Görümcem kıskanç mı??

Benimki kadar değilmiş
İnsan abisini kıskanırmı, watsapa eşimle olan foto koydum. Ertesi gün bu görümce delisi ona benzer bi foto koymuş normalde böyle fotolar paylaşmaz (kendi fotosunu koymaz herkese açık mecralara)
Söz paylaşıyorum cevaben bişeyler paylaşıyo çatlak.
Oluyo malesef bunlar

Oyle dusunmeyin bnce genc kizdir normaldir kendisinin daha guzel gorunmesini istemesi takmayin bnce bu tur seylere ....bnimde 4 tne gorumcem şükür her kes kendi halinde

yasi kucuktur. 15 uzeri ama 23 uzeri degildir gorumcen.
aldirma. seni etkileyen birsey yok.
belki kiskanilmak senin hosuna bile gidior olabilir mi? begenilmek guzel birsey.
ve sen cok sanslisin diyice sende cok sanslisin de.

Sende o yokmus gibi davran bir sey derse de ben boyle begwniyorum derain onun seni ovmemesini soyluyorsun demekki sende onu takiyorsun seni ovse ne olacak yani birak kendi halinde konuasun dursun

Yaşlarınız yakın mı görümceyle?
Kıyas filan mı yapıyor kendi çapında? Tabi her şekilde inanılmaz ezik biriymiş

demeyın oyle kızlar bizde dort kızız ve birde gelinimix var yani 4 tane görümcesi var ,

neyse ki biz ondan o bizden uzakta , allah huzur versin herkese
bende bir tane var valla, başka şehirde ama akıllara zarar
bu arada ben de görümceyim
Görümceden görümceye değişir tabi.

Öyledir muhtemelen. Güzel olunca değil de, iyi bir seyler yaptığımda birden buz gibi uzaklasan meslektaşlarım/arkadaşlarım var.

boşa demiyorlar arkadaş dediğin kötü gününde değil en iyi gününde yanında olmayı bilendir diye

25 ben o 35 34 de olabilir ben Bi buçuk yıllık evliyim o 9 yıllık
O zaman hayatında ya oldum olası bir şeyler hep eksikti ya da evliliğinde bir şeyler eksik
Ne yazıkki sizin üzerinizden atıyor kötü enerjisini
Bence hiç yüz vermeyin o tuhaf hal ve hareketler içinde yaşamaya devam etsin

Ü
sürekli önceden bekarken ne kadar marka ne kadar kaliteli giyindiğinden bahsediyo.

ortada bi kıskançlık göremedim. olsa da sizi etkileyen bişey mi var. anlam veremedim ya kuruntu gibi geledi.

Bu tarz insanlara hic bulasmayin bence :)

Ü

sürekli önceden bekarken ne kadar marka ne kadar kaliteli giyindiğinden bahsediyo.
Yazık siz de dinlemek zorunda kalıyorsunuz bu kişiyi
Çalışıyor musunuz? Ayda yılda bir toplandığınızda tahammül ederdin belki ama hergün hergün sana gelip dert yanmıyordur inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…