Görümcem düğünümde Beyaz giyiyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi siyahlalezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimse senin arkandan bişey edmicek ki herkez görümcenin arkasından konuşur,hatta senin anlayşını tebrik bile derler bence..takma kafana

görgü kuralları yazılı kurallar değildir. umarım bu cevabım yeterli olmuşturyerimseniben

evet de

genelde bilinen ve duyulan birşey olmalı

ve mantıklı olmalı sengözlerimebaksanab

ne var yani başkası beyaz elbise giyemez mi lülülülülülü

çok saçma ve gereksiz bi takıntı kötükedihüso

hiç güleceğim yoktu yani beyaz renk gelinlere özelmiş :roflol:

hey Allah ım ya millet neye takacagını bilememiş durumda :enbuyukkk:

beyazı çok seviyor olabilir ama düğünde beyaz sadece geline yakışır...
dikkat çekmek için yapıyor olabilir acaba beyaz en çok geline mi yoksa bana mı yakıştı dedirtmek içinde olabilir
...boşverrr abes olacaktır sıkma canını , biraz ayıplanır ..
kendisinin düşünmesi gerekirdi dimi...olmaz

valla benim bildiğim ve duyduğum birşey ve de çok mantıklı! giyende ayıplanır.Kendini gelinle yarıştıyor imajı oluşuyor.Çok komik birşeymiş gibi anlatmışsınız ama emin olunki bilmemeniz komik geldi bana.Bu geline saygısızlıktır ,hele ki yakın çevresinin buna dikkat etmesi gerekir.Kıyafet seçiminde direkt buna dikkat edilir,yani bu en son takılacak değil ilk başta takılacak şeydir.Başka renk mi kalmadı da geline gelinliğe özel beyaz renk giyilir.

bir arkadaşımın düğününde eltisi gelinliğin renginde etekleri şifon uzun bir elbise giymişti...
efil efil bir elbise...bel kısmı taşlı...
saçında da minik bir beyaz çiçek koymuştu...
kızcağıza da hiç söylememiş düğüne gelene kadar...
düğünde dayanamayıp sormuştu niye bunu giydin diye...
cevap: aa hayatım bugün bizim de evlilik yıldönümümüz...kocama sürpriz yapayım dedim, o da burda gördü çok beğendi oldu...
arkadaşımı bilemem ama ben kafa göz girecektim kadına...

bir duvağı eksik kalmış klava: nasıl komik gözükmüştür yazık...:roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

işin kötü yanı çok havalı birkadındı...ve tüm ilgiyi üzerinde toplamıştı itiraf etmek zorundayım...
gelin çoook güzel ama masum güzel bir kızdır, yani çekiici değildir am çok güzeldir...
elti onun kadar güzel değildir belki ama hem güzel hem çekicidir...
çok sinirlenmişştim ben...

benim nişanımda da eltim kızına benim nişan elbisemin farklı rengini diktirmişti. gıcık kapmıştım ama ses çıkarmamıştım. düğünümdede beyaz giydi. yine kızınada beyaz giydirdi. yine ses etmedim. ama herkes ayıpladı çünkü kıskandığı çooook belli oldu.

ama kışın ortasında beyaz giyilmezki ya...hadi sne gelinsin anladıkta ben olsam giymem..
fukaranın düşkünü,
beyaz giyer kış günü...
gibi
-tatlicadiarzu-

ben de (görümce olarak) beyaz değil ama krem renk bir elbise giyecektim (sonradan giymedim ama nedeni bu değildi )...:CüvCüv::CüvCüv:
ama böyle tepki duyulduğunu ben de bilmiyordum..fisfisfis
belki giyseydim aynı tepkiyle karşılaşırdım delikafadulden
ya bana göre herkes ne isterse giysin ne olucakki..gamyoncuiremsu

amaç ilgi çekmek zaten..duvağımı da al kocana tam sürpriz olsun ,eski günlere geri gitsin demek lazım...komik valla

ay hiç istemezdim canım benle birlikte birileride beyaz giyinsin.beyaz geline aittir o gece.bende hiç düşünmez direk söylerdim.kımse kusura bakmasın.

Herkes biliyor düğünde yalnızca gelin beyaz giyer.
Kusura bakma da görümcen fazlaca görgüsüz.
Kendimi senin yerine koydum benimde canım çok sıkılırdı haklısın sana hak veriyorum ama uyaramam söyleyemem diyorsan bırak giysin.
Hem herkesin gözü sende olacak onu gören olmaz. Gören olsa bile seni değil onu ayıplarlar onu kınarlar boşver bence o rezil olduğuyla kalsın. Takma böyle şeyleri senin düğünün bu bir kez oluyor.
Mutluluklar diliyorum :)

bence guzelce soyle dugunde beyaz giyen tek ben olmak isityourm de sonucta en onemli gunum de oda kinada giyinsin o beyaz elbisesini

