşey ve de çok mantıklı! giyende ayıplanır.Kendini gelinle yarıştıyor imajı oluşuyor.Çok komik birşeymiş gibi anlatmışsınız ama emin olunki bilmemeniz komik geldi bana.Bu geline saygısızlıktır ,hele ki yakın çevresinin buna dikkat etmesi gerekir.Kıyafet seçiminde direkt buna dikkat edilir,yani bu en son takılacak değil ilk başta takılacak şeydir.Başka renk mi kalmadı da geline gelinliğe özel beyaz renk giyilir.
işin kötü yanı çok havalı birkadındı...ve tüm ilgiyi üzerinde toplamıştı itiraf etmek zorundayım...
gelin çoook güzel ama masum güzel bir kızdır, yani çekiici değildir am çok güzeldir...
elti onun kadar güzel değildir belki ama hem güzel hem çekicidir...
çok sinirlenmişştim ben...
beyaz gelinin rengidir, we düğünde tek beyaz geline ait olmalıdır die düşünüorum cnm.. kendin söleyemesen bile nişanlına anlatsan durumu tatlı bi dille, oda seni işi içine katmadan sölese kardeşine cnm sen beyaz giyme başka renklere bak bence die güzel bişekilde, hem için rahat olur hem arada kalmazsın a.s.
Ebiseyi çoktan almış aldıktan sonra bana söyledii nişanlımada söyledim ama giyecek başka bişe bulmadımı dedii öyle kaldı bişey söyliyeceğini sanmıyorum görümceme şuan elbisesi terzide ufak tafek elbisede kapatmalar yapıyoo ben gelinlik hazırlıklarıyla uğrşırken oda beyaz elbisesi ile uğraşıyosenağlama:çok üzgünüm:senağlama
Ya canım benim sen nie bunları kafana takıp en güsel günlerini canını sıkarak geçiriyosunki boş ver giysin sen beyaz gelinlik içinde prenses gibi olacaksın zaten onu kimse farketmeyecek bile bu arada şimdiden bi elbise yüzünden aranızda sorun çıkmasına izin verme çünkü bütün kırgınlıklar böyle düğün koşturmacalarında çıkar bende eltimle onun nişanında aynı renk(kırmızı)elbise giymiştim ama bizimki daha farklı nişan hazırlıkları başladığında eltim bana ne renk elbise alacağımı sordu bende kırmızı uzun abiye bi elbise alacağımı kırmızı ayakkabı ve saçlarımıda(uzun)bukle bukle yaptıracağımı sledim oda mor yada pembe düşündüğünü topuzun daha çok yakıştığını anlattı eşimede metalık grı parlak bi elbise ve kırmızı gravat alacağımızı söledim bu konu orda kaldı 1 ay sonrada nişan vardı eşimin kardeşi geldi bana yenge sen kırmızı giyme işte bizimki kırmızı elbise aldı sen başka bi renk al dedi sinirler tepeme geldi yani yememiş bana sölemek gitmiş ona söletmiş acaip sinirlendim ve ben onunla konuştugumda baska bi renk alacaktı kırmızı bnım fıkrımdı ve sen nıe soluyosun sen nerden bılıon benım kırmızı alacagımı dedım bı sıkıntısı varsa kendısı solesın falan dıyerek tersledım kı cok severım esımın kardesını eltımıde severım ama bazen sınır edıyo ıste cocukluguna verıyorum eger deseydıkı abla işte ben gördüm çok begendım sen alacaktın ama ben gıyım sanada baska bı renk alalım falan seve seve kabul ederdım bu sekılde yaptıgı ıcın ınat ettım kırmızı elbıseyı aldım saclarımıda bukle yaptırdım full makyaj(bu arada oda kırmızı ayakkabı kırmızı elbıse ve saclar bukleliii)ondan daha şık oldum herkes benı gelıns sandı o yanımda sönük kaldı vallaa bu arada esımın kardesınede sızde parlak grı takım alın dedıgımde one dugun sarkıcısı gıbı demıstı ama onada grı hemde parlak takım elbıse almıslar yıne esıme demıskı abı senın takımı degıstırıp sıyah alalım esımde kabul etmıs esime dedimki yemınle nısana gıtmem degıstıtmeyeceksın ınadım ınat gıtmezdım degıstırtmedımmm ama hatasını bılıodu mahcup mahcup baktı kaldı sonrada dedım am yuzune dırek soleseydın asla gıymezdım ama ben planımı aylar oncesınden yapmıstım bılıodun sende dedım agzını acıp bı kelıme soleyemedı ya saclarımız bıle aynıydı dusunun yaniiiiiii şimdi kim suçlu ben mi o muuu tabi sizinki çok farklııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?