• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem kıskanç mı??

Bence de suan mutsuz o. Gençliğini özlüyor da olabilir kalbi hemen suratına vuruyordur onun yaninda daha dikkatli olun bence nispet olarak algilamasin biseyi demek gereginden fazla hassas biri

O şahıs sana iltifat etse ne olur etmese ne olur onun iltifatiylami mutlu olacaksin sen giyin kuşan süslen sana tavir yaparsada hayirdir bir durummu var söylede bende bilim de..

Bence de suan mutsuz o. Gençliğini özlüyor da olabilir kalbi hemen suratına vuruyordur onun yaninda daha dikkatli olun bence nispet olarak algilamasin biseyi demek gereginden fazla hassas biri
Şu gereğinden fazla hassas ve alıngan akrabalara ifrit oluyorum, sürekli diken üstünde olunca çığlık atasım geliyor:KK34:

bende bir tane var valla, başka şehirde ama akıllara zarar
bu arada ben de görümceyim :KK70:
Görümceden görümceye değişir tabi.

aynen bizde bir abla var eksikliğini göstermesin ama zor bir kadındır ,

gelin kesin hergun dua ediyordur ondan uzakta diye , ama bize karşı öyle değil .

Maalesef bende alıngan görümceyim ama yazılanlar bana da saçma geldi ben mesela surat asilirsa falan alinirim muhabbeti keserim direk

Bence hareketlerine çok dikkat ediyorsunuz ayrıca seni övmek sürekli yakışmış demek zorunda değil ki bu beklenti neden? olabilir imrenebilir ama sana evliliğine zarar vermiyorsa seni rahatsız etmiyorsa hiç umursama. İstediğini yapsın ama bunlar sizin aklınızdan geçenler güzel oldum bana güzelsin demedi ee ne gerek var sen güzel olduğunu biliyorsan onun onaylamasına.

Yada sen sürekli iltifat mı duymak istiyosun? Her görüştüğünüz de seni övmesi mi gerekiyor? Anlamadım da :)

insan kiskanildigini bariz hissediyor, eger sen boyle hissediyorsan ki söylediklerinden de bu cikiyor evet kiskaniyor olabilir...

ama bu senin problemin degil onun problemi birak yesin kendini , sen keyfine bak...

günaydın kızlar ....
Dört tane görümcem var en küçüğünün beni kıskandığını düşünüyorum. iki lafından biri sen çok şanslısın , sürekli benim ne aldığımı takip eder kendi on alsa benim bir tane de gözü .. Asla iltifat etmez herkese eder bana etmez .. hatta şöyle bir özelliği var Bi yerde görüşmüşsek ve güzel olmuşsam normalde aramız iyiyken beni güzel görünce farklı Bi kıyafetle görünce bana tavırlı davranır sanki bişey olmuş gibi pek yüzüme bakmamaya çalışır ben de Bi kötü hissederim acaba bişey mi yaptım diye ama artık bu sürekli olunca kıskançlık olduğunu düşünüyorum sizce ondan olabilir mi böyle insanlara Nasıl davranmalıyım ...
İki lafından biri sen çok şanslısın diyen biri demişsiniz sonra İltifat etmez demişsiniz. Ayrıca sizi kıskandıgını düşünmüyorum belki imreniyor olabilir .anlaşılan özgüven problemi var süondan özgü beklemek yerine siz onu övseniz özgüveni yerine gelse görümcenizin bence bu daha mantıklı olur .Siz onun büyüğüsünüz Ona destek olmalısınız

Benimki kadar değilmiş:sinirli:
İnsan abisini kıskanırmı, watsapa eşimle olan foto koydum. Ertesi gün bu görümce delisi ona benzer bi foto koymuş normalde böyle fotolar paylaşmaz (kendi fotosunu koymaz herkese açık mecralara)
Söz paylaşıyorum cevaben bişeyler paylaşıyo çatlak.
Oluyo malesef bunlar
onun aynından belki bi tık daha gelişmiş modeli bile olabilir. bende de var . ama gülüyorum ben haline :-) derdi yok demekki böyle şeylere sarıyo diyorum.

