• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem eşimle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya calışıyor?

kk'da gördüğüm en traji komik konulardan biri. toplum olarak ne kadar takıntılıyız, paronayaklık derecesinde sanki :((((((

arkadasimizin icinde bulundugu durumu forumun en "traji komik" yorumlarindan biri olarak görmeniz gercekten üzücü, takdir edersiniz ki insan pskolojileri cok farklidir, örnegin siz bir konuda daha güclüsünüzdür, ve ama baska birisi
bu konuda cok hasasstir ve onun icin cok kötü durumlara yol acabilir bazi seyler...durumu yasamadan baskasinin yarasini komik buluyor olmaniz hos degil, bu bölümde zaten insanlarin esi ve esinin ailesiyle ilgili dertlerini paylastigi bir bölümdür...herkesin derdi ayni olacak degil ki...
insandan insana fark var, herkes sizin komik buldugunuz konularda güclü olacak diye birsey yok,siz bu arkadasla ne ayni evin icindesiniz nede yasadiklarini onunla birlikte yasiyorsunuz, ki onunla birlikte yasasaniz bile herseyi, onun kalbini
tasimiyorsunuz o yüzden hassasiyet derecesini mümkünati yok ki bilemezsiniz, durum size basit gelebilir ama dedigim gibi insandan insana fark var... !!! sizin icinizi acitip üzen, size ait olan bir sorunu baskalarida komik buluyor olabilir ama bunu birisinin sizin yüzünüze karsi böyle bir sekilde söylemesi,siz o kisiye dert yanarken ve teselli ararken söylemesi eminim sizide kiracaktir !!!! Ayrica söylemek istedigim birsey daha var ki, hani " toplum olarak ne kadar takıntılıyız, paronayaklık derecesinde sanki" yazmissiniz ya, toplum olarak herkesin ayni duygu ve pskolojiye sahip olmadigini bildiginizi zannediyorum.

sizin resminizi koymak zorunda değil.
bu kadar kıskanclık da saçma ama canım
herseyı ınceleyıp ınceleyıp kendınıze dertt aramayın
hele kı sakın bu konuyu kocanıza acmayın

bazıları önemsemeyeb,l,r ama benim için önemli çünkü eşim tek erkek kaynana falan el üstünd etutuyor ama görümcelere çok fena işten işe kıskanıyorlar hissediyorum evlendikten sonra ne arıyorlar ne soruyoırlar tuhaf tuhaf hareketler ben salllanayınca face fotolar koyup tuhaf tuhaf seyler yki bu konuy yapıyorlar tabiki bu konuyu iki bu konuyu eşime anlatmıyorum anlatsam o bana kızar geçen hafta eşim yoktu kendi ailemin yanına gittim kaynananm iyi yaptın falan dedi görümceler hımm keşke anneme gitseydin diyor bende dedim ben öyle uygun gördüm dedim öyle deyince eşimin fotoları koyup biseyler yapmaya calşıyorlar gene onlara bu duruma içerlendiğimi söylememiyorum burda paylaşıyorum

bazıları önemsemeyeb,l,r ama benim için önemli çünkü eşim tek erkek kaynana falan el üstünd etutuyor ama görümcelere çok fena işten işe kıskanıyorlar hissediyorum evlendikten sonra ne arıyorlar ne soruyoırlar tuhaf tuhaf hareketler ben salllanayınca face fotolar koyup tuhaf tuhaf seyler yki bu konuy yapıyorlar tabiki bu konuyu iki bu konuyu eşime anlatmıyorum anlatsam o bana kızar geçen hafta eşim yoktu kendi ailemin yanına gittim kaynananm iyi yaptın falan dedi görümceler hımm keşke anneme gitseydin diyor bende dedim ben öyle uygun gördüm dedim öyle deyince eşimin fotoları koyup biseyler yapmaya calşıyorlar gene onlara bu duruma içerlendiğimi söylememiyorum burda paylaşıyorum

canım hiç takma inanki herkesin böyle sevmeyeni hatta uyuz etmeye çalışan bir başbelası vardır , tabi burda görümcenin amacı gerçekten seni üzmekse ona istinaden diyorum
bu durumda senin yapacağın şey hiç takmamak eşinede söylememek o zaman karşı tarafı daha çok sinir edersin
ben senin yerinde olsam eşimle sarmaş dolaş resimlerimi faceden paylaşırdım onun eşinle paylaştığı resimlerin altınada ne güzel çıkmışsınız falan yazarak onu takmadığımı gösterirdim
ALLAH başka dert vermsin İNŞ..

arkadaşlar daha önce görümcemle sorunlarımı yazmıştım sanırım bu sefer görümcem beni kıskandırmak içib bir sosyal paylaşım sitesine eşimle boy boy fotolarını koymuş oysa o mekanda ben görümcem eşim beraber bir sürü foto çekmiştik görümcemle ben çekilmiştik bol bol eşimle biz çekilmiştik sonra ben onların iksisini çekmiştim baktım ne ben ve eşimi ikimizi tek başıma koymammış sadece kendisini ve eşiminin berabe rçekildiğimiz fotoları koymuş bol bol diğer görümceler de yorum yapmışlar ikinizede çok seviyoruz falan diye benim de canım sıkıldı ne yapmaya calışıyor acaba bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmam lazım susayım hiç muhattap olmayayaım

Ne var ki bunda?
Koysun...Bunda dert edecek bir şey yok bence.
O şekilde koymak istemiş ve koymuş, illaki sizi üzme amaçlı olmayabilir.

bana da çok saçma geldi konu . Arkadaşım görümcen hadi art niyetli , kardeşiyle resmini koymuş bundan

sana ne anlayamadım yani izin mi alacaktı kardeşi veya abisiyle resimlerini koymak için ayrıca senin resmini koymak zorunda değil mecbur değil yani neden bu kadar dert ediyorsun kendine anlayamadım .

