Görümcem eşyalarımı vermiyor

Inanilmaz problemli bir insan, nikah elbisem dahil benim ve nişanlımın iki bavul eşyası içinde pahalı bir telefon da var( kardeşime verecektim)
Siz almaya polisle gitseniz bile bu eşyalar benim ,zorla almaya çalışıyorlar ,iftira atıyorlar bana dese ,nasıl ispat edeceksiniz .Böyle sorunlu biri ise birlikte tatile gidip ,bir de üstüne değerli eşyalar emanet ediyorsunuz ona .Benim gorumcem de böyle sorunlu .Paris e ücretsiz biletim var siz de gelin dese yine gitmem yanında.

Benimde aklıma direkt büyü geldi valla. 😂
Ben evlendigim zaman eşimin teyzesi filan bana kiyafetler getiriyordu
Bende maddi durumumuz çok iyi bana niye kıyafet getiriyo ki bu diye huylaniyodum
Hepsini çöpe atiyodum bisey vardır kesin diye

Meğer kadın tekstil firmasında çalışıyormuş ne bileyim ben😅

Hayır atmak yerine de keşke satsaymisim dolapta filan😅

Bende maddi durumumuz çok iyi bana niye kıyafet getiriyo ki bu diye huylaniyodum

ihtiyacı olana verebilirdiniz atmak yerine

Böyle şeyler nasıl geliyor aklınıza, bana gelse ya ne kadar iyi bir insan derdim herhalde.

Konuyu tamamen yazmadiniz diye düşünüyorum. Yani detay verebilirsiniz mesela tatilde ne yaşandı bu kadın ne zaman manyak oldu siz tatile çıkmadan önce mi sonra mi. Bunlar merak edilen şeyler . Yada ben çok merak ediyorum. Son durum ne yazarsanız seviniriz

Konuyu tamamen yazmadiniz diye düşünüyorum. Yani detay verebilirsiniz mesela tatilde ne yaşandı bu kadın ne zaman manyak oldu siz tatile çıkmadan önce mi sonra mi. Bunlar merak edilen şeyler . Yada ben çok merak ediyorum. Son durum ne yazarsanız seviniriz
Ne olursa olsun eşya alıkoymak normal değil ama 🙊😂

Back
X