Görümcem evliliğimi berbat ediyor

Görümcenizin hayatındaki tek sorun siz değilsiniz. Bir türlü karşılayamadığı sevgi açlığını hastalıklı bir kıskançlığa çevirmiş. Yaşamak isteyip yaşayamadığı her şeyi sizin yaşadığınızı düşünüyor ve duygularını ifade edemediği için ağlayan beş yaşındaki bir çocuk gibi davranıyor. Bence görümcenizin profesyonel bir yardıma ihtiyacı var. Ama buna da yanaşacağını sanmıyorum. Ben olsam daha fazla yıpranmamak adına yaptığı saçmalıklardan birini bahane edip küserdim. Etrafımızdaki herkesi zarar görmek, mutsuz olmak pahasına iyileştiremeyiz. En azından ben iyileştiremem. Bu kadar iyi biri değilim. Kendimi korumak için önce sınır çizer, sonra hayatımdan çıkarırdım.

Saçma sapan evcilik oyunları
Evet bu saçma konunun öznesi oluyorum istemsiz haha kahve storysi yüzünden yemin ederim her gün laf duyuyorum neyseki küstük ama benim öfkem kendime başta keşke biraz daha ses çıkarsaydım niyetini anlamadığım üstü kapalı laflar göndermişti hep

Daha önce bir cümlesinde kimsenin bana faydası dokunmadı demişti memnuniyetsiz birisi (babası ve annesi çok fedakar çocuklarına) etrafındaki herhangi birisini sevdiğini veya övdüğünü görmedim şimdiye kadar nefret dolu biri çok saldırgan çocukları (7 ve 1 yaşındalar) Allah sizi kahretsin hayatımı mahvettiniz diyo ağladıklarında hasta olduklarında. Çocuklarına çok üzülüyorum çok da sevip ilgi gösteriyorum çünkü hiçbir çocuk bu muameleyi hak etmiyor onlar biz doğalım demedi kendimiz isteyip dünyaya getirdik çocuklarımızı

Bence siz bal gibi umursamışsiniz daha en basindan beri isiniz varken de sizin deyiminizle kayle almışsınız, hayat bu kadar biriktirmek için çok kısa ben umursamazdım, umursamadığım icin de atardım, sonra beni de atın dese yine atarim ne olacak ki umurumda değil ben story bile atan insan değilim ama yaparım çünkü umursamıyorum, evet görememiş demek ki bir şeyler icinde kalmış, psikolojik sıkıntıları olabilir ama siz de en başından beri kendinizi üstün görmüşsünüz ve siz de olumlu bakmamışsınız. En başından sınır çizen biriyim demişsiniz de bana onu da çizebilmis gorünmediniz, aksi olsaydı zaten sizin deyiminizle size gelip gelip bebek ölümlerini anlatamazdı. Belki bu söylediklerim sizi sinirlendiriyor, özür dilerim. Ben sorduğunuz için yazdım. Gerçekten bu kadar ciddiye almayın, hasta ise de siz psikolog değilsiniz. Hasta olduğunu bilerek davranın, ya da gerçekten yapabiliyorsanız sınırınızı çizin ve görüşmeyin.

Siz bu konunun “çalışmayınca çevrenin çok konuşması” gibi bir konu açmış sonra hesabınızı kapatıp gitmiştiniz, görümcenizin de mallarda hakkı olduğunu söylediğimiz için. Bu sefer başka şeyler demişsiniz. Düşük yapmak işten bu yüzden çıkmak vs hep aynı.

Görüşmüyorum zaten evet psikolog değilim onu iyileştirmek için sevmediğim biriyle foto atamam yapım değil. Beni rahatsız eden konu insanlarla arkamdan konuşup farklı bir imaj çizmesi ayrıca umursamayacak kadar küçük şeyler değil balayıma iki çocuğu ve kocasıyla gelmeyi teklif etti kendiniz dışında kalan konularda çok anlayışlı birisiniz anlaşılan bir sürü kişi konuyu yorumladı bu açıdan bakan tek kişi siz oldunuz

mal ne alaka burada eşini kayınbabam işe koymuş ve maddi olarak bizden çok daha fazla imkan sunuyorlar eşim ve kardeşi sırf mağdur olmasın diye ses etmiyor muhalefet olup farklı gözükmek için saçma sapan yerlere dikkat çekmeye çalışıyorsunuz gibi yorumladım

