- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Buldum sizsiniz işte.İftarda aç kaldık...
Ve tereliye'yi ben hariç herkes biliyor sanırım. Onu anlıyorum şuan. :confused: Büyük eksik valla, tereliye veya şimdiki adı her neyse baya sosyolojik vaka. 😂 Bu konu o dönemde baya olay yaratmıştı ve iki günde bir şikayet edilecek bir şey illa ki oluyordu hayatında. Ne güzel günlermiş valla...www.kadinlarkulubu.com
Üç dolma konunun neresinde bende okudum ama göremedim?Buldum sizsiniz işte.İftarda aç kaldık...
Ve tereliye'yi ben hariç herkes biliyor sanırım. Onu anlıyorum şuan. :confused: Büyük eksik valla, tereliye veya şimdiki adı her neyse baya sosyolojik vaka. 😂 Bu konu o dönemde baya olay yaratmıştı ve iki günde bir şikayet edilecek bir şey illa ki oluyordu hayatında. Ne güzel günlermiş valla...www.kadinlarkulubu.com
Valla akşamdan beri keyfim yok bön bön oturuyordum takii bunları okuyana kadar valla iyi güldüm hatta kahkaha attııım allahta sizi güldürsün kadınlar kulubünün adı ajanlar kulübü olmalıBuldum sizsiniz işte.İftarda aç kaldık...
Ay birde nasil hatirliyolar hangi uye hangi konuyu acmisValla akşamdan beri keyfim yok bön bön oturuyordum takii bunları okuyana kadar valla iyi güldüm hatta kahkaha attııım allahta sizi güldürsün kadınlar kulubünün adı ajanlar kulübü olmalı
Kalbi kötü olan görümce olduğuna eminmiyizGörüşmeyin görümcenin kalbi kötü
Düzelmez o, birde huzurunuzu bozar
Alın benden de o kadarAy birde nasil hatirliyolar hangi uye hangi konuyu acmisben konuya yorum yaptimmi uyenin ismini cismini unutuyorm
Evet kötü olan oKalbi kötü olan görümce olduğuna eminmiyiz
Tam olarak yapmak istediğim yorum..Kalbi kötü olan görümce olduğuna eminmiyiz
Bana pek öyle gelmedi ama neyseEvet kötü olan o
Çok şükür çekilmeyecek birşeyi yok eksiği insanlık keşke becerebilseTam olarak yapmak istediğim yorum..
Kolay kolay kimseyi kırmam kıralanın yanında olurum ama bu sefer ben bile dayanamadım sanki görümce değil de konu sahibi görümceyi çekemiyor gibi geldi
Hafizaniz galp benSiz şu geçen sene ramazanda mi ondan önceki sene ramazan mi kvdenizin evine 3 tane dolma yapmıştı ac kaldık diyen uyesiniz degil mi
Sizin tespitlerinizde beni benden aliyor. Geçen eşinin parasını çal, hırsızlık yap diyen üye değilmisiniz siz?Kim huzur bozuyorsu ya kalbi kötü yada ilerde alzheimer hastalığına yakalanıyor, bire bir şahit oldum
Olabilir neyse onu yazdımBana pek öyle gelmedi ama neyse
Eş parası çalmak mı nasıl çalabilir onun olan parayı?Sizin tespitlerinizde beni benden aliyor. Geçen eşinin parasını çal, hırsızlık yap diyen üye değilmisiniz siz?
Bir ajanımız daha ahahahah valla yarıldım eşim de delirdi bu kız diye bana bakıyo Allah iyiliğinizi versinSizin tespitlerinizde beni benden aliyor. Geçen eşinin parasını çal, hırsızlık yap diyen üye değilmisiniz siz?
Onu ben değil tv deki hoca söyledi ben ondan esinlendim günahı ona!Sizin tespitlerinizde beni benden aliyor. Geçen eşinin parasını çal, hırsızlık yap diyen üye değilmisiniz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?