Arkadaşlar belki sorunlarınız yanında benimki minicik ama dünden beri ne yapacağımı şaşırdım. oğlumu yıkayacaktım görümcem geldi yardım etmek istedi yüzüğümü çıkarıp sabunluğa koydum banyoda. çocuğu uyuttuktan sonra yüzük yoktu yerinde. oğlum 2 yaşında yetişemez oraya eve gelende olmadı hiç
ve 6 ay kadar önce bana kalabalık bir misafir gelmişti o gün altın künyem kaybolmuştu ama tabi kimseyi suçlayamazsın. görümcemde vardı. bu olayda olunca arada bağlantı varmı diye düşündüm.
sizce ben ne yapacağım ne düşünmeliyim
eşime söylemelimiyim
görümceme güvenebilirmiyim
benim çoğu zaman eşyalarım ortada ama yüzüğü almak için 6 ay bekledi ya yine beklerse
6 ay ne yapar insan bu duyguyla
yüzüğü oraya koydum ve 2 saat içinde yok oldu ondan başkada kise yoktu
arkadasim biz senin görumcni nerdn taniyalim kunynide kaybetmissin sendede eksiklik var esin kizmiyormu yaa altinlarini özel bir yere koy 6 ay bekledi derken anlamadim bana pek mantikli gelmedi kimse glipte abisinin evinden altin almaz sahsen bizim ailede kesinlikle olmaz sasirdim bu yaziyi gorunce
ama gunah dgilmi ortada bir delil yoktur arkadasa eksiklik var derken dmek istedigim sey kunyeside kaybolmus yuzugude yazik degilmi kiymetli syalarini saklamasi...yani ne demek istediginizi anlamadim kimse kimsenin kocasini tanimiyor derken acarmisiniz arkadas esinden degil gorumcesinden supheleniyorNesi garibinize gitti anlamadım
Ne insanlar var görmuomsnz hırsızlık hastalıgı diye bişey var olamazmı yani
ayrıca burda kimse kmsenin sevgılısnı kocasını onunu bununu tanımıo ama herkes
yorum yazıo haksızmıyım ? bende sizin yorumunuzu anlamadım k.bakmayında çalan haklı
çaldıran mı suçlu eksiklık var derken
yaniliyormuyum adanaz cocuk istyordun tedavi oluyordun beni hatirladinmi antidepresansiz hayatmi istiyorsunuz diye anket vardi orda yazisiyordum jayjay vardi ben sizi hatirladim canim hayirlisi olsun galiba eski kaynanamizla problem yasiyordunuz neyse canim hayirlisi olsun sasirdim birden ayrildiginizi duyuncaGeçmiş olsun, bence de emin olmadan kimseye bişey söyleme. Aynı şey benim de başıma geldi. Benim aklıma gelmemişti, hep kendimi suçladım, ne kadar salağım yarım altını kaybettim, ne kadar salağım cüzdanımdan para düşürdüm diye. Ama nedense bu salaklıklarım hep görümcem geldiğinde oluyordu. Bir gün kullandığım tokalarımı, makyaj malzemelerimi, okuduğum kitaplarımı ki benim olduğuna eminim aldığım her kitapın ilk sayfasına tarih ve şehir yazma alışkanlığım vardır ve eşimin kol saatini onun odasında görünce gerçeği anladım. Eşime söyledim, tabi kalkıpda kardeşin hırsız demedim, alacağı şeyler için izin istemesi gerekir bu hiç hoş bir hareket değil dedim ve kuşkularımdan bahsettim, o da bana kızdı, kabul etmedi, şimdi kabul ediyor eşimde anladı ama b iraz geç anladı, çünkü artık eski eşim ve anlayıp anlamaması beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?