Ama her gittiğimiz yeri soruyor . eşim bir şey demedi ki müsait değilim dedi kapadıDert değil,eşiniz gerekeni yapmış zaten.,
Hayır geziyor benden çok kendisi geziyor devamlı whatsapp durumuna koyuyor her gün bir yerde.Gezmek istiyor demek ki, ama gezemiyor. Kıskandığını düşünmüyorum. Beraber gezebilecegi kimse yoksa abisinden istiyor demek ki. Eşiniz her dediğini yapmıyorsa sıkıntı yok.
Bende bozmuyorum zaten severim kendisini bir şey demek istemiyorum ama her gittiğimiz yer sorulunca da bunaldımYapacak bir şey yok, tamam sizinle de gideriz deyip uzatmayacak eşiniz.
Ne diyebilir ki?
Sinir bozucu, orda hak veriyorum.
Ama bozmaya gerek yok kızı.
Bunalmakta haklısınız, sinir bozucu dediğim gibi.Bende bozmuyorum zaten severim kendisini bir şey demek istemiyorum ama her gittiğimiz yer sorulunca da bunaldım
. sadece eşime değil bana da soruyor.
bunu diyemeyen bile var esim arasın anası danası 2 saat konusur öyle bi ortamd ahadi sonra konusuruz diyip kapatamaz bence o cümle bi cok önemliiAma her gittiğimiz yeri soruyor . eşim bir şey demedi ki müsait değilim dedi kapadı
+1Koca bul kocan gezdirsin bizi rahat bırak de.
Katılıyorum siz de paylaşmayın görmezse rahatsız etmez. 22 yasında kadının da yaptıgı cok cocukça ayrıca.Her gittiğiniz yerin fotosunu koymak zorunda mısınız? Eskiden gezmek eğlenmek için bir yere gidilirdi şimdi foto çekmeye gidiliyor resmen. Her anınızı sosyal medyada paylaşmazsanız rahatsız olunacak bir durum kalmaz.
Benim ki de çok konuşur telefonda akşamları zır zır telefon çalar , genelde de öyle demez bu nadir anlardan biri sadece.bunu diyemeyen bile var esim arasın anası danası 2 saat konusur öyle bi ortamd ahadi sonra konusuruz diyip kapatamaz bence o cümle bi cok önemlii
Ben sevmiyorum paylaşmayı zaten sadece koyarsam whatsapp profile koyarım sosyal medya hesapları kullanmıyorum eşim de whatsapp durumdan paylaşıyor, kardeşin yüzünden paylaşma desem saçma olurKatılıyorum siz de paylaşmayın görmezse rahatsız etmez. 22 yasında kadının da yaptıgı cok cocukça ayrıca.
Bir şey demek istemiyorum kırılır diyeErsizde acikca soyleyin ,yeni evliyiz basbasa gezicez,sende evlenince esinle gezersin diyin,
Boyle yapma ,sen evleninle bende kocanla sana rahat vermem takilirim her yere pesinize diye saka yollu uyarin
BEn koymuyorum ki ben zaten sosyal medya hesabı kullanmıyorum eşim de kullanmıyor daha whatsapp durumuna bir yere gidip de oradan foto çekip koymadım sevmem öyle şeyleri. eşim whatsapp durumuna koyyuyor ben sadece değişirsem profil resmi değişiyorum onu da soruyor orası neresi.Her gittiğiniz yerin fotosunu koymak zorunda mısınız? Eskiden gezmek eğlenmek için bir yere gidilirdi şimdi foto çekmeye gidiliyor resmen. Her anınızı sosyal medyada paylaşmazsanız rahatsız olunacak bir durum kalmaz.
Bende bir şey demek istemiyorum kimsenin kalbini kırmak istemiyorum . ama hani hep evde olan bir kız değil canı sıkılıyor diyeyim. benden çok kendisi geziyor.her gün whatsapp da farklı durum paylaşıyor. eşim de götürüyor onları beraber de gidiyoruz yani . ama baş başa gittiğimiz yerler de olmalı... hep koloni gibi takılacak değiliz.Bende benimkini götürmek isterim, o gelmez. Kocamda gelmelerini istemez. Ben birlik,kalabalıktan hoşlanırım. Eğer siz rahatsizsaniz konuşun. KV yide götürürüm ama bir gün. Gelmemesi gereken bir yere gittik yani ona uygun degildi,ogluyla beni haşladı niye goturmediniz diye götürmek zorunda değilim, nerde duracağını bil dedim. Bi daha diyemedi hala içimden çıkmaz keşke demeseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?