Bende görümce olucam yarın bir gün umarım bizim gelinde böyle sacma sapan düşüncelere kapılan biri olmaz yoksa anlaşamayız zaten. Bence de arkadaşın dediği gibi sen kendinde art nieyt ara kıskanan o

değil sensin ve üstelik kız kardeşinden kıskanıyorsun . :53::53:

Son düzenleme:

herkes seni aramak zorunda mı?

ayrıca anneme gitseydin lafında ne kötülük var bir gn de o kadına uğrayabilirdin

madem kaynanan da iyi..sen kendine dert arıyorsun

bazı kadınlara evlenince bir haller oluyor yok eltim kıskanıyo yok görümcem.

yahu hepi topu evlenmişsin gayet normal bi davranış

ne kendini yere göğe sığdıramassın ki..

görümceler seni sevmiyo demekki kırpıyo resmini..

ona da karışamassın ki...

asıl sen kıskanıyorsun

güzelim başka derdin mi yok

Niyeti belli..sizi gıcık etmek için yapmış,amacına da ulaşmış.İyi niyetli birisi olsa seninle olan resimleri de koyardı.
Sizi sevmiyor sanırım ve belli koymamış..Boşverin ..benimkide yorum yazarken asla benim fotomun olduğu resimlere yorum yapmaz ..atlar onu yeğeninkine filan yapar,niyeti bozuk...çok basit şeyler bunlar....silin gitsin ..

gecen bir kandildi görümceme aramızdaki buzlar soğusun diye mesaj attım elinden telefon düşmeyen görümcem cevap bile vermedi neyse diğer kandilde aradı eşim telefona görümcem çıktı eşime soruyor nasılsın iyisinin beni sordu iyi oda dedi ne selam söyle ne kandili mübarek olsun demedi bende kaynanamın kandili kutladım kapattım telefonu aysenura da selamn söyleyin dedim bu kız bendne hoşlanmıyor arkadaşlar sizce iyi yapmışmıyım

Arksan ,yaşını bilmiyorum ama sanırım küçüksün...dert edecek şeyler arıyorsun kendine..boşver arkadaşım kutlamasın..ihtiyacınmı var ..eşin ailen yetmiyormu sana..önüne bak ...bunları içine ata ata yaşayamassın..sonra bunların acısı ilerde öyle bir çıkarki üzülürsün,keşke kafama takmasaydım dersin...beklenti içinde olma..sen sadece olduğun gibi davran..ilgilenme bırak..

Arksan ,yaşını bilmiyorum ama sanırım küçüksün...dert edecek şeyler arıyorsun kendine..boşver arkadaşım kutlamasın..ihtiyacınmı var ..eşin ailen yetmiyormu sana..önüne bak ...bunları içine ata ata yaşayamassın..sonra bunların acısı ilerde öyle bir çıkarki üzülürsün,keşke kafama takmasaydım dersin...beklenti içinde olma..sen sadece olduğun gibi davran..ilgilenme bırak..

normal hayatta birbirlerine bayılmayan kişilerin facebookta arkadaş olmalarını çok tuhaf buluyorum.. silin gitsin..

Eğer kötü bir niyeti varsa çok saçma ve boş bir çaba, kötü bir niyeti yoksa problem yok, zaten iki ihtimal var ve iki ihtimalde de yapabileceğin bir şey yok, hiç ses etmemek ve aklına kötü ihtimali getirmemek ise senin kendi zihinsel sağlığın için en iyisi.

Bence hiiiiiç umursama, sallama :34:

görümcenin yasını merak ettim belki cocukca bir seyler yapmaya calısıyor aklınca
ondan buyukseniz hos görun problem yapmayın
üzülen siz ve eşiniz oluır

kafana taktıdığına değmez salla gitsin kocanla mutlu olmaya bak,diğerleri avuçlarını yalasınlar,senin umrunda olmadığını görünce artık yavaş yavaş bırakırlar ama sen kafaya taktığını onlara hissettirirsen senle uğraşmaya devam ederler.... :34: :34: :34:

Kocişim nedir ya. Arkadaş bir sizin kocişiniz var. Yemin ederim şu lafdan tiksindim.

siz istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz hanfendi ...... herkezin hitAP VE KONUŞA ŞEKLİ KENDİNE ÖZELDİR .. İNSANLARI OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEYİ ÖĞRENMENİZİ TAVSİYE EDERİM .. SATAŞACAK YER ARAMAYIN LÜTFEN

siz istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz hanfendi ...... herkezin hitAP VE KONUŞA ŞEKLİ KENDİNE ÖZELDİR .. İNSANLARI OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEYİ ÖĞRENMENİZİ TAVSİYE EDERİM .. SATAŞACAK YER ARAMAYIN LÜTFEN

İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenme kısmını kendiniz uygulasanız keşke. Neyse beni anlayan anladı burda.

Back
X