bunu da anlamam zaten, adamın ufacık bi hatasında anası senden bilir ne garip ! sanki kendi öz oğlunun beyni yok karakteri yok ! iyiyi doğruyu ayırt edemeyecek kadar saf mı görüyorlar yoksa toz mu konduramıyorlar.. oğulları gitmez, kesin karısı dolduruyodur, oğlu haksızlığa tahammül edemez cevap verir, kesin karısı akıl veriyodur.. oğlu çoook değişmiştir sen hayatına girdikten sonra ! e o zaman sen yetiştirirken tam yetiştirememişsin, böyle 2 günde değişecek kadar kişiliği oturmamiş bi adam olmuş.. benim de yaşadiğim en büyük sorunlardan biri bu. benim nişanlım da agresiftir , haksızlığa tahammülü yoktur, kim olursa olsun lafın altında kalmaz, ben adamı tanıdığımda da böyleydi.. annesi her fırsatta oğlum çoooook değişti, bana çoooook düşkündü asla kırmazdı son 4 senedir çok saygısız bi çocuk oldu der. 4 senedir de ben varım oğluşunun hayatında.. yani ne demek istiyorsun ? demek geliyor içimden yaa sabır çekip susuyorum.. Burcu hayatına girdiğinden beri oğlum çok değişti, daha sinirli oldu, bizden çok uzaklaşti ailesini 2. planda görmeye başladi diyip durdu arkamdan.. ve bütün bunlar kendisinden soğuttu beni.. yahu oğlunla sorunun varsa neden gelininden bilirsin ? oğlunun aklı beyni yok mu hiç takma arkadaşım.. bırak isteyen istediğini düşünsün. sen eşine bak.. arada da kalma. ben hiççççççç takmıyorum valla herkes neyin ne olduğunu biliyor. ben annesi hakkında tek kelime etmem nişanlıma, arada kızarım annene bağirma annene küsme derim, sürekli küsüyolar sürekli kavga ediyolar, isteyen suçlu olarak beni bilebilir, içim rahat valla, allahıma şükür büyüğümü de bilirim ana baba hakkını da asla da dolduruşa getirmem nişanlımı nişanlım da dolduruşa gelmeyecek kadar karakterli haksızlığı görecek kadar olgun bi adam.. kayınvalidem bana ve anneme laf söylemeye kalktığında annesine kızacak annesi bile olsa haksızsa tepki koyacak kadar adaletli bi adam.. ben şahsen kayınvalidemle gurur duyuyorum böyle adaletli olgun doğruyu yanlışı idrak edecek kapasitede bir evlat yetiştirdiği için.. ama o nedense oğlunun kendi beyniyle değil de benimkiyle hareket ettiğini düşünüyor. yahu nişanlım işten çıkıyor kadın bana kızıyor ne biçim kadınsın nasıl izin verdin diye, oğlunu tanımıyor kadın oğlunun kafasına birşey koyduysa kendi doğrusundan eminse kararından dönmeyeceğini bilmiyor. ben işten çıkmasını istemişim böyle düşünüyor. ayy ne dolmuşum ben de =))