görümcem kaçtı ne yapmak gerekir?

Merhabalar. Görümcem bugün sabah istanbula internetten tanıştığı daha kim olduğunu bile bilmediğimiz birine kaçmış kızlar. 18 yaşını geçen ay doldurdu. bu yıl üniversiteye başlıyordu.kayıtları yapıldı. Geçen haftalarda biri oldugunu tanıştırmak istediğini söyledi. Babası gayet medenice gelsin tanıyalım dedi. Sonra kız bianda biz evlenicez okulu bırakıcam demeye başladı.(daha başlamadan) babası gelsin tanışalım okul bitince ne istiyorsanız yaparız zaten okulun 2 yıllık dedi. Bugün şok olduk böyle babaya bunu yaptı ve bu saat oldu haber yok. Nasıl haber alırız kime gitti nerde bilmiyoruz. Sadece istanbulda oldugunu ve kaçtığı çocugun adını biliyoruz..
Döner inş okulu dondurun kayıdını silmeyin en azından açıktan 2. Ünv okur ilerde
Cahil işte kız Ada'm ne dedi Allah bilir Ada'm sağlam pabuç olsa bari

Merhabalar. Görümcem bugün sabah istanbula internetten tanıştığı daha kim olduğunu bile bilmediğimiz birine kaçmış kızlar. 18 yaşını geçen ay doldurdu. bu yıl üniversiteye başlıyordu.kayıtları yapıldı. Geçen haftalarda biri oldugunu tanıştırmak istediğini söyledi. Babası gayet medenice gelsin tanıyalım dedi. Sonra kız bianda biz evlenicez okulu bırakıcam demeye başladı.(daha başlamadan) babası gelsin tanışalım okul bitince ne istiyorsanız yaparız zaten okulun 2 yıllık dedi. Bugün şok olduk böyle babaya bunu yaptı ve bu saat oldu haber yok. Nasıl haber alırız kime gitti nerde bilmiyoruz. Sadece istanbulda oldugunu ve kaçtığı çocugun adını biliyoruz..
bu sistem çok yaygın düğün masrafı yapmak istemeyen denyoların nişanlıyken dahi kaçtığı biliniyor maalesef.

Polise haber verin 18 yasini doldurduysa da kayip sonucta bulur polis.gelmiyorum derse birsey yapamaz ama onu ikna etmeye ikna olabileceği biri gitsin belki doner.buyuk ihtimal kactigi kisi dogru duzgun biri degildir malesef evlenirse mahvolur

bence pc de yazısmaları cıkarın
ulasabılıyorsanız operatorden kayıtlara ulasın
telefon hattı kımın uzerıne

polıse gıdın netden bırıyle tanısıp gıttıgını basına kotu bırsey gelebılecegını soyleyın

Ben kizin kaçtığı adamın sağlam pabuç olmadığını düşünüyorum,sağlam karakterli bir adam ailesini ezip, kaçıp gelmesini istemez okulunu oku der.genç yașta başını yaktı ,bu kızlar hiç mi okumaz hiç mi çevrelerinde ne olup bitiyor izlemez bu yaşta kaçıp hele birde internetten tanışanların hiç sonu olmamıştır.çok üzüldüm bundan sonra olacakları az buçuk tahmin edebiliyorum ALLAH daha beterinden korusun.

İşte bu yüzden bir kadın olarak kız çocuklarının belli bir yaşa kadar, anne ve baba tarafından biraz sıkılması gerektiğini, çok rahat, çok serbest yetiştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kız çocuğunu zarar görmeden yetiştirmek gerçekten zor, dışarda herkes kurt olmuş. o daha kendi sorumluluğunu alacak hale gelene kadar dış dünyadan korumak için belli bir disiplinde tutmak lazım bence. tabi bu erkek çocuk içinde geçerli ama kız çocuğu daha bir narin, daha fazla korunmalı bence.

Bakın güvende olmayabilir..Allah korusun,
Çok kötü devirdeyiz herşey olabilir,lütfen eşine kayınpederine söyleyin olayın kaçmak tarafını değil de can güvenliği için istanbul daki polise başvursunlar, lütfen belli ki kız kandırılmış .

Ayy Allah kimsenin başına vermesin. bir anne olarak evlat büyütmenin zorluğunu çok iyi biliyorum. bak, büyüt, besle, gözün gibi sakın sonrada böyle saçma sapan işler yapsın.
şimdi yaş 18 i geçtiği için bişey de yapmak zor. ama karakola gidip durumu anlatın. hayatından şüphe ediyoruz diye söyleyin.
çocuğa ulaşıp orta yolu bulmaya çalışın. madem gözü bu kadar kara evlendirin. son aile görevinizi de yerine getirin. Allah akıl fikir versin böyle gençlere.
benim şimdiki aklım olsa eşimle biraz daha flört ederdim :D gez toz hayat kaygısı yok. temizlik, yemek, bulaşık yok.. ohh mis.

Cok uzuldum o babaya, zavalli adam
Iste besle buyut okut, sonra elin ne idugu belirsizine kacsin
Sevismese olmazdi cunku
Polise kayip diye gidin, o zaman en azindan bulurlar. Ama geri donup donmemek kiza kalmis

Bakın güvende olmayabilir..Allah korusun,
Çok kötü devirdeyiz herşey olabilir,lütfen eşine kayınpederine söyleyin olayın kaçmak tarafını değil de can güvenliği için istanbul daki polise başvursunlar, lütfen belli ki kız kandırılmış .

Katılıyorum.Allah korusun..

Kafayi vurur taslara...

Yazık olmuş görümceye haber var mı?

Ben de beyoğlunda sayılırım, kimdir necidir acaba, beyoğlu çok büyük bir yer.

Ağlaya ağlaya döner bence de.

Yazık olmuş görümceye haber var mı?

Ben de beyoğlunda sayılırım, kimdir necidir acaba, beyoğlu çok büyük bir yer.

Ağlaya ağlaya döner bence de.

Konu sahibi size özelden profilini atsa belki tanıdığınız ya da ortak bir tanıdığınız olan biridir. Bunların hiçbiri yoksa özelden tanışmak için mesaj atıyormuş gibi yapsanız. Ben düşündüm ama profilim buna uygun değil, çift soyadım falan var, inandırıcı olması için gerçek profil olması lazım sanki, şuan tedirginlerdir fake hesapları yemezler.

Back
X