Görümcem her doğduğunda aynı mevzu mu olacak yani?

Konunuza gelince anlaşamıyorsanız zorlamanın manası yok. Eşiniz dediğiniz gibi istediği gibi kardeşiyle görüşüyor zaten, olayları biraz da akışına bırakmak lazım.

ahh ben bayılıyorum size yaaa :)

bi de şeyi dicem, magnolia'yı gerçekten yapabiliyorsa harbi saygı duyarım, zira ülkemizde muhallebiye magnolia deniyor

Konunuza gelince anlaşamıyorsanız zorlamanın manası yok. Eşiniz dediğiniz gibi istediği gibi kardeşiyle görüşüyor zaten, olayları biraz da akışına bırakmak lazım.
Yani herkes herkesi sevmek zorunda değil ben yengemle bizi ziyarete geldikçe görüşürüm doğsam hayırlı olsun demese darılmam

Cadı görümceye değmezmiş iyi olmuş paran cebinde kalmış
Aynen yaaa ya hepsini verseydim ona üzülürdüm bir çeyrek yolladım eşimle oda düğünde eşime vermiş diye konuşmasın arkadan taktım diye

yemediğim için birşey diyemem :)

iyi yapıyorsanız bilirsiniz, new york menşeelidir ve oradakiler gibi yapabileni az oluyor. bizzat yerinde yemiş biri olarak cook shop'un meşhur magnoliasını bile muhallebi niyetine yiyorum sadece..

konunuza gelince, eşiniz sizi haklı buluyor ve kendisi de görüşüyorsa bence çok da büyütülecek birşey yok. ama şu da bir gerçek ki değerli bilimadamı newton bundan 100 yıllar evvel her tepkinin bir miktar etki nedeniyle ortaya çıktığını kanıtlamış. belki de sizin bir hareketiniz aynı şekilde onları irrite etti ve bu döngü başladı.

Meşhur perde olayı işte...Evime perde takılmıştı daha ben gidip göremeden görümcem gidip bakmış haberim yoktu.O günlerde ilk çocuğunun cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun kızın olacakmış diye yazdım sağol bende perdelerini gördüm güzel olmuş falan dedi.Eve mı gittin dedim.Bu başladı ne o gidemez miyim orası benim abimin evi istediğim gibi girer çıkarım falan(ev eşimin dedesinden bu özgüven ondan) işte bu sebepten kötü oldum konuşmanın sonunda tatlıya bağlandı sandım ama maalesef bir hafta sonra resmi nikahimda da suratı aynıydı benimle konuşmadı diğerlerinde de anneside bunu dedi zaten başka birşey yok birde ailecek uzak durmuşuz buymuş suçumuz

ee perdeleri alırken görmediniz mi ? eve takılınca önceden görmüş olsa nolacak ki ? ben de hakaretler etti, perdeyi kendi zevkine göre seçip zorla astırdı falan sandım.

İnternetteki meşhur tarifi yapıyorum bu derece tarihçesiyle ilgilenmedim hiç ama içinde yumurta labne falan var muhallebide değil

Arkadaşlar banabenigeriver kk nin vazgecilmezlerindendir lütfen üstüne gidip onu kusturmeyin renk katıyor resmen.

ee perdeleri alırken görmediniz mi ? eve takılınca önceden görmüş olsa nolacak ki ? ben de hakaretler etti, perdeyi kendi zevkine göre seçip zorla astırdı falan sandım.
Ama öncesinde eşimle perde bakmaya gittiğimizde habersiz çıkıp geldi akıl vermeye falan kalktı hatta eşim sinirlenip azarladı bunun için mi geldin diye sinirlenip çıktı gitti eşiyle.Benim beğendiğim ilk perdeyi almadılar ben seçmeyi beceremiyormuşum kayınvalidem bunu yeni söyledi bilerek ilk beğendiğimi yok dedirtip başkasını aldırdılar.

hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…