Görümcem hamileliğimi tebrik etmedi

Hamileyken insan ilgi bekler ki. Hem dogacak bebek gorumce hnmin oz be oz yigeni sevinmemesi ve tebrik etmemesi gercekten garip. Kendisi mutsuz diye herkes depresyona girip ona ayak uydurmak zorunda mi? Hamilelik ozel bir durumdur kapi komsun bile bunu tebrik ederken esinin ablasinin surat asmasida insana dokunur.

Aynen bende öyle düşünüyorum
Ne kadar sevinmiş bile olsa sizin yanınızda eşiniz ve bebeğiniz olacak ama o çocukları ile baba evinde..
Ayrıca eşiniz görümcenize yardımcı olmasında kim olsun?
Aynı durumda biz olsak ( Allah göstermesin )kardeşimiz abimiz sahip çıkmasa zorumuza gitmezmiydi?

Herşeyden öte Allah analı babalı büyütsün hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
sanırım bu dönemlerde insan daha duygusal oluyor ondan böyle düşüncelere kapıldınız bence gereksiz hiç dert etmeyin:126:

konu sahibi herkesten incelik bekliyor ama kendisi hiç ince değil.onlarca kişi hamileliğini tebrik ettiği halde kimseye bir teşekkür etmedi.sadece görümcesine laf söyleyenleri beğendi

iki çocuk doğurdum,
ne hamileliğimde nede doğumumda beni tebrik etmediler,
hep eşimi aradılar...
şimdide çocuğun doğumgününde eşim işteyken onu arayıp tebrik ediyolar,
hiç umrumda olmadı...hiç lazım değil...

Boşver hiç umursama, psikolojisine ver.
2 çocukla baba evinde yaşamak kolay değildir elbet.
Bir arkadaşın yazdığı gibi başkalarının mutluluklarına duyarsızlaşıyor
mutsuz insanlar.
Siz yinede gönül koymayın
Hayırlı olsun hamileliğiniz.

Canım boşver benimde kız kardeşim bu yılın başında doğum yaptı. bebeğin kız oldugu 3. ayda belli olmasına rağmen kayınvalidesi doğumda gelip bebeğimiz dışarı çıkana kadar bir süpriz yapabilir de erkek gelir umudu taşıdı ve bunu kardeşime sürekli yansıttı. şimdi yeğenimi çok seviyor ama çocuğu ne zaman kucağına alsa cocuk ağlamaya huzursuzlaşmaya başlıyor... yani önemli olan eşinin, senin ve bebeğinin sağlığı öyle insanlar hayatımızın her evresinde çıkacaktır... bunların ismi bazen kayınvalide,bazen görümce v.s olaraktır :)) Allah tamamnına erdirsin hamileliğini bana ve tüm isteyenlere de hayırlı zamanda bu duyguyu tattırsın

bu yorumunuzun açtığım konuyla ne ilgisi var anlamadım,bundan sonra hamile kalmadan size danışırım teşekkür ederim

Ne kabasiniz.
Ben size bana mi danisin dedim
Bir onceki konunuz esimden sogudum acin esiniz hakkinda yazdiklarinizi okuyun ne alaka oldugunu anlarsiniz.
Daha sorunlarinizi cozmeden hemen hamile kaliyorsunuz yanlismiyim yada sinirli aninnizda saydiriyorsunuz forumda kocaniza
Bana degilde en azindan akinlariniza danissaydiniz

konu sahibi herkesten incelik bekliyor ama kendisi hiç ince değil.onlarca kişi hamileliğini tebrik ettiği halde kimseye bir teşekkür etmedi.sadece görümcesine laf söyleyenleri beğendi

Aynen valla benimde tebriğime bir teşekkür etme gereği göstermezken yorumumun en ince yerini alıp cevap yazmış.Amacı tebrik falan duymak değil zaten,görümcesine laf söyletmek.Yazık bence o görümceye ,zaten boşanmış 2 çocuğuyla baba evinde ne kadar olsada zor durumda,birde senin gibi bir gelin var !!!

