Görümcem evliliğimi berbat ediyor

papatya233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
62
37
3
29
Selam kızlar ben bu platformda bu tarz yazılara çok rastgeldim ama bir gün benim yazacağımı hiç düşünmezdim. Ben evlendiğim günden hatta nişanlılığımdan beri görümcemin hasetlikleriyle uğraşıyorum çalışan bir kadın olduğum için daha önce hiç kayle almadım açıkçası zamanım da yoktu ve arkadaşım olacak bir tip olmadığı için de hiç yakın olmadım. O ilk günden beri kızkardeşi olmadığı için beni öyle gördüğünü söyledi ama hiç öyle davranmadı nişanlıyken eşimle görüştüğümüz için sürekli sorun çıkardı ben niye görüşmüyordum nişanlıyken ailem izin vermiyordu siz neden görüşüyorsunuz diye ki kendisi dokuz yıllık evli. Nişan alışverişim sırasında o kadar surat yaptı ki bunlar bana alınmadı diye açık açık söyledi benim en güzel heyecanlarımdan birisiydi ve kursağımda kaldı. Düğünümde sağdıç oldu biz arkadaşlarımızın olmasını istedik kanlı yaşlar döküldü neyse zorla kendini yaptırdı. (beş kuruş harcamadılar onların paralarını biz verdik her yerde zaten asla teklif de etmediler) düğün gecesi çıkışımızda ben ve eşimin önünde kendi ve eşi yürüdü.(Allahım yazarken ağlamak istiyorum.) Biz balayına giderken salya sümük ağladı ben gitmemiştim diye bizimle gelmeyi bile teklif etti yüzüne bakıp asla cevap vermedim. Bekarken arabam vardı ailem almıştı ve ben evlenirken aileme geri verdim çünkü neticede ben kazanmamıştım ve dört çocuklarına da araba verme gibi bir imkan yoktu. Eşim düğünden sonra bana araba alacağını söylemişti kayınbabamlarla ortak çalışıyorlar kaynım kayınbabam ve eşim kendisinin alakası yok bu hesapla ama yine yaygarayı koparıp araba istedi kendine. ( daha önce hiç arabası olmamış kullanmayı da bilmiyor.) hamile oldum düşük riski sebebiyle işimden ayrılmak durumunda kaldım resmen sevindi iş kaybı nedeniyle depresyona girmezdim ama bunun kıskançlıkları sebebiyle işsiz kalmamı çok kafaya taktım her defasında başkalarının yaptığı düşükleri anlattı evime gelip o her gelip gittiğinde kanamam oldu (ama bebeğim hala benimle riskim geçti altı aylık olduk) eşim hep yanımda oldu her zaman destek çıktı ama bu manipülatif kadın bazı şeyleri üstü kapalı yapıyor niyetini anlasam da ispat edemiyorum kayınvalidem ve kayınbabamı bana karşı dolduruyor bunları yaptığı durumlarda hiç bir olmadım açıkçası hep eğitimsiz ve yalnız olmasına bağladım hareketlerini ama artık gözüme çok batıyor konuşmuyor görüşmüyorum artık yine yakamı salmıyor konuşmuyor benle diye herkesi dolduruyor güya tüm komşuları fark ediyormuş ona gitmediğimi sorduklarında utanıyormuş kayınvalidem de bana diyor neden gitmiyorsun bu kadın için terapiye gitmeyi istemiyorum çünkü gerçekten kayle almak istemiyorum ama alıyorum ne yapmalıyım

ortak çalışıyorlar kaynım kayınbabam ve eşim kendisinin alakası yok bu hesapla
Konunun tamamını ele alamayacağım ama kız evlat olarak görümceniz o hesapların dışında bırakıldı

Kendi tercihi değil yani.

Babasının malından araba isteyebilir bu sizi ilgilendirmez.

Bunun dışında haklısınız
Kaprisli bir kadın olduğu belli. Ama hep ona yüklenmemek lazım..

Bu muamelelere eşinizin göz yumduğunu hatırlayın.

evli barklı kadın ya uğraşacak başka bi şeyi yok muymuş. Millet ne garip. Size düşük hikayelerini anlattığında ağzından bi güzel laf çıksın abla. Çocuğum düşmedi çok şükür otur iki dua et moralimi bozacağına deyin. Hem de herkes varken yapın bunu. Milletin içinde haksızlığı görünsün. Sonra da o gün ona çok kırıldım bilmem ne diye siz onu manipüle edin.

Gorumceniz sizi boyle uzerken kocanizin eli armut mu topluyor?

Görümcem kendisine düşen malları öncesinde alıp ayrılmayı kendisine ev araba almayı teklif etmiş ve öyle de yapılmış kendi eşi de çalışıyor. Bu sebeple ayrı tutulmuş yoksa kayınvalidem onu bizden önde tutar hep ilk çocuklar onun olduğu için benim çocuğumu onlar kadar sevemeyeceğini söyler bu hikayenin başka boyutu damatlarını da benden çok severler maddi olarak bize yapılandan çok daha fazlası (benim eşimin iyi kazanması mazereti ile) ona yapılıyor

Kocam da görüşmüyor artık kocamdan da nefret ediyor zaten karısını görünce ailesini unutmakla itham ediyor inanın herkes bana düşman
Tamam kocaniz tepki gosteriyorsa ona birakin bu isi cozmeyi, siz ne yaparsaniz yapin adiniz gelin olur, cekemiyor olur. Bosverin.

Kaale demek istedi galiba

İnanın uzun süre çalıştım okudum bir sürü arkadaşım oldu ben böyle saçmalık görmedim mesela bir keresinde ağlayıp onunla hiç kahve storysi atmadığımı söylemişti ki ben öyle paylaşımlardan hoşlanmam bunun için bile kayınvalidem sen niye onla kahve içip atmıyorsun dedi

Saçma sapan evcilik oyunları

İstemiyorum çünkü diyemiyor musunuz, bebek bekleyen koca kadınsınız hayır demeyi çoktan öğrenmiş olmanız lazım, kimden çekiniyorsunuz ki bu kadar?

Bi laf söyleyip küssene bu gereksizle ya böylece görüşmemiş olursun

Herkesle atıp onunla atmıyorsan kendisini sevmedigini ima etmişsin demektir ama anlamamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…