Görümcem hamileliğimi tebrik etmedi

Neden tebrik bekler ki insan ? Tamam ''hayırlı olsun'' dileklerini iletmeleri incelik olurdu, olmamış; önemli olmamalı sizin için.
Boşanmış, çocuklarıyla anne evine dönmüş bir kadının ruhundaki tahribata verip hiç yorum yapmasanız daha doğru olur kanaatindeyim.

Neden tebrik bekler ki insan ? Tamam ''hayırlı olsun'' dileklerini iletmeleri incelik olurdu, olmamış; önemli olmamalı sizin için.
Boşanmış, çocuklarıyla anne evine dönmüş bir kadının ruhundaki tahribata verip hiç yorum yapmasanız daha doğru olur kanaatindeyim.

konu sahibi sen artık bir anne adayısın ve stres yaratan durumlardan,düşüncelerden uzak durmalısın..o yüzden görümcenden de uzak dur mümkünse :)

herkes kendisine yakışanı yapar bunu unutma.ve kimseden beklenti içine girme.

Hiiiçç umursama bile salla gitsin
Tebrik etse kaç yazar etmese kaç yazar

Sen mutlulumusun ona bak

Hayırlı olsun hamileliğin

Sıkıntısız dertsiz tasasız huzurlu sakin dingin mutluluk dolu sağlıklı bi 9ay dilerim

çok mu önemli birilerinin tebrik etmesi:26:

hayırlı olsun bu arada

Önemli değil ama insan bekliyor işte demeki ki egem abla..
Ailen ve arkadaşların hamileliğine sevinirken diğer tarafın tepki vermemesine şaşırabiliyor demek ki.
Ama tabiki kafaya takılabilecek bir şey değil..

ayyy bende de bir elti var o da tınının tınının tınısını olmak şeyler için tebrik eder mesaj atarken bana kına geçemde hayırlı olsun bile demeyip dugunde yapmadık rezillik bırakmamıştı.

fesat kıskanç insanları allaha havale edelim boşver.

konu sahibinin görümcesiyle zaten sorunları var.anlaşamadığı birinin tebrik etmesini niye önemsesin insan

aman canımmm boşver ...sen eşine ve kendine bak siz mutlusunuz ya boşverin.

bu arada tebrikler allah analı babalı büyütsün...sağlıklı uzun ömürler versin (darısı başıma)

eşiniz farkında ise sıkıntı yapmayın.keyifleri bilir.

siz bebeğiniz için moralinizi yüksek tutun, annesi mutlu oldukça, o da daha sağlıklı olacaktır.
kimsenin dediklerini/demediklerini düşünüp stres yapmayın.
Allah bağışlasın bebeğinizi, sağlıcakla kavuşun inş.

görümcemi sevmiyorum ama hastalandığında hastanede başında bekledim çünkü onu aileden gördüm
hem tamam bana birşey demesin ama kardeşini de tebrik etmez mi insan
ortada masum bir bebek var ama o yine kıskançlığını gösterdi,işin kötüsü ne zaman kv.gile gitsem onu görmek zorunda kalıcam

Öncelikle hayirli olsun Hamisligin, allah saglikla kucagina verir insallah.

Bosver böylelerine üzülmeye degmez. Bazi Insanlar tuhaf olabiliyor. Nedenide malesef bilinmez.

Ben Hamileligimi ögrendigimde, esim bir Sevincle Annesini arayip söyledi.
Görümce, Eniste, Kaynim hic kimse tebrik icin aramadilar. Benim Ailem, duydugu gün telefonlar kesilmek bilmedi.

Sonra ne mi oldu? Tavrimi belli ettim, baktim 3 hafta sonra aramaya basladilar. Telefona cikmadim, geride dönmedim,
cünkü benim icin bir önemi yoktu artik, tebrik etmenin.

Ayni sey, bebegimi kaybettigimde yine oldu. Kimse ne beni ne esimi arayipta, bir gecmis olsun demediler.
Birseyde deyince sadece "Haklisin" oluyor.