Yorumlarda kendinizi gayet iyi ifade ettiğinizi gördüm. Kendisine söylediniz mü hiç. Rahatsız oluyorum vs diye. Ay beni bile sinir bastı Allah sabır versin.
Eşim evimiz hakkında yorum yapmamasını rahatsız olduğumu söylemişti yeni evliydik tuvalette paspas yok perden ip çekmiş vs diyordu neyse ben de zamanla tamamlayacağız ama yoğun çalışıyoruz demiştim sonrasında çiçeğin solmuş dediğinde evim hakkında olumsuz yorumları sadece sen yapıyorsun ben de rahatsız oluyorum dedim ona rağmen birdahaki geldiğinde camların hep el izi eve çağırdığın kadın hiç güzel yapmıyor başka kadın çağır demişti yani uyarılmakla düzelen bir tip olsa düzelirdi yöneticiydim çalıştığım şirkette hiç sınır problemi yaşamamıştım ilk kez böyle bir tiple karşılaşmak bana da sürpriz oldu

Nasıl böyle bir yazıyı yazacağınızı düşünmediniz ki bu görümceyle belki de buranın en berbat görümcesini anlattınız şu an. Çalışırken nasıl umursamıyorsanız şimdi de umursamayın. Ne kadar süredir evlisiniz?

2 yıllık evliyim kocamı o kadar çok seviyorum ki belki de yanlış yapıp huzuru bozulmasın diye sessiz kaldım ona acıyıp yalnız depresif gözüyle baktığım için umursamıyordum işten çıkınca bir baktım kocasının kendisine verdiği harçlıkla övünüp beni ezmeye çalışıyor ondan sonra tüm iyi niyetimi kaybettim ona karşı. (Eşim şu an çalışmadığım için bana para veriyor başlarda tuhaf geliyordu utanıyordum çünkü alışmamıştım şimdi normalleşti ama bu övünülecek veya reklam yapılacak üstünlük kurulacak bir durum değil bence)

Evet görümcenin haklı olduğu bu mesajından belli oldu absjsslşs

Ben kimsenin hakkını yemediğim için görümcelerimle de aram çok şükür gayet iyi. Sen kendi derdine yan
Haha kocasının işsiz olması ve az kazanması bizim problemimiz değil taşıma suyla değirmen dönmez kayınbabamın maaşı olmadığı ve sabit bir geliri olmadığı için hiçbir zaman onlardan ayrılmayacağız onun kocasından da böyle bir şey bekleyemeyiz siz sanırım kendi aileniz tarafından malınız yendiği için derde düştünüz ayrıca onun kıskandığı imkanları bana eşim sağladı o da kendi eşiyle konuşabilir

Eşin değil kayınbaban sağladı avsbsjss
Benim sülalemde kimse hak yemiyo ya. Çok şükür yani kız erkek ayırmıyoruz kapiş
Neyse hayırlısı artık..

Hadsizlik seviyesine pes! Hiç çocuğum hala özlemi çeker falan demeyin. Benim 3 halam var keşke 3ünü verip 1 paket mandal alabilsem, yemin ederim daha iyi olur. Ne annem konuşuyor yıllardır ne amcamın eşi. Kendi aralarında bile anlaşamazlar. Bazen olmayan akraba olandan daha hayırlıdır. Sizinki de ona örnek.

Çocuğum hala özlemi çekmez sanmıyorum zehirli bir dili var pilates yapıyorum yürüyüşü sıcak olduğu için evde videolarla yapıyorum bana ısrarla vajinal doğum (normal doğum diyor o ama ben ikisi de normal olduğu için vajinal yazdım) yapamayacağımı söylüyor sırf eleştirmek için sezeryan doğum dünyanın sonu değil ben de farkındayım ama sadece üzmek için yapıyor

Sorun eşinde. Onunla buna nir çözüm bulmalısınız

Böyle insanlarin agzinin payini pat pat vermen lazim. Alismis sizin öyle dinleyip gecmenize. Esiniz ayar veremiyorsa ates etmek.serbest. siz sustukca o daha da delirir. Heleki dogum cocuk konulara karistirmayin..ne münasebet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…