• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem evli ve sevgilisi ile gördüm!!!

Evet ben yaptım demez herhalde hele ki elinizde kanıtınız yoksa iftira diyecek çünkü yasak bir aşk yaşıyor.
Üstelik kötü siz olacaksınız nişsnalınız ve ailesi size inanır mı orası aşikar.
Ayrıca benzetti beni der çıkar sıvışır işin içinden
Toto korkusu neler yaptırı insana anlatabildim mi?

Gorumcem biraz ihtirasli bir kadın..
Beni kiskaniyor ondan yapıyor der.
Ayilir bayılır ve kurtulur eminim .
Tuhaf biri .
Aynen öyle olur, sonrada sallantıda olan ilişkinin sebebi senin onların ailesine iftira atman olur ve konu kapanır.
Ne diyelim Allah ıslah etsin...

Aile de genetik midir nedir.Abla kardeş can yakıyorlar.Karışma bence.Hele senin durum böyleyken hiç karışma.Kendi mutsuz diye bana iftira atıyor der kalırsın öylece.Delilin olaydı iyiydi.
Aynen öyle der...
Zaten acile gitmeyi çok seviyor :KK70:
Iki kez acile gider , ayilir bayılır ben kötü olurum...
Zaten kocası da çok yavaş.

Gerçekten bu aralar aklıma ne gelirse önüme çıkar oldu .
Evlenmek üzere olsaydı o zaman karşı tarafa kesin söylemek gerekir derdim ama bence bu durumda hiç karismayin. Gerçi bunu görüp sessiz kalınca da insanin vicdani pek rahat etmez heralde.

Evet ben yaptım demez herhalde hele ki elinizde kanıtınız yoksa iftira diyecek çünkü yasak bir aşk yaşıyor.
Üstelik kötü siz olacaksınız nişsnalınız ve ailesi size inanır mı orası aşikar.
Ayrıca benzetti beni der çıkar sıvışır işin içinden
Toto korkusu neler yaptırı insana anlatabildim mi?

Nisanlim bana inanır çünkü beni iyi tanıyor kimseye iftira atmam ve net bir insanimdir
Ancak ona söyler isem o Gidip ortalığı ayağa kaldırır..
Beni ele vermez görmüşler der ..
Ama abla fena ..
Biraz tuhaf ve yalana müsait.
Çok kez yakaladik..

O olduguna emin misin ? Benzetmiş olmayasın..
Eminim..
Fiziksel anlamda taninmicak birisi değil.
Yani kötü de olsa böyle bir şeye şahit olmak istemezdim gerçekten..
Hatta telefona çeker ona kullanirdim kendisi benimle uğraşıp şaka yapıyorum dediği zamanların intikamini alabilirdim ama kendime yakistiramadim...

Gorumceye kin ofke bi kenara.
Bi insan aldatiliyor.
Ben kocasinin( yada karisinin, her turlu) daha fazla kandirilmasina dayanamadigimdan dolayi kocasina soylerdim.

Gorumceye kin ofke bi kenara.
Bi insan aldatiliyor.
Ben kocasinin( yada karisinin, her turlu) daha fazla kandirilmasina dayanamadigimdan dolayi kocasina soylerdim.
Kocası ile 3 4 kez bayram da denk geldik..
Adam inanır mi bilmiyorum.
Içim rahat ediyor mu hayır.
Sanki birinin günahına ortak olmuş gibiyim.

Aslında öyle olmak lazım da ..
kuzenin evli amcamı bi kızla görmüş trafikte .ilk yanındakini ben sanmış beni aradı ben olmadığımı anladı tabi ama birşey yapamadı. Aynı amcamın msjını gördüm telefonda telefon dökümü elimdeydi ben yengeme kıyamadım o yüzden sustum ama bence sen susma :KK47:

Gorumcem biraz ihtirasli bir kadın..
Beni kiskaniyor ondan yapıyor der.
Ayilir bayılır ve kurtulur eminim .
Tuhaf biri .
Madem sana kotuluk yapan biri:KK62:ozaman esine gizli bir numaradan ya da hesaptan mesaj at. Gorumcenin Esine su gun su saatte su mekanda gordum ordaki kamera kayitlarindan ulasabilirsin diye:KK55:gerisi ona kalmis

kuzenin evli amcamı bi kızla görmüş trafikte .ilk yanındakini ben sanmış beni aradı ben olmadığımı anladı tabi ama birşey yapamadı. Aynı amcamın msjını gördüm telefonda telefon dökümü elimdeydi ben yengeme kıyamadım o yüzden sustum ama bence sen susma :KK47:
Benim şu an yapabileceğim iki şey var ..
Ya nisanlima anlatip kenara çekilicem...
Yada eşini farklı bir numara ile arattirip farklı bir kişi ile gördüklerimi anlattircam.
Ki o olsa beni ayırmak için elinden geleni yapardı.

Madem sana kotuluk yapan biri:KK62:ozaman esine gizli bir numaradan ya da hesaptan mesaj at. Gorumcenin Esine su gun su saatte su mekanda gordum ordaki kamera kayitlarindan ulasabilirsin diye:KK55:gerisi ona kalmis
Şimdi ben de aynısını yazdım.
Farklı bir numara dan yada özele açık ise o
Özel nodan ama numaraya ulaşmak için Nisanlim ile görüşmem lazım..
Neyse o kolay da , zaten avm girişi ve kamera vardı :KK62:

Şimdi ben de aynısını yazdım.
Farklı bir numara dan yada özele açık ise o
Özel nodan ama numaraya ulaşmak için Nisanlim ile görüşmem lazım..
Neyse o kolay da , zaten avm girişi ve kamera vardı :KK62:
Bencede karsi tarafa yazikkk bunu yapmalisin.

Benim şu an yapabileceğim iki şey var ..
Ya nisanlima anlatip kenara çekilicem...
Yada eşini farklı bir numara ile arattirip farklı bir kişi ile gördüklerimi anlattircam.
Ki o olsa beni ayırmak için elinden geleni yapardı.
ikinci seçenek mükemmelmiş ama keşke resim çekeydin

Back
X