takip edebilir istediğini ama hem onunla hem benimle görüşemez diye düşünüyorum ben. Eşime de söyledim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ben gitmem diye.Gorumceniz takiplesiyormus?? Ya esiniz takiplesseydi?
Hadi sükredelim..
Gorumce icin adalet.İstedigini takip etsin birakin yav.
Bence çok kafaya takmayın. Size zararı olmadığı sürece görüşebilir size soracak değil. Size zarar vermeye çalıştığını anladığınız anda evinize sokmazsınız olur biter.Merhaba hanımlar. Benim de böyle bir derdim var. Görümcem eşimin eski eşiyle görüşmeye devam ediyor galiba. Olayı şöyle özetleyeyim. Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın. Bipolar aynı zamanda. Eşimin de hataları olmuştur elbet ayrılıl varsa tek taraflı değildir hiçbir zaman bence. Neyse konumuza gelelim. Biz nişanlandıktan sonra eski eş herkesi arayıp mesaj atıp engel olmaya çalıştı. Buna da görümcem dahil. Zaten henüz unutamadığı da çok belli. O dönemde herkes engelledi çünkü işi bozmasını kimse istemedi. Ama bu görümcem hala bağlantılı. Birbirlerini takip ediyorlar. Yine bana sen kardeşimin sabrının mükafatısın diyen görümcem de yine o. Sizce ben mi abartıyorum hanımlar;(
Yeğenini görme durumu yok ki zaten ona asla vermezler almaya gitse. Ayrıca kendisi şehir dışında. Siz kendinizi bi benim yerime koyun lütfen. Koca yürek değil bu. Bana sildiğini söylemişti baktım silmemiş.Gorumce ..yeni / eski ayrimi yapmadan her ikisine de saran koca yurekli gorumce
Ortada bir cocuk var arayi kotu tutsa yegenini goremez ya da ariza cikar bunu gze alamamistir
Bence abartıyorsun. Sonucta ortada yeğeni var. Ya cocuguda uzaklastirirsa herkesten. O yuzden halanin gorusmesi iyi bence.Merhaba hanımlar. Benim de böyle bir derdim var. Görümcem eşimin eski eşiyle görüşmeye devam ediyor galiba. Olayı şöyle özetleyeyim. Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın. Bipolar aynı zamanda. Eşimin de hataları olmuştur elbet ayrılıl varsa tek taraflı değildir hiçbir zaman bence. Neyse konumuza gelelim. Biz nişanlandıktan sonra eski eş herkesi arayıp mesaj atıp engel olmaya çalıştı. Buna da görümcem dahil. Zaten henüz unutamadığı da çok belli. O dönemde herkes engelledi çünkü işi bozmasını kimse istemedi. Ama bu görümcem hala bağlantılı. Birbirlerini takip ediyorlar. Yine bana sen kardeşimin sabrının mükafatısın diyen görümcem de yine o. Sizce ben mi abartıyorum hanımlar;(
Kadın hala eski eşini unutmuş değilse ve sizin merhametinizi kullanarak etkilemeye ve ara bozmaya çalışıyorsa da doğal mı sizce?yegeninin annesiyle gorusmesi cok dogal degil mi ?
Eee kadın istediği ile görüşür. Sonuçta ortada bir yeğen var. Belki
Ben eşim çocuğunu görmüyor demedim kiBir yiğeni var tabiki görüşebilir
ayrıca eşinizin bile görüşmesi lazım
ne demek çocuğu görmüyor
bence dert sizin eşinizin çocuğu görmemesi olmaliydi
Sakin lutfen koca yuregi sevgi pitircigi anlaminda soylemedimi anlamis olmaniz lazimdi kuzum ? da neyse simdi kendimi koyuyorum sizin yerinize ve gidip neden yalan ?diye soruyorum gorumceye girtlagina yapismayacaktim der iletisim kurardimYeğenini görme durumu yok ki zaten ona asla vermezler almaya gitse. Ayrıca kendisi şehir dışında. Siz kendinizi bi benim yerime koyun lütfen. Koca yürek değil bu. Bana sildiğini söylemişti baktım silmemiş.
Zaten görüşebilr ben görüşmesin diye ortalığı yıkmadım sadece aynı zamanda benden yakınlık beklememesini söyledim. Hepsi bu.Eee kadın istediği ile görüşür. Sonuçta ortada bir yeğen var. Belki onun için görüşüyor?
Sizden önce bir hukukları var neden görüşmesinler?takip edebilir istediğini ama hem onunla hem benimle görüşemez diye düşünüyorum ben. Eşime de söyledim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ben gitmem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?