Arkadaşlar durum bildiğiniz gibi ben görümcemle çok samimi biriydim evlenmeden önce evlendikten sonra soğuk davranmalar gecenin köründe abisine sebi seviyorumlu mesajlar atmalar anladım bir kere oturup konuştum dedim ki bak canım abim evlendi senin gene abim bize acayip acayip bakmalar en son face foto koyup beni fotomu kesip biricik abim yazmaları diğer görümcelerde evet abmizi biricik diye yorum yazmaları beni üzdü dışlanmış gibi davranıyorlar bana en son gitttiğimde küçük br hediye aldık ama gene yaranamadık ben kız kardeşimle eşimin fotosunu face koydum diyedir böyle fotolar koyup paylaşamalar evlendiğimiz ertesi gün el öpmeye gittiğimizde odaya kapanıp ağlamalar , balayında sürekli seni seviyorumlu mesajlar küçüktür dedim alışacak dedim ama alışmadı düğünde ben arkadaşalrımla oynarken değişik değişik bakışlar fısı fısı konuşmalar hepsini yuttum ve benle düğün ertesi konuşmamalar tuhaf bakışlar anlamadım evlenmeden önce ben sizin evlnmenizi çok istiyorum diyen kız şimdi kıskanç oldu abimle çok güzel vakit geçirirdik eskiden demeler bende anlamadım bir kıskanlık var bende face gördüğüm ne bir fotosunu begeniyorum nede yorum yazıyorum oda eger yazarsa hemen siliyorum çünkü ben oan bisey yapmadım ama bundan sonra en son biricik abim yazmış yazsın ama sürekli ben göreyim kıskanayım diye bisey ben face keni kız kardeşimle eşimin fotosunu koydum diye yapılıyor çok iyi biliyorum bende artık yokmuş gibi davranmaya karar verdim.....
Canim benim, ben seni cok iyi anliyorum, o görümce denilen yaratiklardan bendede iki tane var, demek istedigini cok iyi anliyorum cünki senin bulundugun durumu anca yasayan bilir...anlattigin zaman, eee ne var bunda, bence sen abartiyorsun diyenler cok fazla olur...
benzer bir durum yasiyorum bende, daha dogrusu yasiyordum, evlenmeden daha dogrusu biz nisanlanmadan önce kücük görümcemle birbirimizi cok severdik, ama onda sonradan sonraya görümce olma kompleksi olustu,
bende tam tersine ayni yastayiz, arkadasiz, birbirimizi seviyoruz, birbirimizi taniyip biliyoruz yabanci degil diye düsündügüm halde, Allah biliyor ya, icimde zerrece kötü niyet, kiskanclik, veya negatif bir düsünce olmadi hic...abuk subuk gereksiz mesafeler, sen gelinsin orda duuuuuurrr, demeler, ben görümceyim ona göre ayaklari...
sonra birde büyük görümcemle bir odaya cekilip fisir fisir konusmalar, ben gelince susmalar, ben birsey söyledigimde veya ben konusurken birbirlerine bakip kas göz isaretleri....zamanla cogalinca bunlar insanin altinda birsey aramasi gerekmiyor,
bunu resmen belli ediyorlar cünki...Bana gösterilen muamelede sudur ki: Biz abimizle konusuruz, görüsürüz, hersey eskisi gibidir...bugüne kadar sen yoktun olmasanda olur, varsanda yokmussun gibi davraniriz, biz seni zaten istemiyoduk, abimin istegi üzerine oldu hersey cünki o bizim kiymetlimiz onu kiramadik gibilerinden...
bu arada bazilarida kücücük kizlari kafaniza niye takiyorsunuz vs. yazmista, benim görümcem benle ayni yasta, digeride benden tam 8yas büyük...
sen en iyisi onlara onlarin yaptiklarini hic umursamadigini göster, cünki onlar seni kiskandirmak icin bir caba icine giriyorlar...sen üzülüncede amaclarina ulasiyorlar...cehalet iste ne yaparsin...halbuki insan kardesini, abisini mutlu eden esiyle görünce kendisi de mutlu olur ama....
sende esinle nekadar mutlu oldugunu göster onlara,ve iliskinizde, hayatinizda, sevginizde onlarin yaptiklarinin yerinin olmadigini...yaptiklarini birakacaklarini sanmiyorum ama umuyorum tabi senin icin güzelim...
ben suan hamileyim 12gün sonra dogumum var insallah...
birkez olsun biride hayirli olsun bebeginiz demediler, arayip nasilsin, bebegin birseye ihtiyaci varmi demediler ama olsun...icim icimi yemiyormu? yiyor tabi üzülüyorum, cünki sucsuz oldugumu fazlasiyla biliyorum, zaten onlarda betülde sunu yapti diyemiyorlar ama iste sözde iyiler :)
bende aptal degilim ya, oda ayri =)
neyse tatlim sikma canini...ayni dertten muzdarip olanlar cok gördügün gibi, benim gibi...
saglicakla kal...
umarim esinle bir ömür hep mutlu olursunuz...
Rabbim size bisürü minik minik evlatlar nasip etsin

, yuvanizdan huzur eksik olmasin... :13: