görümcem geliyor..

kızlar bu haftaonu görümcem gelecek annesine ama küsüz.. bayramda ve düğünde burda olacak nasıl davranmalıyım tavrım nasıl olmalı bi akıl verseniz

Hic bir seu yokmus gibi davran. Kusmek barismak falan hep önemseyen hareketler. Hic birsey yok gibi ah canim der sarilirsan ne oldugunu sasirir :) onu onemseyip aklinda kusluk bile tutmamis olursun.
Nasilsa bayram barisilacak bir sekilde. En iyisi hic birsey olmamis gibi yapmak.

Hic bir seu yokmus gibi davran. Kusmek barismak falan hep önemseyen hareketler. Hic birsey yok gibi ah canim der sarilirsan ne oldugunu sasirir :) onu onemseyip aklinda kusluk bile tutmamis olursun.
Nasilsa bayram barisilacak bir sekilde. En iyisi hic birsey olmamis gibi yapmak.

Ben olsam bende şaşırır ' ne yüzsüz ' derim
Ne mal olduğunu biliyorum dediğim halde ah canım dedi sarıldı derim

Gorumcenizede alinmadiysa ev tepki vermekte hakli ama uslubu hos degil.
O an onun tepkisine gore sekillendirin davranislarinizi.
görümce kv ye tepki göstermeliydi, konu sahibine değil. ne mal olduğunu biliyorum ne demek, çok büyük terbiyesizlik.

görümce kv ye tepki göstermeliydi, konu sahibine değil. ne mal olduğunu biliyorum ne demek, çok büyük terbiyesizlik.
Olur mu canım , bayram geliyor, mal diyenle küçük bir kuslük gibi bayramlaşilip karakter falan önemsenmeyip yeni terbiyesizliklere yol acmali.. nolucak ki eylülde kurban var..

Ah canım bazı ınsanlara bu yontem sökmüyor. Burnu havaya kalkar. Hatta dozunu artırır saygısızlıklarının. Bence yok gibi davranmak iyidir

kızlar bu haftaonu görümcem gelecek annesine ama küsüz.. bayramda ve düğünde burda olacak nasıl davranmalıyım tavrım nasıl olmalı bi akıl verseniz
Samimi olma ama küs de olma,kocaman insanlarin küslüğüne anlam veremiyorum.5 gorumcem var sene gelirler küsmem gereken o kadar olay olur.lafimi sokar yoluma bakarim:)

Evet haklisiniz bende belirttim zaten uslubunun hos olmadigini ama konu sahibide ev alinma olayinda olaylarin icinde bulunmuski bu laf edilmis hos degil ama eski konusundan biliyorum gorumve hakli :)

Evet haklisiniz bende belirttim zaten uslubunun hos olmadigini ama konu sahibide ev alinma olayinda olaylarin icinde bulunmuski bu laf edilmis hos degil ama eski konusundan biliyorum gorumve hakli :)
eski konusunun açılış yorumuna bakarak yazıyorum; evi alan kv, ev kv nin üstüne. adil davranması ve ortayı bulması gereken kv gibi görünüyor. konu sahibi kv ye "kızına da ev almazsan o evi istemem" diyemezdi. anne oğul kız arasındaki mevzuda geline sataşmak görümceliğin şanından.

Back
X