• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ile ilgili yardım lütfen.

Siz de onun gibi davranın.Soğuk herhalde yapısı belki size ısınamamıştır.Geçmiş olsun dememesi kötü olmuş ama her insan düşünceli değil ne yazık ki.
Ama eşiniz için aynısını diyemem.Sonuçta ne olursa olsun onun kardeşi.Tabiki de yardım edecek,önemli günlerde yanında olacak.
Alınanlara da karışılmaması gerekildiğini düşünüyorum.Tabi siz dara düşüyorsanız o zaman eşinizle görüşün ama maddi herhangi bir sorununuz yoksa tabiki de alsın ne olacak kardeşi sonuçta...

İyi bana rast gelmemiş bu görümceler. Boşanma nedenim olurdu kesinlikle. Baba ile abinin rollerini şu kayınlara, görümcelere öğretemeyen anne babaya yazıklar olsun.

babaları anaları destek
abisi degilmisin popüler cevabımız

İletişimi kesmemeli ama koalina aklı başında min 20 yaşında bir kız da geçmiş olsun demesini bilecek olgunluktadır herhalde.
İnsanların hassasiyetleri farklı işte, geçmiş olsun demedi diye kin gütmek mantıklı gelmedi.
Muhakkak biliyordur ama mantıklı bir sebebi var mı yoksa gıcıklığına mı yaptı bilemiyoruz. Belki o da bir şeye alındı?

Bence iletişimi kesecek kadar bişey yok... Bekar insanlar sizin düşük yaptığınız da yaşağıdınız şeyi hissedemezler.Belki geçmiş olsun diyebilirdi ama dememiş ..düşüncesizlik etmiş gördüğünüzde keşke "Arayıp bir geçmiş olsun demedin deseydin " böylece yaptığı ayıbın farkına varabilirdi.
Doğum günü konusuna gelince bence siz onunkini kutlarken biraz abartmışsınız. Öyle 2 saatlik yol falan gitmek kendinize macera aramışsınız..

Eşimden doğum günü pastasını bizim almamızı istediği için gittik. Yoksa hediyemizi sonradan da verebilirdik

Bu davranışlara sahip biriyle isteseniz de sıkı fıkı olamazsınız zaten size bir duvar örmüş gibi duruyor.

çünkü o kadar ılımlı yaklaşımınıza rağmen böyle davranması bunun göstergesi.

İyi bana rast gelmemiş bu görümceler. Boşanma nedenim olurdu kesinlikle. Baba ile abinin rollerini şu kayınlara, görümcelere öğretemeyen anne babaya yazıklar olsun.
Bu rolleri ben de öğrenememişlerdenim.
Bir evin en büyük çocuğu olmak insanın omuzuna sorumluluk yükler. Kimsenin bir beklentisi yok aslen, bu tamamen çocukların "evin en büyük, toparlayıcı çocuğuyum" diye düşünmekten ileri geliyor. Benim de ellerim hep üzerlerinde. En son güneş gözlüğü aldım mesela kardeşime, küçüğe telefonumu verdim...Çünkü ben büyüğüm, bende varsa kendime daha kaliteli bot alacağıma kardeşime orta halli bir bot alırım diye düşünürüm.

İnsanların hassasiyetleri farklı işte, geçmiş olsun demedi diye kin gütmek mantıklı gelmedi.
Muhakkak biliyordur ama mantıklı bir sebebi var mı yoksa gıcıklığına mı yaptı bilemiyoruz. Belki o da bir şeye alındı?
İnsanların hassasiyetleri derken bence çok ince bir çizgi var. Konu abisinin karısı bebeğini kaybetmiş. Yoldan geçen 7 yabancı olsa geçmiş olsun der. Burası Türkiye önemli bence hala bu tür şeyler.

Kin gütmek değil bence konu sahibinin yaptığı, baya kırılmış sadece.

Ben olsam ben de kırılırdım.

Babamı kaybettiğim zaman aramasını beklediğim insanlardan biri aramadı beni, silmekle silmemek arasındayım o insanı, iş ilişkisi dışında konuşmuyorum. Kin değil sadece kırgınlığın son noktasındayım.

