S
siyahlalezar
Ziyaretçi
- Konu Sahibi siyahlalezar
-
durum tamamen farklı olsa da kıskançlık ortak nokta gibi gözüküo...
bi de muhalefet eden arkadaşlar beyaza takılmışlar ama bu mesele beyazdan öte bence. lalezarın bize söledği, görümcesinin de ona tarif ettiği model kuyruklu fln, yani çok iddialı bi model. bakın pronovias'ın, spousa'nın modellerine, düz şifon beyaz-kırık beyaz gelinlikler vardır. bence asıl problem renginden ziyade elbisenin modelinde. oldu olcak ata da binsin, ya nasip de desin.hadi başka renk bulamadı, başka model bulamadı, vitrinde gördü içi kaldı gibi bi durum olsa anlarım, sonuçta 25 yaşında, o da genç, heves edebilir. ama 4 ay önceden karar verip, bi de diktirerek almak hakikaten art niyet göstergesi. tabi ki gelinden daha ışıltılı, ihtişamlı olamaz, ama ileri dönemdeki aile ilişkileri açısından bakınca pek iyi bi gelin-görümce ilişkisi olacağını sanmıyorum ben.bu daha başlangıç gibi gelio, Allah sonunuzu hayretsin lalezarcım:teselli:.[/QUOT
görümcemle aramızın çok iyi olacağını bende düşünmüyorum zaten sürekli kendini benimle kıyaslıyo abim öyle yapmaz şöyle yapmaz diyo ben eşi olucam sonuçta sana davrandığı gibi bana davranıcak değil nişanlımı üzmek istemiyorum görümcemle yüzeysel bi ilşkim var zaten evlendikten sonrada bunu devam ettiricembenneyaptımki
kimse senin arkandan bişey edmicek ki herkez görümcenin arkasından konuşur,hatta senin anlayşını tebrik bile derler bence..takma kafana
valla benim bildiğim ve duyduğum birşey ve de çok mantıklı! giyende ayıplanır.Kendini gelinle yarıştıyor imajı oluşuyor.Çok komik birşeymiş gibi anlatmışsınız ama emin olunki bilmemeniz komik geldi bana.Bu geline saygısızlıktır ,hele ki yakın çevresinin buna dikkat etmesi gerekir.Kıyafet seçiminde direkt buna dikkat edilir,yani bu en son takılacak değil ilk başta takılacak şeydir.Başka renk mi kalmadı da geline gelinliğe özel beyaz renk giyilir.
Herkes biliyor düğünde yalnızca gelin beyaz giyer.
Kusura bakma da görümcen fazlaca görgüsüz.
Kendimi senin yerine koydum benimde canım çok sıkılırdı haklısın sana hak veriyorum ama uyaramam söyleyemem diyorsan bırak giysin.
Hem herkesin gözü sende olacak onu gören olmaz. Gören olsa bile seni değil onu ayıplarlar onu kınarlar boşver bence o rezil olduğuyla kalsın. Takma böyle şeyleri senin düğünün bu bir kez oluyor.
Mutluluklar diliyorum :)
uzak biri beyaz bi bluz yada etek giyse problem yok ama görümcen bu kişi illaki düğünün bakılan incelenen kişisi olcak hemde illaki abiye olcak elbisesi ben düğünde beyaz abiyenin geline saygısızlık olduğunu düşünüyorum.... :umursamaz:
Bu aralar beyaz elbiseler çok moda,ondan giyiyor olabilir ne var bunda gerçekten anlamadım :1closedeyes:
Hele ki bunun saygısızlık olduğunu asla düşünmüyorum,sonuçta o beyaz elbise giyecek siz ise beyaz gelinlik giyeceksiniz gelini karıştırmak mümkün değil şakkıdı
Ben bu sene gittiğim her düğünde bir sürü beyaz elbiseli kız gördüm hiçte ayıplamadım ve kınamadım. Herkes istediğini giysin gelinden daha şatafatlı olamaz cnm zemuszemus
azınlıkta olan bir düşünceye sahipsin malesef birşey demek istemiyorum o yüzden sengözlerimebaksanab
Sen bilirsin cnm ben kendi düşüncemi söyledim,ama her beyaz kıyafet de gelinlik değildir
merhaba canım. . görümceme düğün için elbise almaya ailecek gtmiştik. o daha önceden gidip begenmiş . bi geldikk ben bunu begendim diyor.şok oldum ben .çnkü ben ona dha sevgiliyken eşimle,sölemiştim tek ben beyaz giyicem die .oda tmm demişti.bunu begendim dedi . bende onu giyme .düğünde tek beyaz gelin giyer dedim .yok efendim öle şeymi olurmş falan filan . en son annesi falanda kızdı gtti kahverengi bi elbise aldı . eşimn teyzesi benden bi yaş küçük oda düğünde beyaz bi elbise giymişti .hatta abisiyle markete gtmişler . market sahibi gelinmisinz demiş sengözlerimebaksanab
söyle giymesn . olmadı nişanlnla konuş gidin beraber aynı modelin farklı bi rengini alın naniknanik
daha neler ya 30 yasıma geldim bunuda ilk defa duydum beyaz gelinin rengiymiş düğünde tek gelin beyaz giyermiş ??? benim düğünümde beyaz giyen coktu hiç aklıma bile gelmedi ki ben sönük kaldım diye önce neden düğün yapılır diye düşünelim o zaman ayrıca ben sosyal hayatımdada gecelerdede hep beyaz giyerim iddialı oldugumdan değil beyazı renk olarak cok severim üstelik dikkat cekmeyede ihtiyacım yok farklı düşünen arkadaslarımızda olabilir saygı duyarım ama genelleme yapmayalım beyazı sevmek sucmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?