görümcem kaçtı ne yapmak gerekir?

Merhabalar. Görümcem bugün sabah istanbula internetten tanıştığı daha kim olduğunu bile bilmediğimiz birine kaçmış kızlar. 18 yaşını geçen ay doldurdu. bu yıl üniversiteye başlıyordu.kayıtları yapıldı. Geçen haftalarda biri oldugunu tanıştırmak istediğini söyledi. Babası gayet medenice gelsin tanıyalım dedi. Sonra kız bianda biz evlenicez okulu bırakıcam demeye başladı.(daha başlamadan) babası gelsin tanışalım okul bitince ne istiyorsanız yaparız zaten okulun 2 yıllık dedi. Bugün şok olduk böyle babaya bunu yaptı ve bu saat oldu haber yok. Nasıl haber alırız kime gitti nerde bilmiyoruz. Sadece istanbulda oldugunu ve kaçtığı çocugun adını biliyoruz..
Duyurmayın kimseye. Bulunduğu zaman getirin eve yolu neyse o şekilde evlensin. En sağlıklı yol bu.

Edit: internetten tanıştığını ve tanımadığınızı şimdi fark ettim. Ne olduğunu bilmediğiniz adamla bırakmayın kızı sahip çıkın lütfen. :(

İstanbula gittini düşünüyorsunuz otobüs şirketlerine bir sorun fotosunu filan gösterin en azından İstanbul da inmeden belki polis müdahale eder çünkü şu zamanda aylarca yan yana olupta bir anda değişiyor insanlar hiç görmemiş pc sevdası Allah korusun devir kötü

Hemen gidip polise başvurun anında ülje genelinde kayıp şahıs olarak aranmaya başlanır. Yalnız şöyle bişey var görümceniz 18 yaşını doldurmuş polis tarafından bulunsa bile aileme yerimin bildirilmesini istemiyorum deme hakkı var polis sadece size kızınız ın durumu iyi yerini size söylemek istemiyor der o kadar yasal olarak engelleyemezsiniz maalesef

benim de kuzenim okula başlayacağını beklerken kocaya kaçtı. 18ini doldurmasına 2 gün kala kaçıp, 4 günlük kaçıştan sonra evli bir şekilde çıktı babasının karşısına. onlar da kızı okuyacak sanarken 4 yıl önce ekimin 8inde düğün yaptılardı. sizin de öyle olmasın?

Valla yeni nesil cok berbatbizim zamanimizda haytaevlilik meraklisi yada okula ilgi duymayanlar parmakla sayilacak kadardi simdi tam tersi o kadar az ki iclerinde olgun ne yapmasi gerektigini bilen yasinin farkinda olanlar... evlilikle kafayi bozmus bir nesil geliyor ne yazikki ...

Zorla alıkoyma yok durumda, reşit bir insan. O yüzden yapılacak pek bir şey yok gibi, en fazla ulaşmaya çalışınca onunla konuşabilirsiniz.

Öğleden sonra farkedildi kaçtığı. Ablası not bulmuş odasında. O an gitti zaten annesi abisi polise. Maalesef polis şimdilik bişey yapamıyor. Yurtdışında yaşıyoruz bende bi süreliğine türkiyede ailemin yanındayım. Uçakla gittiğini biliyoruz sonrasını bilmiyoruz. İstanbulda kimsemizde yok napıcağını şaşırdı annesi kardeşi. Babası şuan reddediyor kızı :(

Kimi okul okusam evlendirilmesem der kimi elindekinin değerini bilmeden atar kendini cehennem kuyularına 18 yaş benim için bir ölçü değil en azindan karşıdaki kişi polisi görürse en son onun yanında olduğundan dolayı hata yapmaz belki

Bilgisayara bakın diyen arkadaşlar olmuş. Pc kullanmazdı pek. Telefon kullanıyordu. Yarın dökümleri almalarını söyledim. Ben uzaktayım ben olsam bende giderdim. Şuan abiyle baba çok sinirli umrumuzda değil diyorlar ama çok merak ediyoruz inşallah kötü bişey gelmemiştir başına.

Ayy vallahii babasına cok üzüldüm adamcağız ne haldedir şimdi yazık vallahi gercektende böyle diyen bi babaya da bu yapilmaz ki.Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin:KK42:

yurt disindaki polis hayatta bakmaz ki
onlar için kaçma bile degil bu
e TR deki polise ne diyceksiniz
yazik olmus insallah kotu niyetli insanlarin elinde deildir
beniomde kizim var çok uzuldum inanin :((

yurt disindaki polis hayatta bakmaz ki
onlar için kaçma bile degil bu
e TR deki polise ne diyceksiniz
yazik olmus insallah kotu niyetli insanlarin elinde deildir
beniomde kizim var çok uzuldum inanin :KK43:(
Ben şuan tr de istanbula uzak bi yerdeyim acaba gidip burdaki polise de bildirsem durumu ilgilenen yardım edebilecekleri bişey olur mu ki. Yurt dışında bişey yapamıyorlar şu durumda zaten. İnşallah kötü insanların elinde değildir.

Annesine babasınada mı acımaz bu kocaya kaçan yarım akıllı kızlar. Yarın birgün pişman olur. Ama son pişmanlık fayda etmez. Yazık etmiş kendine.

Ben şuan tr de istanbula uzak bi yerdeyim acaba gidip burdaki polise de bildirsem durumu ilgilenen yardım edebilecekleri bişey olur mu ki. Yurt dışında bişey yapamıyorlar şu durumda zaten. İnşallah kötü insanların elinde değildir.
inan hiç bilmiyorum bende yurt disindayim :(

Merhabalar. Görümcem bugün sabah istanbula internetten tanıştığı daha kim olduğunu bile bilmediğimiz birine kaçmış kızlar. 18 yaşını geçen ay doldurdu. bu yıl üniversiteye başlıyordu.kayıtları yapıldı. Geçen haftalarda biri oldugunu tanıştırmak istediğini söyledi. Babası gayet medenice gelsin tanıyalım dedi. Sonra kız bianda biz evlenicez okulu bırakıcam demeye başladı.(daha başlamadan) babası gelsin tanışalım okul bitince ne istiyorsanız yaparız zaten okulun 2 yıllık dedi. Bugün şok olduk böyle babaya bunu yaptı ve bu saat oldu haber yok. Nasıl haber alırız kime gitti nerde bilmiyoruz. Sadece istanbulda oldugunu ve kaçtığı çocugun adını biliyoruz..
Karakola kimlik bilgilerini ve fotoğrafını verip kaçtı değil kaçırıldı diyorsunuz.
Herhangi bir otele gidemezler zaten hemen yakalanırlar.
Istanbul'da ise devriye araçlarına ve karakollara fotoğrafı ve bilgileri gider taze olduğu içinde daha çabuk bulunur.
Çocuğun adını da verirseniz çok daha çabuk bulunur.
Görümceniz evde pc varsa oradan bu şahısla görüştüyse Emniyet Bilgi işlem bürosu pc yi inceleyip çocuğun Ip adresine ulaşır yine bulur.
Kaçacak yerleri yok yani.
İnşaAllah bulunur :(

Back
X