Hep mi böyleydi? Yoksa acaba senin de farkında olmadığın bir şey oldu da sonradan mı değişti?Soğuk biri değil normalde çok sıcakkanlıdır herkese çoook iyi davranır. Diğer 2 eltime mesela. Abisini de sadece işi düştüğü zaman arıyor. Ben neden arasını bozmak isteyeyim 2 kardeşin. Ben diyorum kardeşini aradın mı vs diye. Sadece işi düştüğünde araması ve saygısızlığı beni sinirlendiriyor.
“Kardeşine aldıklarına karışamaz” diyenler bunu kendileri uygulayabiliyor mu acaba? Ya da kendileri aynı durumda olsa gerçekten de ses çıkarmaz mı?
Alınan eğer ufak tefek şeylerse eyvallah, ama bazı aileler abiyi garantör gibi kullanır. Küçük okuyan kızın abisi değil babası mübarek. Bu durumda kadın da kendi kardeşine versin o zaman. O da ona açsın musluğu.. Evde kalan ne olacak? İlerisi için ne olacak?
Ama bir önceki sayfayı okumadım alınanlar neler? Öğrencilik için gerekli bazı basit şeylerse tamam ama bu rutine binerse bence herkes rahatsız olur.
“Kardeşine aldıklarına karışamaz” diyenler bunu kendileri uygulayabiliyor mu acaba? Ya da kendileri aynı durumda olsa gerçekten de ses çıkarmaz mı?
Alınan eğer ufak tefek şeylerse eyvallah, ama bazı aileler abiyi garantör gibi kullanır. Küçük okuyan kızın abisi değil babası mübarek. Bu durumda kadın da kendi kardeşine versin o zaman. O da ona açsın musluğu.. Evde kalan ne olacak? İlerisi için ne olacak?
Ama bir önceki sayfayı okumadım alınanlar neler? Öğrencilik için gerekli bazı basit şeylerse tamam ama bu rutine binerse bence herkes rahatsız olur.
Birşey olmadı hatırlamıyorum. Bende gelir kalırdı gayet normaldi herşeyHep mi böyleydi? Yoksa acaba senin de farkında olmadığın bir şey oldu da sonradan mı değişti?
Kesinlikle şu anlattığın durumda ben de kızarım.Ben ufak tefek şeylere takılan bir insan değilim ben kendim alıyorum zaten. Ama ben bir ay boyunca kendime bot alayım mı almayayım mı diye düşünürken kendisi bilmemkaç yüz liralık bot beğenip abisinden istiyor. İnanın hiç bir şey söylemedim.
bence çok düşünmemek lazım ilişkileri.Birşey olmadı hatırlamıyorum. Bende gelir kalırdı gayet normaldi herşey
Bunu gerçekten anlamıyorum.bunu diyenlerden biri benim
ben karışmıyorum şahsıma
durumu yoksa almasım kocam
alırsada sıkıntı çekerken bana yansıtmaz
yansıtmadıgı için problem yok
babasıda var ama abisinde ıphone 5s isteyen görümceklerim var
ben alma desem alacagı tutar ben karışmam diyorum onun için
Ben ufak tefek şeylere takılan bir insan değilim ben kendim alıyorum zaten. Ama ben bir ay boyunca kendime bot alayım mı almayayım mı diye düşünürken kendisi bilmemkaç yüz liralık bot beğenip abisinden istiyor. İnanın hiç bir şey söylemedim.
İletişimi kesmemeli ama koalina aklı başında min 20 yaşında bir kız da geçmiş olsun demesini bilecek olgunluktadır herhalde.Ben iletişimi kesmek için yeterli sebep göremedim.
İletişimi kesmek derken ben aramıyorum ama sonuçta yine aynı ortamlarda bulunuyoruz. Ben sadece içimBen iletişimi kesmek için yeterli sebep göremedim.
İletişimi kesmemeli ama koalina aklı başında min 20 yaşında bir kız da geçmiş olsun demesini bilecek olgunluktadır herhalde.
Bunu gerçekten anlamıyorum.
Yani aynı evde yaşayan insanlar için “bana yansıtmazsa alabilir” mantığını anlayamıyorum.
Tamam hediye bazında bazı şeyler alınabilir ama ben Iphone5 kullanmazken görümcem isterse o zaman rengimi çok değiştiririm. Benim eşim de zaten yapmaz böyle bir şey. Görümcelerde de ne cesaret varmış. Eşinle babasının işi ortak mı?
İyi bana rast gelmemiş bu görümceler. Boşanma nedenim olurdu kesinlikle. Baba ile abinin rollerini şu kayınlara, görümcelere öğretemeyen anne babaya yazıklar olsun.ben biraz rahatsız oldugum içim açıkcası eşim maddi durumu bana açıklamaz
çünkü sıkıntıdan vs uzak durmam gerek eger ben takıp üzülürsem
hastalanıyorum
bu durumda zaten yansımasınıda istemiyorum ipek
normal degil ama saglıgım için şart
görümceler yüzsüz napıyım
eşim alamam diyor aradan biraz zaman sonra tekrar ister
ortak falan degiller
bide ortak olsak ev falan isterler heralde bizden
Hiç kıvırmayacağım ya da Polyanna olmayacağım. Ben kesinlikle aramazdım ama ortamlarda da küs muhabbeti yapmadan bir iki çift laf ederdim.İletişimi kesmek derken ben aramıyorum ama sonuçta yine aynı ortamlarda bulunuyoruz. Ben sadece içim
Eşimin bir akrabasına hastanede olduğu için ziyarete gittim ve ben ordayken görümcem onları aradı geçmiş olsun diye bir saat konuştu. Biliyor belli ama bana uygulamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?