• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem evli ve sevgilisi ile gördüm!!!

fotograf çekmediysen hiç bulaşma. Sonra sana inanmazlar bir de onunla uğraşırsın. Fotoğraf çekeydin iyiydi :halay:

ben olsam söylemezdim , zaten sevmiyorum en azından elimde bir kozum olurdu ,
şimdi sen söylesen sana iftira atarlar sen suçlu olursun

Hayırlı akşamlar kızlar.. .
Nisanlim ile son olayları hepiniz biliyorsunuz ve ilişkimiz askıda...
Dün de sizlere içimi dökmüstüm ..
Hakikaten her anlamda zor ve karışık bir donemdeyim..
Bu gün kimseye haber vermeden evden yaklaşık 2 saat uzaklıkta bir yere gittim.
Tek amacım biraz yalnız kalmak ve kafamı dagitmakti...
Ve ben kahve içmek için bir yere oturdum...
Teras katı idi ..
Öylece dışarıyı ve etrafi izlerken küçük gorumcemin bir arabadan birisiyle indiğini gördüm açıkçası tanıdık birisidir diye düşündüm ama otoparkın girişinde dudaklarından öptü adamı..
Ben şok oldum ve öylece kaldım..:KK57:
Kendisi benimle çok ugrasmisti..
Çok tuhaf bir karakteri var , saka adi altinda her lafi soyler , kizdiginizi anladigi anda da seni cok seviyirum ama der .ve ne yalan söyleyim ben hep bir şüphe icindeydim hareketlerinden dolayı...
Hatta bunu bana bir kaç kişi daha söylemişti ama onlarla bu konuyu konusmamistim..
Beni ilgilendirmiyor sonuçta..
Fakat sorun şu ki ben şu an bunu kimse ile paylasmali miyim ?
Yoksa zaten ilişkimin gidişatı kötü deyip görmemiş gibi mi davaranayim aklım çok karıştı...
Normalde olsa mutlaka eşine söylemek gerekir derdim ama şu an bilemedim..

Kızlar bu arada ben Nisanlim ile konuşmuyorum ama bu durumu kendisine anlatsam beni kesinlikle ele vermez ...
Gidip ablası ile kavga eder ..
Görmüşler der ..
Kulağıma geldi der ..
Çünkü kesinlikle kimseye iftira atip yalan söylemem bilir ve söylediklerime inanır..
inkar edecktir kanıt varmı elinizde

Hiç karışmayın. Bu tarz insanlar için genelde kendi pisliklerinde boğulsunlar diye düşünürüm. Zaten ilişkiniz kötü gidiyormuş şu an kendi ilişkinize odaklanın.

dikkatli ol adamların basına bela acılır

kadin-erkek-iliskilerini-anlatan-karikaturler_780x554.webp

Hayırlı akşamlar kızlar.. .
Nisanlim ile son olayları hepiniz biliyorsunuz ve ilişkimiz askıda...
Dün de sizlere içimi dökmüstüm ..
Hakikaten her anlamda zor ve karışık bir donemdeyim..
Bu gün kimseye haber vermeden evden yaklaşık 2 saat uzaklıkta bir yere gittim.
Tek amacım biraz yalnız kalmak ve kafamı dagitmakti...
Ve ben kahve içmek için bir yere oturdum...
Teras katı idi ..
Öylece dışarıyı ve etrafi izlerken küçük gorumcemin bir arabadan birisiyle indiğini gördüm açıkçası tanıdık birisidir diye düşündüm ama otoparkın girişinde dudaklarından öptü adamı..
Ben şok oldum ve öylece kaldım..:KK57:
Kendisi benimle çok ugrasmisti..
Çok tuhaf bir karakteri var , saka adi altinda her lafi soyler , kizdiginizi anladigi anda da seni cok seviyirum ama der .ve ne yalan söyleyim ben hep bir şüphe icindeydim hareketlerinden dolayı...
Hatta bunu bana bir kaç kişi daha söylemişti ama onlarla bu konuyu konusmamistim..
Beni ilgilendirmiyor sonuçta..
Fakat sorun şu ki ben şu an bunu kimse ile paylasmali miyim ?
Yoksa zaten ilişkimin gidişatı kötü deyip görmemiş gibi mi davaranayim aklım çok karıştı...
Normalde olsa mutlaka eşine söylemek gerekir derdim ama şu an bilemedim..

