o geldiğinde ,görülecek biryere ,başka bir yüzüğünüzü koyun. onun oturduğu yere yakın olsun., sehpanın üstüne falan. sonra çay koymak için falan gidip gelin, mutfakta biraz oyalanın. bakalım o yüzükte orada duracakmı?
bir deneyin bakalım. alma huyu varsa onuda alacaktır. yok olursa artık çıkar yüzüğümü mü, dersiniz, ne dersiniz orası size kalmış:).
Arkadaşlar belki sorunlarınız yanında benimki minicik ama dünden beri ne yapacağımı şaşırdım. oğlumu yıkayacaktım görümcem geldi yardım etmek istedi yüzüğümü çıkarıp sabunluğa koydum banyoda. çocuğu uyuttuktan sonra yüzük yoktu yerinde. oğlum 2 yaşında yetişemez oraya eve gelende olmadı hiç
ve 6 ay kadar önce bana kalabalık bir misafir gelmişti o gün altın künyem kaybolmuştu ama tabi kimseyi suçlayamazsın. görümcemde vardı. bu olayda olunca arada bağlantı varmı diye düşündüm.
sizce ben ne yapacağım ne düşünmeliyim
eşime söylemelimiyim
görümceme güvenebilirmiyim
yaniliyormuyum adanaz cocuk istyordun tedavi oluyordun beni hatirladinmi antidepresansiz hayatmi istiyorsunuz diye anket vardi orda yazisiyordum jayjay vardi ben sizi hatirladim canim hayirlisi olsun galiba eski kaynanamizla problem yasiyordunuz neyse canim hayirlisi olsun sasirdim birden ayrildiginizi duyunca
su perisi cocugada ailesinede acidim valla
ama sen iyi yapmissin tabiiki goz gore gore hirsizlik etmesine goz yumamazdinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?