Görümcem ile ilgili yardım lütfen.

dumb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
82
199
93
Merhaba arkadaşlar,
Ben 1 yıllık evli bir bayanım . 24 yaşındayım.
Görümcem üniversiteye bu yıl başladı. Ben ki onu her zaman kendi kardeşimden ayırmadan aynı sıcaklığı ve ilgiyi gösterdim.Görümcemin bana yaptığı birkaç hata yüzünden onunla konuşmak istemiyorum. Görmek bile istemiyorum. Sizce abartıyor muyum ?

1. Temmuz ayında 2 buçuk aylık hamileliğim , bebeğimin kalbinin durması sebebiyle son buldu, kürtaj oldum ve çok zor zamanlar geçirdim.
Sonrasında duyan herkes aradı, geçmiş olsun dediler veya gördüklerinde halimi hatırımı sordular.
Ama görümcem ne bir telefon etti, ne de onlara gittiğimizde bir geçmiş olsun dedi.
2. Ağustosta doğum günümdü , ne telefon etti ne mesaj veya sosyal medyadan doğum günümü kutlamadı.
Biz ki onun doğum gününde hafta içi olmasına rağmen geç vakit pasta alıp hediyesini alıp 2 saatlik yola gittik ve gece döndük. Doğum günü sabahı da whatsapptan güzel bir mesaj atmıştım.

Birkaç tane daha şey var ama ben şimdi bunları yazmak istemiyorum. Hiç bir şekilde kendisiyle görüşmek istemiyorum. Samimi değil ve beni belli ki sevmiyor. Ben de eşimin artık ona bişeyler alıp durmasını istemiyorum.

Üniversiteye başladı hiç aramadım. Hiç bir şekilde muhattap olmak istemiyorum ama soğukluk da girsin istemiyorum aramıza huzursuz oluyorum böyle olunca.

Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Ben olsam, abla olarak olgun davranıp kendisiyle konuşurdum.

Ona çok değer verdiğimi, önemsediğimi ama geçmiş olsun diye aramadığı için kırıldığımı söylerdim. Doğum günümü hatırlamadığı içinde. Eğer hala aynı tavrı sürdürürse o zaman bende mesafe koyardım.

Eşinizin kardeşine aldıklarına ise laf etmemelisiniz. Eğer borcunuz yoksa, yani siz zorlanmıyorsanız elbette alacak. Bir de üniversiteye başlamış. Abi olarak babasının yetmediği yerde kardeşine destek olmalı.

Siz de o na o kadar değer vermeyin.. yani ara sıra arayıp halini hatrını sorup kapatın teli.. sonuçta hayatınızdan çıkarıp tamamen görüşmeyeceğiniz bir insan değil.
mesafeli olun.. kendi kardeşiniz miş gibi olmasını istemişsiniz ama o bunu düşünememiş
siz kendinizi üzmeyin.

bana nasıl davranıyorsa bende ona oyle davranırdım sen elinden geleni yapmıssın onun saygısızlığı o eşin bişey demiyrmu kardeşine yada size böyle davranmasındaki amacı yada bir nedeni mi var?

demekki benim görümcem sizde olsa parçalara ayırırdınız. ben sizin yerinizde olsam bişey yapmam. tavır almam azıcık mesafe koyarım o kadar. ortada büyük sorunlar göremedim.

Hem muhattap olmayıp hem soğukluk girmemesi nasıl olacak ben ona takıldım. Muhattap olmazsan konuşmamış olursunuz dolayısıyla araya da soğukluk girer...

aynı ortamda bulunduğunuzda normal davran ama o seni aramıyorsa sende arama böylece mesafe koymuş olursun . Abisiyle arasına girme ama kardeşi için bişeyler yapması çok normal

Aynisini.
O size ilgisiz davraniyorsa siz de aynisini ona yapin.
Esiniz de agzini acacak olursa aynen boyle anlatip benden hoslanmiyor sanirim bende ondan uzak durmak istiyorum artik dersiniz.
Yedi yabanci ariyor oyle bir durumda terbiyesiz kiz.
Ama abisinin ona verdigi harcliga ve aldigi hediyelere karismaniz iyi olmaz sonucta kardesi. Maddi bakimdan zora sokacak sekilde davranmiyorsa esinize karismayin bu konuda.

ararsa konuşurum ama ben asla aramazdım....bır gecmış olsun demeyen ınsanın yuzune bıle bakmamak lazımda ışte evlılık ve mecburiyetlerı malesef

Sadece görmek zorunda olduğum zamanlarda selam verirdim, o soğuk davrandığında ben buz keserdim, kısasa kısas

Üniversite yaşına gelmiş bir insan ne zaman geçmiş olsun denir, ne zaman kutlama yapılır bilmesi lazım.

Doğum günü gibi klişelere hiç bağlı biri değilim. Onu geçtim ama kürtaj olduğu zaman abisinin eşi olarak araması lazımdı. Bunu ayırt edecek bir yaşta değilse üniversiteye almasınlar mümkünse bu kızımızı.

Ben olsam dururum durduğum yerde, ilişkiye onun yön vermesini beklerim.

Bu kadar kısa ve net.

ben olsam çok zorlamazdım kocamın kardeşine aldıklarına da karışmazdım herkes sizi sevmek zorunda değil sizde karşılık görmediğiniz için nefret etmek zorunda değilsiniz.

her şeyi anladımda eşimin bir şey almasını istemiyor kısmını anlamadım.eşiniz kardeşine size sevgisine göre mi sizin sevginize göre mi bir şey alacaktı?sizi sevmiyor diyelim abisini de mi sevmiyor sandınız?kendi aranız bozulunca eşlerinizin arasını bozmaya çalışmaktan vazgeçin.
konuya gelirsek,görümceniz daha genç anladığım kadarıyla siz de fazla düşüncelisiniz...sizi sevmediği samimi olmadığını değil görümcenizin sizin kadar düşünceli olmadığı sonucuna vardım ben.sonuçta ailenizden biri,arkadaşınız değil.bu sebepten küsmem,onu bu kadar düşünmem olur biter.
ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı...

kaç yaşında görümcek
üni.ye yeni başladı dediğine göre tabi geç başlamadıysa en fazla 20dir .
bazı insanlar yapı gereği soğuktur . belkide dediğin gibi sizden haz etmiyor olabilir normal yani bunlar
bebek konusunda haklı olabilirsin ama d.gününde aramaması dediğim gibi sevmediğinden olabilir .
sende mesafeli davran nasıl olsa sürekli yanyana değilsin

Soğuk biri değil normalde çok sıcakkanlıdır herkese çoook iyi davranır. Diğer 2 eltime mesela. Abisini de sadece işi düştüğü zaman arıyor. Ben neden arasını bozmak isteyeyim 2 kardeşin. Ben diyorum kardeşini aradın mı vs diye. Sadece işi düştüğünde araması ve saygısızlığı beni sinirlendiriyor.

kardeşler hep abilerini işleri düştügünde ararki
aynı modelden 2 tane bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…