Gorumcem goruntulu aradi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla beni kendime getiriyor bu cevaplar sayenizde kendime geliyorum

Eşini dinle bidahada acma ugrasma yokmus gibi say sen.kendi yuvana bakgerisi boss

Peki size bunca tavrı gösteren kişilerle ilişkilerinizi devam ettirmeye çalışıyorsunuz?
Iyide iliskimi devam ettirmeye calismiyorum ki. Simdi basladilar aramaya yarin obur gun benide aricak biliyorum cunku daha once yapti hic bisey olmamis gibi devam ediyolar sknra yine kafalarina goro kusuyolar ve bende eskisi gibi olmak istemiyorum onlara karsi artik ama bugun cocuklari gorunce ben cok tuhaf oldum artik vicdanima yenik dusmek istemiyorum.

Merak ettim. Siz konuştunuz telefonu kapattınız. Sonrasında ne hissettiniz üzüntü, pişmanlık, sevinç, mutluluk, rahatlık?

Evet hepiniz cok haklisiniz oyle yapmam gerek insallah bi daha vicdanima yenik dusmem
Düsme gerek yok kendilerini nimetten saymasinlar onlar kendini ustte tutuyosa sen daha cok tut gormemezlikten gel herseylerinii esinle hep iyi ol onlara en buyuk ders o olur Allahim yardimcin olsun aklini basina topla

Merak ettim. Siz konuştunuz telefonu kapattınız. Sonrasında ne hissettiniz üzüntü, pişmanlık, sevinç, mutluluk, rahatlık?
Ben konusmadim sadece cocuklari gosterdi konusmadiklari halde. Ben bebekleri gorunce tuhaf oldum telefonu kapatti esim. Bi yanim cocuklarin bi sucu yok diyor doger yanim yaptiklarini untma diyor ve en cok hissetigim sey neden boyle oldugu uzuntu yani ama bugun konusup barissak yarin anlam veremedigim bit sekilde yine konusmucaklar off bilmiyorum ya allak bullagim

Düsme gerek yok kendilerini nimetten saymasinlar onlar kendini ustte tutuyosa sen daha cok tut gormemezlikten gel herseylerinii esinle hep iyi ol onlara en buyuk ders o olur Allahim yardimcin olsun aklini basina topla
Sanirim en cok duymak istedigim sey bu aklima basima toplamam gerek acilen cunku yine aklimi karstirmaya basladilar ama bu defa eskisi gibi istediklerinde konusamicaklar

Bakın şimdi. Düşünün. Abinizin eşi var, siz onu istemiyorsunuz, onu heryerden sürekli siliyorsunuz ve abinizin ex sevgilisini ekliyorusnuz onunla ilgileniyorsunuz. Sonra abiniz size kızıyor diyor ki bitti artık, küsüyor. Sonra siz doğum yapınca yengeniz mesaj atıyor ve cevap vermeye tenezzül etmiyorsunuz. Sonra bir gün abinizi arıyorsunuz yengeniz çıkıyor.

Burda yengenizin her yaptığınızı sineye çekmesi ne anlama geliyor? Siz çok vicdanlı, merhametli olmuyorsunuz. Size değer vermiyorlar, değer vermeye gerek görmüyorlar. Dolayısıyla bunları yengeniz size yaranmaya çalısiyor diye düşünürsünüz.

Ayrıca saygıyı eşiniz sağlamaya çalışıyor ama siz eşinizi sabote ediyorsunuz. Eşiniz haklı. Onun arkasında sağlam durmanız gerekirken siz açıyorsunuz telefonu.

Üzüntü duymanızın sebebi nedir? Aslında vicdan yapıp telefonu açtığınıza mi pişman oldunuz? Çocuklari falan karıştırmayın

Sanirim en cok duymak istedigim sey bu aklima basima toplamam gerek acilen cunku yine aklimi karstirmaya basladilar ama bu defa eskisi gibi istediklerinde konusamicaklar
Kusura bakmasinlardaa once oturup kardes esine nasil.olunacagini bilsinler kardesini sewen degr veren onun esinede deger verir valla bu sefer bu sefer die bisey yok kendi hayatna bak inan hayat gelip gecici sen esinle iyi ol gerisi inanki bak bos kafaya takarak kendini de esinide yoruyon saat kac olmus kocana saril uyu baslarim simdi gorumceye hadi iyi geceler

Aaaaa ben hic boyle dusunmedim ya bu cok dogru. Şoyle yani sevmedigim halde kendini one atiyor diye dusunur dimi. Ya inanmiyorum bende salak gibi hep vicdanen farkli yonden dusundum. Iste aileyiz ya sozde ne bilim yine pisman olmuslardir olsun buyukluk bizde kalsin ama oyle degil. Vallahi cok dogru ya inamiyorum off nasil dusunemedim ya reen salagim ben

Valla dogru soyluyorsun az once arkadasin cevabi aydinlatti beni col fazla hemde. Suan zaten esim nerdesin yanima gel diyor

Evet pisman olmucaklari kesin

Esiniz cok mantikli bir adam , siz ne yapmaya calisiyorsunuz onu anlayamadim , aklinizi peynir ekmekle mi yediniz? Bebekleri varsa var , size ne bundan yahu

Eşinin kıymetini bil biraz uyumlu davran. İyi bir eşin var. Alıntılayamadım ama yukarıdaki arkadaş çok güzel özetlemiş durumu.
Cok sukur iyi birine denk geldim oda benim saf halimden sikeyetci zaten. Sen hep iyi niyetli dusunuyosun kendin gibi goruyosun der gercekten oyleyim ve artik kendimde istemedigm bir yapi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…