Ayni sorunu bende yasadim benim gorumceminde cocugu yok ve olmuyomus kayinvalidem soylemisti ben hamileyken ayni sekilde tavirlar basladi herdedigime alinma kendi kendine bana kusmeler ben bisey demedim olabilir belki bende ayni durumda olsaydim boyle yapardim insaniz sonucta ama dogum oldu doktoruma bizzat gidip hastalikli olabilirmi iyice kontrol edin cocuk bana bi degisik geldi demis doktorum soyledi sasirdim hemde bi kac kere gidip sonra bana dediki toplulukda ayyyy bu cok zayif kopek yavrusu gibi bende sinirlendim bu nedemek diye napim kopekler bile daha kilolu cocuk doguruyo bu ne bole dedi bende dedimki Allahima bin sukur bana bunu layik gormus vermis saglikliya bu bana yeter kilo alir sorun degil dedim buarada oglum 3600 dogdu o gunden bu yana tavirliyim konusmuyorum ama ona kalsa sorun bende cocuk dogurmusum ne olmus yani halasiymis o soyleyebilirmis herseye hakki varmis ben cok takintiliymisim tabi anneside onu savunuyo yani takmayin herkes kendince hakli saniyo kendini muhtemelen onunda kendince bi kirginligi vardir onemsememek en iyisi kafan rahat ediyo