- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eş parası çalmak mı nasıl çalabilir onun olan parayı?
Cevabı yukarda vermişArkadaş eşiyla para yüzünden tartışan bir üyeye bu şekilde tavsiyede bulunmuştu. O kalmış aklımda. Adamın cebinden çal tarzında yorum yapmıştı.
Sorma çok meşhurum eşimin ailesi gibi buradakilerde beni çekemiyorAaaa bu hep postlarda bahsedilen tereliye
Nihayet bir konunuza denk geldim
Onu ben değil tv deki hoca söyledi ben ondan esinlendim günahı ona!
Bak birazdan seni etiketlicektim bugun kimse banlanmiyor diye soruyodun bak bu konuda kesin banlanan cikarAaaa bu hep postlarda bahsedilen tereliye
Nihayet bir konunuza denk geldim
Kadın geçen gün babasının evine kaçmış eşi para vermiyor diye, bende cüzdanından para çal dedim, küçük çocuğuda varmış, boşanmaktansa, çalsınEş parası çalmak mı nasıl çalabilir onun olan parayı?
Arkadaşlar konum ortada başka konularımı veya diğer üyelerin konularını karıştırmayalım bunu yapınca gereksiz sayfa ilerliyor.
Yok sonunda birini şikayet ettim banlandı da rahatladım.Bak birazdan seni etiketlicektim bugun kimse banlanmiyor diye soruyodun bak bu konuda kesin banlanan cikar
Aynen öyle yapıyorumsenin konunun cevabı belli
Görümcenden uzak dur
Onun iyiliği için yap bunu
Canım bir tık sakin ol bence bunlar her aileler de olan şeyler haklı olabilirsin ama öyle bir anlatmışsın ki cidden çoğu kişinin gözün de sen suçlu gibisin yaşadıklarını sen bilirsin o yüzden çok detaylı yorum yapamayız biz ama annenin eve insan almaması veya senin evine aldığın insanı ve bu kayınvalidense terslemen hoş değil sen görümceni sevmiyorsun ama o KAYINVALİDENİN KIZI annene biri senin için ters konuşsa ne kadar hoş olur ? Kayınvalidene yüklenme görümcenlede görüşmek istemiyorsan görüşme.. Senin bu kadar sinirli olman ve lafları çat çat söyleyebilmen eşinden dolayı. Eşinde seninle aynı düşünüyor diye bu kadar kinli ve nefretini açıkca kusabiliyorsun ama unutma o eşinin kardeşi iki kardeş kavga etmiş ahmaklar inanmış diye bir söz vardır en son bir bakmışsın sen kötü olmuşsun mantıklı adımlarla ilerle kinine yenik düşme.Arkadaşlar konum ortada başka konularımı veya diğer üyelerin konularını karıştırmayalım bunu yapınca gereksiz sayfa ilerliyor.
kiz helal olsun sana bundan sonra bana satasanlara bende cevp vermeyip sikayet edicem banlansinYok sonunda birini şikayet ettim banlandı da rahatladım.
Anlaşılan konularınız rağbet görüyor, sizin gibi popüler bir üye eski nickini kullanmalıSorma çok meşhurum eşimin ailesi gibi buradakilerde beni çekemiyor
Benim annemin kapısı açıktır herkese ama 3,5 seneden sonra gelen kayınvalideme kapalı bu konuda haklı.Kayinvalidem kendilerini temiz bizi kötü çıkarmasaydı birşey diyeceğim yoktu ki öncesinde sabrettim laf sokmalarına sabrımın taştığı yerde cevabını aldı.Benim yanlışım anneme söylenirse evet yanlış yapmış der beni temize çıkarmaz çok şükür bu kadar mert biri.Kinim nefretim yok sadece beni üzmüş insanlardan uzak duruyorum yoksa başka planlar yapar onları üzmenin yollarını bulurdum.Evet benim yüzüm belli eşimden ailesini sevmediğimi saklamıyorum çok şükür bu sebepten bir endişem yok.Canım bir tık sakin ol bence bunlar her aileler de olan şeyler haklı olabilirsin ama öyle bir anlatmışsın ki cidden çoğu kişinin gözün de sen suçlu gibisin yaşadıklarını sen bilirsin o yüzden çok detaylı yorum yapamayız biz ama annenin eve insan almaması veya senin evine aldığın insanı ve bu kayınvalidense terslemen hoş değil sen görümceni sevmiyorsun ama o KAYINVALİDENİN KIZI annene biri senin için ters konuşsa ne kadar hoş olur ? Kayınvalidene yüklenme görümcenlede görüşmek istemiyorsan görüşme.. Senin bu kadar sinirli olman ve lafları çat çat söyleyebilmen eşinden dolayı. Eşinde seninle aynı düşünüyor diye bu kadar kinli ve nefretini açıkca kusabiliyorsun ama unutma o eşinin kardeşi iki kardeş kavga etmiş ahmaklar inanmış diye bir söz vardır en son bir bakmışsın sen kötü olmuşsun mantıklı adımlarla ilerle kinine yenik düşme.
Neler neler aldım da boşluğu aldıIlk çocukta toptan hediye alsaydın ben birdaha doğum yaparsan gelmem deseydin
Maalesef sataşanlarla başedemem göz ardı ettiğim birsürü kişi var onlarla uğraşamamAnlaşılan konularınız rağbet görüyor, sizin gibi popüler bir üye eski nickini kullanmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?