Bu rolleri ben de öğrenememişlerdenim.
Bir evin en büyük çocuğu olmak insanın omuzuna sorumluluk yükler. Kimsenin bir beklentisi yok aslen, bu tamamen çocukların "evin en büyük, toparlayıcı çocuğuyum" diye düşünmekten ileri geliyor. Benim de ellerim hep üzerlerinde. En son güneş gözlüğü aldım mesela kardeşime, küçüğe telefonumu verdim...Çünkü ben büyüğüm, bende varsa kendime daha kaliteli bot alacağıma kardeşime orta halli bir bot alırım diye düşünürüm.
Koalina senin dediğin daha farklı bir durum. Ben de en büyüğüm aynı şeyleri ben de yaşıyorum ki benim tüm kardeşlerim çalışıyor. Benden küçük olmalarına rağmen devletin çok iyi kadrolarında çalışıyorlar. Buna rağmen içim gidiyor çok şeye. Hediye adı altında ben de çok şey veriyorum.

Konu sahibi diyor ki “ben aylarca bot alsam mı almasam mı diye düşünürken kardeşine alması koyuyor.” Bence çok haklı.

İnsanların hassasiyetleri derken bence çok ince bir çizgi var. Konu abisinin karısı bebeğini kaybetmiş. Yoldan geçen 7 yabancı olsa geçmiş olsun der. Burası Türkiye önemli bence hala bu tür şeyler.

Kin gütmek değil bence konu sahibinin yaptığı, baya kırılmış sadece.

Ben olsam ben de kırılırdım.

Babamı kaybettiğim zaman aramasını beklediğim insanlardan biri aramadı beni, silmekle silmemek arasındayım o insanı, iş ilişkisi dışında konuşmuyorum. Kin değil sadece kırgınlığın son noktasındayım.

Ben de tam tersi mesela, anneannem vefat edince telefonumu kapatmış ve kuru "başın sağolsun" laflarından sıkılmıştım çünkü. Herkese ayrı ayrı yapmacık konuştum, olayı anlattım vs. Zaten acılıyken sıkıcı geldi telefon yağmuru ve kaçmak istedim. Başka insanlar da bekler, öyle teselli bulur. O yüzden dedim hassasiyetler farklı diye.
Konu sahibi kendi hassasiyetlerini düşünerek kırılıyor ama karşısında belki odunumsu bir insan var. Bir de önceden iyi olup sonradan tavır alması düşündürücü değil mi? Bence önemli bir karar almadan önce görümceyle konuşmalı. Kendisi kanlı bıçaklı olsa dahi eşinin kardeşi sonuçta.

Ben de tam tersi mesela, anneannem vefat edince telefonumu kapatmış ve kuru "başın sağolsun" laflarından sıkılmıştım çünkü. Herkese ayrı ayrı yapmacık konuştum, olayı anlattım vs. Zaten acılıyken sıkıcı geldi telefon yağmuru ve kaçmak istedim. Başka insanlar da bekler, öyle teselli bulur. O yüzden dedim hassasiyetler farklı diye.
Konu sahibi kendi hassasiyetlerini düşünerek kırılıyor ama karşısında belki odunumsu bir insan var. Bir de önceden iyi olup sonradan tavır alması düşündürücü değil mi? Bence önemli bir karar almadan önce görümceyle konuşmalı. Kendisi kanlı bıçaklı olsa dahi eşinin kardeşi sonuçta.

Kendisiyle konuşmam gerektiği konusunda haklısınız.

Bu hayata kimseye haddinden fazla deger vermemek gerekiyor .
Yoksa degersiz olursun..
Bosver gitsin neden sen ustune dusuyosunki .
Sana bir adim gelene sen iki adim gidersin , gelmeyenide silersin bukadar basit...

İletişimi kesmek derken ben aramıyorum ama sonuçta yine aynı ortamlarda bulunuyoruz. Ben sadece içim

Eşimin bir akrabasına hastanede olduğu için ziyarete gittim ve ben ordayken görümcem onları aradı geçmiş olsun diye bir saat konuştu. Biliyor belli ama bana uygulamıyor

ben senin yerinde olsam olayi daha fazla sogutmadan acik acik sorardim, niye boyle yapmadin diye ? Cok kirildim derdim. Sonra bakarsin tepkisine. Topu ona at bence. Simdi direk iliski kesersen seni daha cok haksiz bulur insanlar.

İnsanlığın en büyük problemi: kırıldığı alındığı şeyleri söylememek! Yahu genç insan, al karşına söyle illaki bir açıklaması vardır. Ben de iletişimden pek hoşlanmam, kimsenin doğum gününü kutlamam aramam sormam. Ama sevmiyor muyum? Çook seviyorum. Bunları konuşmalısınız yoksa büyür...

Back
X