Kızlar bu arada ben Nisanlim ile konuşmuyorum ama bu durumu kendisine anlatsam beni kesinlikle ele vermez ...
Gidip ablası ile kavga eder ..
Görmüşler der ..
Kulağıma geldi der ..
Çünkü kesinlikle kimseye iftira atip yalan söylemem bilir ve söylediklerime inanır..
Keske fotosunu cekseydiniz..

Hiç karışmayın ,siz suçlu olursunuz namusumuza iftira attı derler.pervasızca ortalık yerde sevgilisiyle öpüşen evli bir kadını elbette yakında başkalarıda görür ,ortaya çıkar nasılsa ,bekleyin ve görün .

İstenmeyen gelin olduğunu söylendikten sonra ben olsam söylerdim. Nişanlına söyle aılen kendi yetıstırdıkleri kız gıbı gelin ıstıyordu herhalde de

Kimseyele paylaşma da,keşke fotosunu çekip görümcene gösterseydin yaaaaaa :KK48:
Resmen intikam almış olurdun. İçinin yağları erirdi. Hala da diyebilirsin bence bir yere çağırıp hatta aynı kafeye çağırıp seni burda sevgilinle gördüm ne ayaksın demelisin :))

Sana ne? Bel aşağısı vurma . Boynuzlu kocası düşünsün. Sonra bi kadın cinayeti olayında baş sanık olursun. Demek kocası ile mutlu değilki aldatmış. İyi işte o adama dalar seni de unutur :) hatta belki kocası yakalar öldürür sen kökten kurtulursun

Mutsuzsa boşansın. Aldatmak mı gerekiyor? Siz öyle mı yaparsınız mutsuz olunca? Ayrıca uslubunuz çok itici!

Mutsuzsa boşansın. Aldatmak mı gerekiyor? Siz öyle mı yaparsınız mutsuz olunca? Ayrıca uslubunuz çok itici!
Yok gidip anlatsın. Sonra cinayet işlensin. Kocası az baksa görür aldattığını. Valla ben aldatmam aldatılmayı da affetmem. Asıl siz itici oluyorsunuz. Konu sahibesi ne tesadüfse görümcesine rast gelmiş hemde aldatırken. Bence benim iticiliğimi bırakın da görümceni kocasına ispitle diyenlere bakın.

Yok gidip anlatsın. Sonra cinayet işlensin. Kocası az baksa görür aldattığını. Valla ben aldatmam aldatılmayı da affetmem. Asıl siz itici oluyorsunuz. Konu sahibesi ne tesadüfse görümcesine rast gelmiş hemde aldatırken. Bence benim iticiliğimi bırakın da görümceni kocasına ispitle diyenlere bakın.

Söylemesi de doğru değil! Ama sizin söylediğiniz gibi de mutsuz ki aldatmış olayına da doğru bakmıyorum. İtici tarafınız bu!

Söylemesi de doğru değil! Ama sizin söylediğiniz gibi de mutsuz ki aldatmış olayına da doğru bakmıyorum. İtici tarafınız bu!
Kadınlar erkekler kadar hemen aldatmaz. Belli ki bir çatırdama var. Bu kadını da haklı çıkarmaz. Ama yine de adam az ilgili olsa az karısını görse anlar idi durumu.

Nişanlınla zaten küsmüşsün barışacağınız bile belli değil söyleyip ortalığı bulandıran kişi olmanın anlamı yok bence. Ailevi bir mesele elbet ortaya çıkar varsa böyle birşey ama bu kadar rahat olması enteresan görümcenizin.

Kadınlar erkekler kadar hemen aldatmaz. Belli ki bir çatırdama var. Bu kadını da haklı çıkarmaz. Ama yine de adam az ilgili olsa az karısını görse anlar idi durumu.

Evet hak veriyorum bu söylediğinize,erkekler kadar hemen aldatmaz diye. Ama kadınla da alakalı olabilir bu durum. en doğrusu boşanması iken kalkıp mutsuz diye de aldatması hiç hoş değil. Yaptığı yanlış ama bunu da koca kişisine söylemek tabi ki doğru değil. Söyle diyenleri de anlamıyorum zaten burası Türkiye. İnanmıyorum da ben söylerdim diyenlere şahsen.

Back
X