günaydın kızlar ....
Dört tane görümcem var en küçüğünün beni kıskandığını düşünüyorum. iki lafından biri sen çok şanslısın , sürekli benim ne aldığımı takip eder kendi on alsa benim bir tane de gözü .. Asla iltifat etmez herkese eder bana etmez .. hatta şöyle bir özelliği var Bi yerde görüşmüşsek ve güzel olmuşsam normalde aramız iyiyken beni güzel görünce farklı Bi kıyafetle görünce bana tavırlı davranır sanki bişey olmuş gibi pek yüzüme bakmamaya çalışır ben de Bi kötü hissederim acaba bişey mi yaptım diye ama artık bu sürekli olunca kıskançlık olduğunu düşünüyorum sizce ondan olabilir mi böyle insanlara Nasıl davranmalıyım ...

görümce kaç yaşında
siz kaç yaşındasınız
abisine çok mu düşkündü

Hepsini 1 gun kafana taksan haftanin 4 gunu zehir olur.
Takma ;)

onun aynından belki bi tık daha gelişmiş modeli bile olabilir. bende de var . ama gülüyorum ben haline :-) derdi yok demekki böyle şeylere sarıyo diyorum.
Bu tipler tehlikeli aslında.
Tek sebebi var kıskançlık hazımsızlık.
Çoğuda az gelişmişlikten böyle :)) umarım hep uzağımda olur

bende görümceym benim kimsenin malında hic gozum yoktur. Ama gelinimiz cok farkli ne anneme ne de bana saygisi var ve abim evlenince gercktn cok degisti hic aramaz annemi . Gelin hanim kacark evlendi benm nisanimda istemem de hep kavgalar cikardi. damat tarafinin aldigi altinlardn kendide istedi. nisan alisverisimde alinan makyaj setleri elbiseler feln hepsinden abime aynisindan aldirdi. Dogum yapti annemi sehir disindan cagirdi 2 gun sonra anneme bile sormadan sinirli bakislarla dudak sallayarak gobek bagi dusmemis bebegi aldi 8 saatlik yola cikti annesinin yanina gitti. İnsani kovmaktan beter etti. Anlayacaginiz tek görümcelerde suc yok . Her insan farkli.kiskaniyor diye kafaya takipta psikolojini bozmaa gerek yok . Bir kulagindan girsin bir kulagindan ciksin! Salla gitsin

suratının düştüğünü gördüğün an "allahım yine bugün ne kadar güzelim verdiğn nimetlere çok şükür kıskananlar çatlasın" de ve suratını izle huşu ile :D :D

Nasıl davranacaksın ki. Onun rengine göre nasil hareket edeceksin? Tek bir rol model takıl. Ya iyi ol , yada hep sınırlı . Sen karar vereceksin . Ama onun ne düşündüğünü düşünme. Buhranlara girersin.

Benimde üç tane gorumcem var en büyüğü annem yaşında
Ortanci benden 12 yaş büyük
Küçük dört yaş büyük

Ortanci gorumcemle evlerimiz yakın olduğu için laf sokar sık sık gelir
Artık her gelmesinde laf sokmasinda karşılığını alır gider

Her seferinde ben niye uzulup kirilayim bıktım valla ya
Küçük bebeğim var yok misafirim geliyor gel yaprak sar börek aç gidiyormuyum asla
Bana dış geçiremediginden çıldırir

Bizimde gelinimiz var ne ben ne kardeşim asla karışmıyoruz

Görümce ler hep mi örümcek :rapci:
Benimki herşeyime problem buldu.bir ata kiloluydu şimdi kilo verdi.bana diyor kilomu aldın sen ben bu kilodayim sen kilo almışsın vs :KK11:aldığım her kıyafeti nerden aldın der.kendine ben bsiey sorunca marka demez evimin her eşyasını a dan z ye eleştirdi yemin ederim.grlinligimj aldım kiralamaya çalıştırdı. Kendi hangi mobilyacıdan aldıysa beni oraya yönlendirdi zorla.ben almayınca surat asti....nefret etmeye başladım:sinirli:

Yahu hiç işiniz gücünüz yok mu bunlarla kafa yoruyosunuz
Zaten dünyadaki tüm görümceler gelinleri kıskanıyo
Çünkü tüm gelinler çok güzel çok popi çok becerikli çok çokkk....

Ay içim şişiyo şöyle konular görümceler

Back
X