Ya sana öyle büyük bi hata yapmışlar hala görüşmek istiyorsun boşver onların hayatını hiç karışma kenarda izle öyle yapan görümce yakın samimi olunca her kötülüğü yapar niye ince düşünüyorsun ne halleri varsa görsünler.arkadaslar daha onceki konumda belirtmistim gorumcelerimle gorusmuyoruz. Bi tanesinin ikiz bebekleri oldu ama gormeye gitmedik esim bu konuda cok kati kendisi gitmiyor. Cocuklar 5 aylik oldular ve ara ara fotograflarini esime yolluyordu esim cvp vermiyordu. Dün gorumcem goruntulu aradi cocuklari gostermek icin esim acmicakti ben zorladim kendisini gostercek degil heralde cocuklari gosterir dedim oyle actirdim ve cocuklari gosterdi ben cok tuhaf oldum boyle seylerde yelkenler suya iniyo bende vicdanim aklimin onune geciyo. Bilmeyenler icin kisaca ozet gecim esimin kardesler surekli olarak durduk yerek kusup canlari istedigi zamam konusmaya calisan yapiyo sahip. Benim actigim konuda girumcelerim son 3 yildir beni butun sosyal medya hesaplarindan cikartip esimin eski sevgilisini eklediklerini yazmistim. 3 yildir hicbir sekilde konusmuyoruz. Ama ben ikizlerine dogum yapan gorumceme oda anne oldu diye ve cocuklari erken dogdugu icin kuvezde kaldi diye dayanamayip mesaj atmistim saglik sihhat dilemistim oda cvp vermedi zaten. Simdi dunde boyle birsey yapinca ben yine yelkenleri suya indirdim yaptiklari seyleri gozum gormez oluyo boyle olunca vicdanim on plana cikiyo ne ya gerek bi akil verin belliki yine konuak gorusmek istiyolar ama esim diyorki ben artik onlardan emin olmadigim icin konusmayi dusunmuyorum bugun konusurlar yarin yine anlam veremedigim sekilde kuserler ugrasamiyorum artik yoruldum dedi.
Konu sahibi onlara yaranmaya çalışıyor galiba.Seni silip esinin eski sevgilisi eklemisler. Zırt pırt esinle de küsmüş barışmışlar ki bi çoğu belki seni kiskandilari icin olabilir bilemem.
Mesaj atmissin cevap vermeye tenezul dahi etmemis. Esin ne güzel yapılanı görmüş üç maymunu oynamamis tepkisini koymus. Allahtan belanı mı ariyosun dahabırak konusmasin cok istese sana yaklasarakta barışmaya çalışabilirdi ama cevap bile vermemis.
Evet oyle yapmaliyim vicdanima yenik dusmemem lazimYa sana öyle büyük bi hata yapmışlar hala görüşmek istiyorsun boşver onların hayatını hiç karışma kenarda izle öyle yapan görümce yakın samimi olunca her kötülüğü yapar niye ince düşünüyorsun ne halleri varsa görsünler.
Yaranmaya calismak icin bir sebep gerek. Ki cok sukur boyle bir sebebim de yok.Konu sahibi onlara yaranmaya çalışıyor galiba.
Peki size bunca tavrı gösteren kişilerle ilişkilerinizi devam ettirmeye çalışıyorsunuz?Yaranmaya calismak icin bir sebep gerek. Ki cok sukur boyle bir sebebim de yok.
Bence uzak durun.Zira yaptıkları çok ıgrenc bişeyarkadaslar daha onceki konumda belirtmistim gorumcelerimle gorusmuyoruz. Bi tanesinin ikiz bebekleri oldu ama gormeye gitmedik esim bu konuda cok kati kendisi gitmiyor. Cocuklar 5 aylik oldular ve ara ara fotograflarini esime yolluyordu esim cvp vermiyordu. Dün gorumcem goruntulu aradi cocuklari gostermek icin esim acmicakti ben zorladim kendisini gostercek degil heralde cocuklari gosterir dedim oyle actirdim ve cocuklari gosterdi ben cok tuhaf oldum boyle seylerde yelkenler suya iniyo bende vicdanim aklimin onune geciyo. Bilmeyenler icin kisaca ozet gecim esimin kardesler surekli olarak durduk yerek kusup canlari istedigi zamam konusmaya calisan yapiyo sahip. Benim actigim konuda girumcelerim son 3 yildir beni butun sosyal medya hesaplarindan cikartip esimin eski sevgilisini eklediklerini yazmistim. 3 yildir hicbir sekilde konusmuyoruz. Ama ben ikizlerine dogum yapan gorumceme oda anne oldu diye ve cocuklari erken dogdugu icin kuvezde kaldi diye dayanamayip mesaj atmistim saglik sihhat dilemistim oda cvp vermedi zaten. Simdi dunde boyle birsey yapinca ben yine yelkenleri suya indirdim yaptiklari seyleri gozum gormez oluyo boyle olunca vicdanim on plana cikiyo ne ya gerek bi akil verin belliki yine konuak gorusmek istiyolar ama esim diyorki ben artik onlardan emin olmadigim icin konusmayi dusunmuyorum bugun konusurlar yarin yine anlam veremedigim sekilde kuserler ugrasamiyorum artik yoruldum dedi.