Bence "Nabza göre serbet" güzelim. Elbet onlarinda önemli Günleri gelir. Geldiginde bizlerde bir Yabanci gibi
aramayip tebrik etmeyiz, sorunmu ? Umrumda olmaz zaten.

Ben takmamayi ögreneli cok oldu. Sende takma, Bebegine odaklan.

Bir onceki konu esimden sogudum simdikide hamileyim saglam bir temeli olmayan evliliginizde birde bebek cesaretlisiniz anladigin kadariyla.
Neyse hayirli olsun bebeginiz

Son düzenleme:
benim ablamda(senin hayatında görümce oluyor) Aynı erkek kardeşim nişanlandı ne tebrik etti ne de birşey, aynı şekilde boşanmış ve babamlarda kalıyor. Ruh halini ablam olduğu için anlayabiliyorum ama Kardeşimide anlayabiliyorum. Nişan gecesi ben gece 23:00 de aradım. belki nişan töreni bitmemiştir ayıp olmasın diye erkek kardeşim çıkıştı niye geç aradın, kaç saat oldu diye bende dedim böyle böyle Aldık telefonu gelinimizle de konuştuk, eşimde konuştu. Sonrada ben babamları arayıp onlarada hayırlı olsun dedim. Senin görümce gibi ablamın bu tavrı sonuna kadar gidecek biliyorum ama dediğim gibi kendi mutlu değilse insanlar etrafındaki mutluluklardan ve mutlu haberlere duyarsız olabilir.... İnan bende ablamın psikolojisini çözmüş değilim.. Hiç üzülme hiç takma. şimdi onlar mağdru olarak görünüyor, sen kayınbabana desen elbette kızını savunur, hiç seslenme boşveeeeeeeeeeer

sürekli ilgi bekleyen yeni gelin pardon hamile yeni gelin modunda gibisiniz.
illa tebrik şart mı?ilgi şart mı? daha neler yaşayacaksınız hayatta şimdiden bunlar sorun olursa hep üzülürsünüz.
bir de boşanmış annesinin evine sığınmış çocuklarıyla o kişiyi düşünün onun içinde ne fırtınalar kopuyor hemen tebrik etmemesi onun kıskançlığını,
çocuklarına baktırmak istemesini göstermez.
şu durumda en çok desteğe ihtiyacı olan o ...
bu arada Allah bebeğinizi size bağışlasın hayırlı olsun.

Bir onceki konu esimden sogudum simdikide hamileyim saglam bir temeli olmayan evliliginizde birde bebek cesaretlisiniz anladigin kadariyla.
Neyse hayirli olsun bebeginiz

bu yorumunuzun açtığım konuyla ne ilgisi var anlamadım,bundan sonra hamile kalmadan size danışırım teşekkür ederim

arkadaşım hiç kafana takma. benim görümcemle aramda problem yok.ara da odemeli de olsa çağrı atar ben ararım konusuruz.ben doğum yaptım hastanenin yakınlarında işi varmış geldi.beni acil sezeryane aldılar.bebeğin doğmasını beklemis bebeği görünce hemen gitmiş.benim çıkmami beklemeden.15 Gün boyuncada yanıma gelmeyi geçtim bir kere aramadi bile. bahaneside kontoru yokmus...

yani gorumce iyi de olsa kötü de olsa adı üstünde.illa gorumcelik yapacaklar.

dün kv. ile kp. geldiler,kp. bana yorulma kızım dedikçe kv bana demezdin,beni yorardın diye başladı söylenmeye
yanlarında görümcemin kızı vardı,sürekli kızımın pabucunu dama atmayın dayısı sev onu falan dedi,ne diyim bilmiyorum Allah kalplerine göre versin

Benim gorumcede tebrik etmemisti ben hamile oldugumu soylemek istemedim esimin ailesine nazardan korktugum icin ogrendiklerinde 4 aylik hamileydim sok oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…