• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem evli ve sevgilisi ile gördüm!!!

Bunların aile de aldatma genetik bir problem sanırım...
Daha önce de abisinin aldattığını öğrenmiştim, nişanlımin telefonundan ama onun haberi yoktu :KK62:
Hazır ayrılıyor iken ailenin bütün kirli çamaşırlarını dokesim var nede olsa o kadar uğraştılar benimle :KK70::KK70:
Evlerden irak gelin modeli :KK70:

bende fotosunu cekerdım bırılerıne gsterıp gstermemeyı fotoyu cektıkten snra dusunurdum :sopa: sımdı grumce dusunsundu :D ama yapmamıssın amaaan zaten hıc bısey sonsuza dek gızlı kalmaz

Resim çekmek istedim de ne bileyim kendime o an için yakistiramadim..
Ama şu an olsa çekerdim.
şoka girdin herhalde . Şimdi sen ortaya çıkıp böyle gördün desen yalanlayacak bana iftira ediyor rezil gelin diyecek. zaten seni istemiyorlarmış işte o yüzden kimse sana inanmmayacak iftiraaaa diyecekler

Bu cok agir bi suclama. Benzetmis olamaz misiniz? Teras katindaydim diyorsunuz, belki de asagidakileri tam cikaramamis ve benzetmis olabilirsiniz.

Bence elinizde somut bir delil yokken kesinlikle kimseye bisey soylemeyin. Zaten pek sevilmiyormussunuz anladigim kadariyla, fesatligindan iftira atiyor derler

Bu cok agir bi suclama. Benzetmis olamaz misiniz? Teras katindaydim diyorsunuz, belki de asagidakileri tam cikaramamis ve benzetmis olabilirsiniz.

Bence elinizde somut bir delil yokken kesinlikle kimseye bisey soylemeyin. Zaten pek sevilmiyormussunuz anladigim kadariyla, fesatligindan iftira atiyor derler
Inanın kendisini hiç hazetmesem de böyle bir olaya şahit olmak hiç hoşuma gitmedi..
Kendisi fiziksel anlamda birisine benzetilecek yapıda değil..
Ayrıca sosyal medya hesabından aynı gün o civarda tek başına resim de atmış.
Altında yeşil tonlarinda bir etek vardı.
Resimde de öyle.
Ve dediginiz gibi pek sevilmiyorum.
Gorumcem de çok kurnaz bir kadın.
Beni suçlu çıkarır.

Fotoğraflayıp kaynanayla görümceye gösterir, artık hepiniz beni seveceksiniz en çok beni seveceksiniz diye tehdit ederdim ben. Mis gibi fırsat ya kaçar mı hiç. Takip falan edip videoya mi alsan direk. Şahsen ben yapardım :skandal:
Aman beni sevmesinler de ben bizden uzak durun, evime kesinlikle gelmeyin derdim :KK62::KK70:

Ben coktan fotografini cekmis, bir acik hat almis ve onun uzerinden esine ve 7 sulaleye gondermistim bile.

Demekki ben cok yuce gonullu biri degilim. Beni ssdece uzmus olmak icin cabalayip uzeni affedemem.

Eger nisanlim bana guvenir diyorsanız avm nin kameralarindan bakın birlikte. O da kanıt olur size. Uğraşmak isterseniz tabi. Ben olsam boyle kotu niyetli bir insanla uğraşırdım

Bence sen bu aileden uzak dur :bicak: eski konularını bilmiyorum ama abisi aldatıyorsa kardeşi aldatıyorsa nişanlında da bu huy çıkmasın sonra :bicak:

Konudan uzak ama böyle konular hep mi geceyi buluyor ben yeni üyeyim bana mı öyle geliyor :)

Hayırlı akşamlar kızlar.. .
Nisanlim ile son olayları hepiniz biliyorsunuz ve ilişkimiz askıda...
Dün de sizlere içimi dökmüstüm ..
Hakikaten her anlamda zor ve karışık bir donemdeyim..
Bu gün kimseye haber vermeden evden yaklaşık 2 saat uzaklıkta bir yere gittim.
Tek amacım biraz yalnız kalmak ve kafamı dagitmakti...
Ve ben kahve içmek için bir yere oturdum...
Teras katı idi ..
Öylece dışarıyı ve etrafi izlerken küçük gorumcemin bir arabadan birisiyle indiğini gördüm açıkçası tanıdık birisidir diye düşündüm ama otoparkın girişinde dudaklarından öptü adamı..
Ben şok oldum ve öylece kaldım..:KK57:
Kendisi benimle çok ugrasmisti..
Çok tuhaf bir karakteri var , saka adi altinda her lafi soyler , kizdiginizi anladigi anda da seni cok seviyirum ama der .ve ne yalan söyleyim ben hep bir şüphe icindeydim hareketlerinden dolayı...
Hatta bunu bana bir kaç kişi daha söylemişti ama onlarla bu konuyu konusmamistim..
Beni ilgilendirmiyor sonuçta..
Fakat sorun şu ki ben şu an bunu kimse ile paylasmali miyim ?
Yoksa zaten ilişkimin gidişatı kötü deyip görmemiş gibi mi davaranayim aklım çok karıştı...
Normalde olsa mutlaka eşine söylemek gerekir derdim ama şu an bilemedim..

Kızlar bu arada ben Nisanlim ile konuşmuyorum ama bu durumu kendisine anlatsam beni kesinlikle ele vermez ...
Gidip ablası ile kavga eder ..
Görmüşler der ..
Kulağıma geldi der ..
Çünkü kesinlikle kimseye iftira atip yalan söylemem bilir ve söylediklerime inanır..
vallahi elinde bir kanıtın olsun resim mesaj faqlan ama iyi bir kanıtın olsun. sonra o ahlak zabıtasına git haddini bildir

Back
X