Görümcem için endişeleniyorum

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Görümcem 19 yaşında öğrenci ve sevgilisi var. Hafta sonları bize kalmaya geliyor. Geçen hafta sonu çantasında doğum kontrol hapı dikkatimi çekti ve tedirgin oldum. Günahını almayım diyorum çünkü doğum kontrol hapı sıkıntılı adetlerde de kullanılan bir ilaç. Eşime söylesem kötü şeyler olur diye düşündüm. Sormak istemiyorum zaten benle arası pek yok şimdi ortalığı karıştıran gelin olmak istemiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?

oncelıkle yazı seklınızı degıstırırmısınız cok ufak ve renklı yazdıgınız ıcın okunmuyor...
gorumcenız bırseyler yasıyorsa tedbır amaclı dogum kontrol hapı ıcebılır ama abısıne soylemeyın derım bu onu ılgılendırır sonucta herseyı dusunecek bır yasta

Adet düzenleyicisi olarak da kullanıyor olabilir hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin Ayrıca ben olsam kesinlikle eşime söylemezdim en iyisi söylemeyin kötü olan siz olursunuz

canım sezgilerin ne söylüyor hani kadınlık iç güdüsü dediğimiz şey canım belkide hormonal bir adet düzensizliği falan vardır bunu sorabilirsin mesela kendinden örnek vererek diyebilirsinki ben bekar kızken adetlerim çok sancılı olurdu gibi gibi gibi

dogum kontrol hapini bekarlarda kullanabiliyor. herkadinda yumurtlama oluyor o olusan yumurta catlamadigi zaman kist olusturuyor bu bekarlardada olabiliyor cözümüde dogum kontrol hapi.. lakin sadece bu bir ihtimal.. bence görümcenin agzini ara . esine , kaynana sakin söylleme dogru olsa bile kendi kizlarina toz kondurmazlar.. :51:

görümcenizin çantasınımı karıştırıyosunuz :20:
açıktıyda gördüysenz bence tedirgin olmayın gizlicek bir durumu olsa saklardı eğer alenen açık bıraktıysa muhtemelen adetiyle ilgili bir durum vardır...

bende arkadaslara katılıyorum söyleme.. kötü gelin olursun. eger görümcenle iletişimiz iyi ise bu konuyu onunla konuş. en azından her ne için kullanıyorsa dikkatli olsan. ben ünide yurrta kaldıgımda düzensizlik yüzünden kullanan arkadaslara rastladım.. bence cok önemseme bu durumu kendi içinde... görümcenle konuş

Ben de çok zor okudum canım bence de kimseye bir şey söyleme kötü olan sen olursen hem reşit kız boşver

adet düzensizliği için kullanıyordur belki kızcağız, kendisiyle konuşmayacaksanız, abisini doldurmayın..

kimseyi doldurmak gibi bir niyetim yok sadece aklıma takıldı ayrıca çantasını da karıştırmadım. Bu arada yazı karakteri değişmiyor bakıyorum ama

Görümcem 19 yaşında öğrenci ve sevgilisi var. Hafta sonları bize kalmaya geliyor. Geçen hafta sonu çantasında doğum kontrol hapı dikkatimi çekti ve tedirgin oldum. Günahını almayım diyorum çünkü doğum kontrol hapı sıkıntılı adetlerde de kullanılan bir ilaç. Eşime söylesem kötü şeyler olur diye düşündüm. Sormak istemiyorum zaten benle arası pek yok şimdi ortalığı karıştıran gelin olmak istemiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?

görümcenin çantasındaki doğum kontrol hapını nasıl gördün?
eşin kadın doğum dr u hatırladığım kadarıyla
belki abisi önerdi o ilacı başka şikayetleri için.
adet düzensizliği veya kistleri var belki
bilemeyiz, bilemezsin ki...

ayrıca, farzedelim erkek arkadaşıyla birlikte oluyor
bunu abisine ya da başka birine söylemek sanırım senin görevin değil...

Haklısınız üstüme niye vazifeyse kendisiyle konuşsam mı diye düşündüm ama yanlış anlar

canım yazı rengin ve boyutu çok göz yoruyo değiştirirse çok iyi olur
ayrıca kesinlikle karışma derim ben kötü olan sen olursun

görümcenin çantasındaki doğum kontrol hapını nasıl gördün?
eşin kadın doğum dr u hatırladığım kadarıyla
belki abisi önerdi o ilacı başka şikayetleri için.
adet düzensizliği veya kistleri var belki
bilemeyiz, bilemezsin ki...

ayrıca, farzedelim erkek arkadaşıyla birlikte oluyor
bunu abisine ya da başka birine söylemek sanırım senin görevin değil...

Evet olabilir çantasını karıştırmadım çantası açıktı gördüm ama gizli bir şey olsa ulu orta koymazdı eşimde vermiş olabilir

sizin şüphelendiğiniz gibi ilişki durumları felan olsaydı doğum kontrol hapından daha pratik yöntemleri tercih ederlerdi bence....bi çok arkadaşın dediği gibi bence olaya müdahil olmayın...ki bu hapları bir sıkıntısı için kullanıyor olması daha muhtemel

hapı korunma amaçlı kullanıyorsa da zaten olan olmuş. bu saatten sonra ancak doğru insanlar seçmesi
için kendini kullandırmaması için uyarabilirsiniz.
bunu da üstü kapalı olarak yapabilirsiniz.

endişelenmenizi de anlıyorum benim de kızkardeşim var fakat, 18 yaşındaki bir kızın vücut bütünlüğü abisini ilgilendirmez artık..
bence tabi ki..

Ben adet düzensizliği için içiyorum .
Kardeşim kisti olduğu için 17 yaşından beri içiyor.
Ablam korunmak için içiyor.
Neden içtiğini bilemeden sakın ama sakın söylemeyin.

Son düzenleme:
Haklısınız tavsiyeleriniz için sağolun ben hiç karışmayım.Zaten benle arası yok eşimde vermiş olabilir. Zaten sevgillsine de eşim karşı yaşı çok erken diye bir de bunla ortalığı gereksiz yere karıştırmayım

canım evlilik öncesi ilişkiyi ben de tasvip etmesem de saygı duyarım. üniversite öğrencisi bir kız istediği gibi yaşar. hapı ne niyetle kullanırsa kullansın siz hiç kimseye demeyin. abisi ne kadar aydın da olsa kızkardeşi sonuçta üzülür. bir abinin kızkardeşinin cinsel hayatını bilmesine de hiç gerek yok bu kız yetişkin olduktan sonra.

siz görmemiş gibi davranın.

Back
X