Düğünde beyaz elbise giyilmez, tabi eğer sizin düğününüz değilse.:lepi:
Gelin için bu kadarcık fedakarlık yapmak çok mu zor

kim ne giyerse giysin gelinin yanında solda sıfır kalır
çünkü herkesin gözü gelinde olucak zaten
gelinliğin yakışmadığı birtek gelinde görmedim
bence kıyaslama dahi yapmayın
o gün gözlerindeki ışıltıyla en mükkemmel siz olucaksınız buna emin olun
kimse onu farketmez bile

Bence abisinin böle bişey sölemesi onu daha çok ortada bırakır diye düşünüyorum o zamanda kendisi söleyememişte nişanlısına fitlemiş gibi olacak en doğrusu kendisinin sölemesi hem o kadarda rahatsızlık duyulacak bi durum yog ortada herkes istediği rengi giyebilir onun giyeceği normal beyaz bi elbise fazla dikkat çekeceğini zannetmiyorum gelin gelindir yaaa her şekilde farkını koyar ortayaaaaaaaaaaa.s.

Ya canım benim sen nie bunları kafana takıp en güsel günlerini canını sıkarak geçiriyosunki boş ver giysin sen beyaz gelinlik içinde prenses gibi olacaksın zaten onu kimse farketmeyecek bile bu arada şimdiden bi elbise yüzünden aranızda sorun çıkmasına izin verme çünkü bütün kırgınlıklar böyle düğün koşturmacalarında çıkar bende eltimle onun nişanında aynı renk(kırmızı)elbise giymiştim ama bizimki daha farklı nişan hazırlıkları başladığında eltim bana ne renk elbise alacağımı sordu bende kırmızı uzun abiye bi elbise alacağımı kırmızı ayakkabı ve saçlarımıda(uzun)bukle bukle yaptıracağımı sledim oda mor yada pembe düşündüğünü topuzun daha çok yakıştığını anlattı eşimede metalık grı parlak bi elbise ve kırmızı gravat alacağımızı söledim bu konu orda kaldı 1 ay sonrada nişan vardı eşimin kardeşi geldi bana yenge sen kırmızı giyme işte bizimki kırmızı elbise aldı sen başka bi renk al dedi sinirler tepeme geldi yani yememiş bana sölemek gitmiş ona söletmiş acaip sinirlendim ve ben onunla konuştugumda baska bi renk alacaktı kırmızı bnım fıkrımdı ve sen nıe soluyosun sen nerden bılıon benım kırmızı alacagımı dedım bı sıkıntısı varsa kendısı solesın falan dıyerek tersledım kı cok severım esımın kardesını eltımıde severım ama bazen sınır edıyo ıste cocukluguna verıyorum eger deseydıkı abla işte ben gördüm çok begendım sen alacaktın ama ben gıyım sanada baska bı renk alalım falan seve seve kabul ederdım bu sekılde yaptıgı ıcın ınat ettım kırmızı elbıseyı aldım saclarımıda bukle yaptırdım full makyaj(bu arada oda kırmızı ayakkabı kırmızı elbıse ve saclar bukleliii)ondan daha şık oldum herkes benı gelıns sandı o yanımda sönük kaldı vallaa bu arada esımın kardesınede sızde parlak grı takım alın dedıgımde one dugun sarkıcısı gıbı demıstı ama onada grı hemde parlak takım elbıse almıslar yıne esıme demıskı abı senın takımı degıstırıp sıyah alalım esımde kabul etmıs esime dedimki yemınle nısana gıtmem degıstıtmeyeceksın ınadım ınat gıtmezdım degıstırtmedımmm ama hatasını bılıodu mahcup mahcup baktı kaldı sonrada dedım am yuzune dırek soleseydın asla gıymezdım ama ben planımı aylar oncesınden yapmıstım bılıodun sende dedım agzını acıp bı kelıme soleyemedı ya saclarımız bıle aynıydı dusunun yaniiiiiii şimdi kim suçlu ben mi o muuu tabi sizinki çok farklııııııııııııııııı

durum tamamen farklı olsa da kıskançlık ortak nokta gibi gözüküo...
bi de muhalefet eden arkadaşlar beyaza takılmışlar ama bu mesele beyazdan öte bence. lalezarın bize söledği, görümcesinin de ona tarif ettiği model kuyruklu fln, yani çok iddialı bi model. bakın pronovias'ın, spousa'nın modellerine, düz şifon beyaz-kırık beyaz gelinlikler vardır. bence asıl problem renginden ziyade elbisenin modelinde. oldu olcak ata da binsin, ya nasip de desin.hadi başka renk bulamadı, başka model bulamadı, vitrinde gördü içi kaldı gibi bi durum olsa anlarım, sonuçta 25 yaşında, o da genç, heves edebilir. ama 4 ay önceden karar verip, bi de diktirerek almak hakikaten art niyet göstergesi. tabi ki gelinden daha ışıltılı, ihtişamlı olamaz, ama ileri dönemdeki aile ilişkileri açısından bakınca pek iyi bi gelin-görümce ilişkisi olacağını sanmıyorum ben.bu daha başlangıç gibi gelio, Allah sonunuzu hayretsin lalezarcım:teselli:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…