- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
Şu gereğinden fazla hassas ve alıngan akrabalara ifrit oluyorum, sürekli diken üstünde olunca çığlık atasım geliyorBence de suan mutsuz o. Gençliğini özlüyor da olabilir kalbi hemen suratına vuruyordur onun yaninda daha dikkatli olun bence nispet olarak algilamasin biseyi demek gereginden fazla hassas biri
bende bir tane var valla, başka şehirde ama akıllara zarar
bu arada ben de görümceyim
Görümceden görümceye değişir tabi.
İki lafından biri sen çok şanslısın diyen biri demişsiniz sonra İltifat etmez demişsiniz. Ayrıca sizi kıskandıgını düşünmüyorum belki imreniyor olabilir .anlaşılan özgüven problemi var süondan özgü beklemek yerine siz onu övseniz özgüveni yerine gelse görümcenizin bence bu daha mantıklı olur .Siz onun büyüğüsünüz Ona destek olmalısınızgünaydın kızlar ....
Dört tane görümcem var en küçüğünün beni kıskandığını düşünüyorum. iki lafından biri sen çok şanslısın , sürekli benim ne aldığımı takip eder kendi on alsa benim bir tane de gözü .. Asla iltifat etmez herkese eder bana etmez .. hatta şöyle bir özelliği var Bi yerde görüşmüşsek ve güzel olmuşsam normalde aramız iyiyken beni güzel görünce farklı Bi kıyafetle görünce bana tavırlı davranır sanki bişey olmuş gibi pek yüzüme bakmamaya çalışır ben de Bi kötü hissederim acaba bişey mi yaptım diye ama artık bu sürekli olunca kıskançlık olduğunu düşünüyorum sizce ondan olabilir mi böyle insanlara Nasıl davranmalıyım ...
onun aynından belki bi tık daha gelişmiş modeli bile olabilir. bende de var . ama gülüyorum ben halineBenimki kadar değilmiş
İnsan abisini kıskanırmı, watsapa eşimle olan foto koydum. Ertesi gün bu görümce delisi ona benzer bi foto koymuş normalde böyle fotolar paylaşmaz (kendi fotosunu koymaz herkese açık mecralara)
Söz paylaşıyorum cevaben bişeyler paylaşıyo çatlak.
Oluyo malesef bunlar
günaydın kızlar ....
Dört tane görümcem var en küçüğünün beni kıskandığını düşünüyorum. iki lafından biri sen çok şanslısın , sürekli benim ne aldığımı takip eder kendi on alsa benim bir tane de gözü .. Asla iltifat etmez herkese eder bana etmez .. hatta şöyle bir özelliği var Bi yerde görüşmüşsek ve güzel olmuşsam normalde aramız iyiyken beni güzel görünce farklı Bi kıyafetle görünce bana tavırlı davranır sanki bişey olmuş gibi pek yüzüme bakmamaya çalışır ben de Bi kötü hissederim acaba bişey mi yaptım diye ama artık bu sürekli olunca kıskançlık olduğunu düşünüyorum sizce ondan olabilir mi böyle insanlara Nasıl davranmalıyım ...
Bu tipler tehlikeli aslında.onun aynından belki bi tık daha gelişmiş modeli bile olabilir. bende de var . ama gülüyorum ben halinederdi yok demekki böyle şeylere sarıyo diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?