- Konu Sahibi drdepresyon
-
sürekli ilgi bekleyen yeni gelin pardon hamile yeni gelin modunda gibisiniz.
illa tebrik şart mı?ilgi şart mı? daha neler yaşayacaksınız hayatta şimdiden bunlar sorun olursa hep üzülürsünüz.
bir de boşanmış annesinin evine sığınmış çocuklarıyla o kişiyi düşünün onun içinde ne fırtınalar kopuyor hemen tebrik etmemesi onun kıskançlığını,
çocuklarına baktırmak istemesini göstermez.
şu durumda en çok desteğe ihtiyacı olan o ...
bu arada Allah bebeğinizi size bağışlasın hayırlı olsun.
Neden tebrik bekler ki insan ? Tamam ''hayırlı olsun'' dileklerini iletmeleri incelik olurdu, olmamış; önemli olmamalı sizin için.
Boşanmış, çocuklarıyla anne evine dönmüş bir kadının ruhundaki tahribata verip hiç yorum yapmasanız daha doğru olur kanaatindeyim.
bu yorumunuzun açtığım konuyla ne ilgisi var anlamadım,bundan sonra hamile kalmadan size danışırım teşekkür ederim
konu sahibi herkesten incelik bekliyor ama kendisi hiç ince değil.onlarca kişi hamileliğini tebrik ettiği halde kimseye bir teşekkür etmedi.sadece görümcesine laf söyleyenleri beğendi
Aynen valla benimde tebriğime bir teşekkür etme gereği göstermezken yorumumun en ince yerini alıp cevap yazmış.Amacı tebrik falan duymak değil zaten,görümcesine laf söyletmek.Yazık bence o görümceye ,zaten boşanmış 2 çocuğuyla baba evinde ne kadar olsada zor durumda,birde senin gibi bir gelin var !!!
konu sahibi herkesten incelik bekliyor ama kendisi hiç ince değil.onlarca kişi hamileliğini tebrik ettiği halde kimseye bir teşekkür etmedi.sadece görümcesine laf söyleyenleri beğendi
çok mu önemli birilerinin tebrik etmesi:26:
hayırlı olsun bu arada
hayırlı olsun öncelikle....
ilgi bölünecekya çocuklar arasında ona bozulmuştur emin ol...
sen bunlara takılma ne güzel hamilesin keyfine bak...
cnm tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..
görümcen eşinden ayrılmış, 2 çocukla babasının evine dönmüş tekrar... kolay değil...
seni kıskandığı için, kendi hayatıyla kıyasladığı için tebrik etmemiş olabilir..
boşver, hamileliğinin keyfini çıkar...
Öncelikle gebeliginiz hayırlı uğurlu olsun inş sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağ salim bebegini kucagınıza alırsınız benimde 2 adet halam var annem 2 çocuk dogurdu hamilelik döneminde tebrik etmeyi bırak dogumda bile yanına gelmediler kardeşimin dogumunda kapı komşumuz vardı annemin gece gündüz bütün işine o kadın koştu 9 ay hamileligi boyunca anneme iş yaptırmadı benim karnımı bile doyurup okula gönderen komşumuzdur onun hakkını hiç bir zaman ödeyemeyiz halam bazen bize gelir ama annem hep mesafelidir senede 1 kez ya gider yada gitmez ki genellikle gitmez babam bu konuda hiç zorlamadı zorlamazda ama yinede zor bir durumda olsa işine koşar annem hastahanelik işi olsun ameliyat işi olsun yine gider yardımcı olur onlar bana kötülük yaptı diye ben kötülük yapamam der halamların evinde bir mevlüt yada bir gün gibi bişey olacak diyelim akraba günü gibi annemi aramaz sadece babamı arar o yüzden hiç kafana takma derim sen onlara muhtaç degilsin ama onlar günü geldiginde sana muhtaç olurlar
bu nasıl bir yorum nasıl bir bakış açısı tebrik ederim sizi,Allah kalbinize göre versin görümceme boşa kızmışım onun gibi bir sürü insan varmış heryerde malesef...
ben tebrik beklediğim için suçluyum ama sizin tebriğinize teşekkür etmediğim için sitem ediyorsunuz helal olsun valla
ahhh canım bosver gitsin o kutlasa nolur kutlamasa ne olur. takma kafana bu görümceler hep kıskanç yaratıklardır senin mutlulugunu istemez o ben neler cektim bi bilsen anlatsam roman olur bosver eden bulur sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak. bizim oralarda bi laf vardır GÖRÜMCE GÖRÜNMEZ DAĞLARIN ARDINA GİDESİCE diye boşuna söylememişler yani
:))) Ben bu konuyu atlamisim. Gorumcem bebegimi tebrik etmedi, kayinvalidem cocuklari sev dayisi dedi. Muhtemel basliklar: Kocamin kuzenleri cocugumun yanagini sikmadi/fazla sikti. Gorumcemin cocugu bebegime hist dedi, digeri de pist dedi. Kadinlar Kulubu'nu bol baslikli gunler bekliyor.
Merhaba kızlar konularımı okuyanlar bilir görümcem eşinden boşanmış 2 çocuğu ile kv.de kalıyor,nişanlılığımdan beri hep huzursuzluk verdi bize
dün şükürler olsun Rabbime hamile olduğumu öğrendim,eşim sevinçle annesini aradı kv.hayırlısı olsun dedi,akşam onlara gittik ağzını açıp hayırlı olsun diyen yok eşim baba haberiniz yok mu deyince tebrik ettiler ama 3 saat oturduk görümcem ne bana ne eşime hayırlı olsun demedi,sürekli benim çocuklarımın masrafı çok yetişemiyorum falan diye söylendi
benim tüm ailem arkadaşalrım sevinçle karşıladılar herkes mutlu oldu ama bu tavırlar beni çok üzdü
kv.den çıktığımızda eşime söyledim ablan senin evlenmenide çocuk sahibi olmanı da istemedi sırf kendine bakasın diye,eşimde ben herşeyin farkındayım diyor ama tepki vermiyor sonra kayınbabamada söyledim ben dedim görümcemin çocuklarını o kadar sevdim sahip çıktım yaptığı ayıp değil mi diye
sonrada beni suçluyorlar uzak duruyor samimi olmuyor diye
şimdi kv.gile bile gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?