bu nasıl bir yorum nasıl bir bakış açısı tebrik ederim sizi,Allah kalbinize göre versin görümceme boşa kızmışım onun gibi bir sürü insan varmış heryerde malesef...
ben tebrik beklediğim için suçluyum ama sizin tebriğinize teşekkür etmediğim için sitem ediyorsunuz helal olsun valla

Son düzenleme:

Beni tebrik eden herkesin yorumunu beğendim,konuyu çok dikkatli incelemişsiniz bu arada tebrikler,yorumunuz çok mantıklı

çok mu önemli birilerinin tebrik etmesi:26:

hayırlı olsun bu arada

hayırlı olsun öncelikle....
ilgi bölünecekya çocuklar arasında ona bozulmuştur emin ol...
sen bunlara takılma ne güzel hamilesin keyfine bak...

sadece ilşk sayfadaki beğenin olmayanlar

pffff evet hepimiz görümceyiz (görümce olmadığım/olamayacağım halde) diyim ne diyim ya sana...
Ama böyle ufak meselelere takılırsan ha bire konu açar durursun yok eşimden soğudum,yok görümcem tebrik etmedi...Ne güzel bebek haberi almışsın ailenin tadını cıkar
Bana teşekkür etmende inan umrumda değil sadece hani bu konuda hassas olan sensin yaa bak atlanabiliyormuş işte..
Allah mutlu huzurlu ömür versin

görümce kelımesını duyunca bıle sinirm alt üst oluyor
son yaptıgı dogumda ben sancılar ıcınde kıvranırken onun - dogurmaz yok yok 3 gun doguramaz ... demesi
ona olan duygumu anlatmak ıcın nefret hafıf kalıyo

ahhh canım bosver gitsin o kutlasa nolur kutlamasa ne olur. takma kafana bu görümceler hep kıskanç yaratıklardır senin mutlulugunu istemez o ben neler cektim bi bilsen anlatsam roman olur bosver eden bulur sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak. bizim oralarda bi laf vardır GÖRÜMCE GÖRÜNMEZ DAĞLARIN ARDINA GİDESİCE diye boşuna söylememişler yani

ay canım ya sende karalar mı bağladın... hey yarabbim ya etmesse etmesin çekemiyor belliki seni...ya ben böyle insan müsveddelerine takılanlara çok kızıyorum yok etmedi yok gelmedi yok aramadı yok gitmedi ...ya salla ne halleri varsa görsünler allahın sana verdiği mutluluğu doyasıya yaşa...zaten o kendini bilse dengeli iradeli bir insan olsa niye üstüne düşeni yapmasın demi...belliki dengesiz...yani kimseyide tanımadan hakkında yorum yapmak bana göre değil ama senin anlattığına bakılırsa bir karın ağrısı var....boş işler bunlar sen keyfine bak...bebeğinde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin...

ben size ve böyle bir genelleme yapmanıza bozuldum doğrusu...bende görümceyim vede gelinlere bir abla bir kardeşim...ameller niyetlere göredir..insan iradeli olursa kendisini yerini haddini bilirse hiçte dağlar arkasına gitmesine gerek yok....size öylesi denk geldi diye herkesi karalamıyın bence...herkesin iyiside var kötüsüde...her kayınvalide kötü her görümce kötü her kayın kötü olcak diye bişey yok bence bu insanlıkla alakalı bişey sıfatlarla değil ....

:))) Ben bu konuyu atlamisim. Gorumcem bebegimi tebrik etmedi, kayinvalidem cocuklari sev dayisi dedi. Muhtemel basliklar: Kocamin kuzenleri cocugumun yanagini sikmadi/fazla sikti. Gorumcemin cocugu bebegime hist dedi, digeri de pist dedi. Kadinlar Kulubu'nu bol baslikli gunler bekliyor.

sana kafayı sardığımı söylemiştin dimi neyse tüm konularımı takip etmeye devam et,Allah akıl fikir versin ne diyeyim
mahallenin dedikoducu kadınları olur ya pencere önünde bekler gelene gidene laf atarak kendini tatmin ederler aynı onlar gibisin yazık valla sana acıdım...

Ne var bunda? tebrik etmek istememiş ve tebrik etmemiş.
Herkes bizim istediğimiz gibi hareket etmek zorunda değil ki,
siz mutluysanız mesele yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…