Valla boyle konularda saf hatta salagim biraz su vicdanim olmasaSeni silip esinin eski sevgilisi eklemisler. Zırt pırt esinle de küsmüş barışmışlar ki bi çoğu belki seni kiskandilari icin olabilir bilemem.
Mesaj atmissin cevap vermeye tenezul dahi etmemis. Esin ne güzel yapılanı görmüş üç maymunu oynamamis tepkisini koymus. Allahtan belanı mı ariyosun dahabırak konusmasin cok istese sana yaklasarakta barışmaya çalışabilirdi ama cevap bile vermemis.
Evet o cok kati keske bende onun gibi olmayi becere bilsemEşinizi dinleyin, gayet mantıklı bir adama benziyor.
Bu katılık değil, mantık doğrultusunda kararlılık.Evet o cok kati keske bende onun gibi olmayi becere bilsem
arkadaslar daha onceki konumda belirtmistim gorumcelerimle gorusmuyoruz. Bi tanesinin ikiz bebekleri oldu ama gormeye gitmedik esim bu konuda cok kati kendisi gitmiyor. Cocuklar 5 aylik oldular ve ara ara fotograflarini esime yolluyordu esim cvp vermiyordu. Dün gorumcem goruntulu aradi cocuklari gostermek icin esim acmicakti ben zorladim kendisini gostercek degil heralde cocuklari gosterir dedim oyle actirdim ve cocuklari gosterdi ben cok tuhaf oldum boyle seylerde yelkenler suya iniyo bende vicdanim aklimin onune geciyo. Bilmeyenler icin kisaca ozet gecim esimin kardesler surekli olarak durduk yerek kusup canlari istedigi zamam konusmaya calisan yapiyo sahip. Benim actigim konuda girumcelerim son 3 yildir beni butun sosyal medya hesaplarindan cikartip esimin eski sevgilisini eklediklerini yazmistim. 3 yildir hicbir sekilde konusmuyoruz. Ama ben ikizlerine dogum yapan gorumceme oda anne oldu diye ve cocuklari erken dogdugu icin kuvezde kaldi diye dayanamayip mesaj atmistim saglik sihhat dilemistim oda cvp vermedi zaten. Simdi dunde boyle birsey yapinca ben yine yelkenleri suya indirdim yaptiklari seyleri gozum gormez oluyo boyle olunca vicdanim on plana cikiyo ne ya gerek bi akil verin belliki yine konuak gorusmek istiyolar ama esim diyorki ben artik onlardan emin olmadigim icin konusmayi dusunmuyorum bugun konusurlar yarin yine anlam veremedigim sekilde kuserler ugrasamiyorum artik yoruldum dedi.
Evet bunu kendime surekli tekrarlamam gerek.Bence uzak durun.Zira yaptıkları çok ıgrenc bişey
Bu katilik degil, mantik.Evet o cok kati keske bende onun gibi olmayi becere bilsem
Vicdan hakedene gösterilir sizden af dileyene pisman olana gösterilir. Kadin sizin mesajiniza cevap vermeye tenezul etmemis sizi yok sayıyor umursamiyor bile suan konussaniz sizi konustugunuza pisman edecek neyin vicdani bu. Bosver gorusmesin ne guzel hic zorlamaValla boyle konularda saf hatta salagim biraz su vicdanim olmasa
Kendi uzerime alinmadim ki cocuklari ekranda gorunce bi tuhaf oldumCanım benim ,seni zaten sallayan yok ;neden kendi üzerine alındın ki durumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?