Görümcem hamileliğimi tebrik etmedi

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
Merhaba kızlar konularımı okuyanlar bilir görümcem eşinden boşanmış 2 çocuğu ile kv.de kalıyor,nişanlılığımdan beri hep huzursuzluk verdi bize
dün şükürler olsun Rabbime hamile olduğumu öğrendim,eşim sevinçle annesini aradı kv.hayırlısı olsun dedi,akşam onlara gittik ağzını açıp hayırlı olsun diyen yok eşim baba haberiniz yok mu deyince tebrik ettiler ama 3 saat oturduk görümcem ne bana ne eşime hayırlı olsun demedi,sürekli benim çocuklarımın masrafı çok yetişemiyorum falan diye söylendi
benim tüm ailem arkadaşalrım sevinçle karşıladılar herkes mutlu oldu ama bu tavırlar beni çok üzdü
kv.den çıktığımızda eşime söyledim ablan senin evlenmenide çocuk sahibi olmanı da istemedi sırf kendine bakasın diye,eşimde ben herşeyin farkındayım diyor ama tepki vermiyor sonra kayınbabamada söyledim ben dedim görümcemin çocuklarını o kadar sevdim sahip çıktım yaptığı ayıp değil mi diye
sonrada beni suçluyorlar uzak duruyor samimi olmuyor diye
şimdi kv.gile bile gitmek istemiyorum

AMAN CANIM ya bosver tebrık etmesse etmesın...çokta tın dee düşünme bilee...
ben seni tebrik ederim allah analı babalı büyütsün sağ salim dünyaya gelsin insallah

bencede boşver o tebrik etmedi diye mutsuz ouyum deme sakın kendisini belli etmiş iyice sen daha da mesafeni koyarsın artık zaten pekde iyi değilmiş aranız, ilerde sana birşey de diyemez çocuğumu tebrik dahi etmedin dersin sesini çıakrtamaz, tebriklllerr sağlıkla, mutlukla kucağınıza alın İnşallah

malesef görümcelerin çoğu böyle sen takma güzel kafana bunları canımcım allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

aman bosversene takildigin seye bak madem esinde farkinda hiiiic orali olma nasilsa kuduruyordur simdi o ya ben anlamiyorum ne fesat insanlar var allah islah etsin ama sen keyfine bak hayirli ugurlu olsun

seni mi suçlu buluyorlar
samimi olsan nolcak tepene çıkacak öyle daha iyi olacak dimi maddi kaynağını kesmişsin kadının sever mi seni
çocuklarının babası yok mu baksın ya çacuklarına
hayırlı olsun sizin bebişiniz sağlıcakla doğurursunuz inş.....
fazla yüz vermemeye bakın.....

Benim görümce(lerim)m hem tebrik etmedi, hem hiç yanımda olmadı(lar),hem bir çoraplarını bile görmedim oğlum doğdukdan sonra bile..
aslanlar gibi bi evladım var..
Olmamaları daha iyi bee..
Varlıkları ve yoklukları bir..
Valıkları mutlu etmeyenler yokluklarıyla da üzemezler..
Bi - puan ver ona göre davran sende..

Benim görümcemde duyduğunda eşimi arayıp tebrik etmiş :)) Sanki hamile olan oymuş gibi
çocuğum 6-7 aylık olana kadarda sormadı. . :2:

İlk başta taktım kafama sonra boşverdim . . Sorsa ne olucak sormasa ne olucak
Kendisi hamile kalıncada kocasından önce beni arayıp söyledi
Görümceler garip. . Ne yaptığı belirsiz .Takma sende kafana . . Hamileleğin keyfini çıkar

Son düzenleme:
Boşver tebrik etmezse etmesin...Sen onun tebriğine mi kaldın..Sorun etme bunu...Mesafeli olmakta da haklısın.......Ne düşünürlerse düşünsünler....Ona göre davransalardı...

Zaten böyle bir karakterden iyi bir davranış beklentisine girmek bile yanlış...

Umursama kim tebrik etti,kim etmedi diye...Allah herkese gönlünden geçen güzellikleri nasib etsin de geç...

Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasib etsin canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok mu önemli birilerinin tebrik etmesi:26:

hayırlı olsun bu arada

Hiç üzülmeyin,belkide sizi kıskandığı için,üzmek için tebrik etmemiştir.Hiç oralı bile olmayın,o sizi takmıyorsa sizde onu takmayın ki amacına ulaşamasın.

hayırlı olsun öncelikle....
ilgi bölünecekya çocuklar arasında ona bozulmuştur emin ol...
sen bunlara takılma ne güzel hamilesin keyfine bak...

cnm tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..
görümcen eşinden ayrılmış, 2 çocukla babasının evine dönmüş tekrar... kolay değil...
seni kıskandığı için, kendi hayatıyla kıyasladığı için tebrik etmemiş olabilir..
boşver, hamileliğinin keyfini çıkar...

Öncelikle gebeliginiz hayırlı uğurlu olsun inş sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağ salim bebegini kucagınıza alırsınız benimde 2 adet halam var annem 2 çocuk dogurdu hamilelik döneminde tebrik etmeyi bırak dogumda bile yanına gelmediler kardeşimin dogumunda kapı komşumuz vardı annemin gece gündüz bütün işine o kadın koştu 9 ay hamileligi boyunca anneme iş yaptırmadı benim karnımı bile doyurup okula gönderen komşumuzdur onun hakkını hiç bir zaman ödeyemeyiz halam bazen bize gelir ama annem hep mesafelidir senede 1 kez ya gider yada gitmez ki genellikle gitmez babam bu konuda hiç zorlamadı zorlamazda ama yinede zor bir durumda olsa işine koşar annem hastahanelik işi olsun ameliyat işi olsun yine gider yardımcı olur onlar bana kötülük yaptı diye ben kötülük yapamam der halamların evinde bir mevlüt yada bir gün gibi bişey olacak diyelim akraba günü gibi annemi aramaz sadece babamı arar o yüzden hiç kafana takma derim sen onlara muhtaç degilsin ama onlar günü geldiginde sana muhtaç olurlar

benimde 8 sene sonra bebisim olmasina ragmen, eltim benden once dogurmasina ragmen ayni sekilde asla tebrik etmedi .. hatta soyledigimdeki surat ifadesini asla unutamam ..
onun bebegi 1 aylikti ben hamile kaldigimda .. surekli laf caktirdi benim kizim daha sevilmeden hamile kaldin diye .. ben 8 sene bekledim bu cocugu birde senin kizinin buyumesini bekleyemezdim dedim ..
bazi insanlar gercekten asiri fesat oluyor
hep baskalariyla ilgilenmekten, baskalarinin mutsuzlugunda mutluluk aradiklari icin asla mutlu olamiyorlar o yuzden oyle insanlari takmayin ..
bebeginizin mutlulugunu yasayin :))rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Dün hamile olduğunu öğreniyorsun,bugün görümcen tebrik etmedi diye konu açıyorsun..garip geldi vallaa
Bu arada tebrikler Allah tamamına erdirsin.

bende 8yıl sonra kavuştum oğluma oğlum 2 aylıkken k.pederin kucağındaydı çok ufak olduğun kv de dıkkatlı tut gıbı şeyler söyluyordu görümcemde ayy nekadarr abartıyorsunuz tabı benımkiler damat çocuğu değilmi dedii kendı çocukları okul çağında ve 2. çocuğunu 2 yıl hiç kucağımıza alamadık yaklaşsak bıle bahane bulurdu biz yıllarcca bekledık ve bızım çocuğumuza verdığı tepki buydu oyuzden sen hamıle olmanın tadını çıkarr genel görümce modeli bu herhalde

galiba benim görümcede bir acayiplik var, ayrı şehirlerdeyiz ayda 1-2 defa telefonda görüşürüz her telefonda sorar daha bebek yok mu diye, bende buna gıcık oluyorum mesela

bu arada konu sahibi arkadaşım, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini, hayırlı, uğurlu olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…