Görümcem kocamın eski eşiyle görüşüyor.

experla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
572
299
18
Merhaba hanımlar. Benim de böyle bir derdim var. Görümcem eşimin eski eşiyle görüşmeye devam ediyor galiba. Olayı şöyle özetleyeyim. Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın. Bipolar aynı zamanda. Eşimin de hataları olmuştur elbet ayrılıl varsa tek taraflı değildir hiçbir zaman bence. Neyse konumuza gelelim. Biz nişanlandıktan sonra eski eş herkesi arayıp mesaj atıp engel olmaya çalıştı. Buna da görümcem dahil. Zaten henüz unutamadığı da çok belli. O dönemde herkes engelledi çünkü işi bozmasını kimse istemedi. Ama bu görümcem hala bağlantılı. Birbirlerini takip ediyorlar. Yine bana sen kardeşimin sabrının mükafatısın diyen görümcem de yine o. Sizce ben mi abartıyorum hanımlar;(

Gorumceniz takiplesiyormus?? Ya esiniz takiplesseydi?
Hadi sükredelim..
Gorumce icin adalet.İstedigini takip etsin birakin yav.
takip edebilir istediğini ama hem onunla hem benimle görüşemez diye düşünüyorum ben. Eşime de söyledim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ben gitmem diye.

Bence çok kafaya takmayın. Size zararı olmadığı sürece görüşebilir size soracak değil. Size zarar vermeye çalıştığını anladığınız anda evinize sokmazsınız olur biter.

Gorumce ..yeni / eski ayrimi yapmadan her ikisine de saran koca yurekli gorumce

Ortada bir cocuk var arayi kotu tutsa yegenini goremez ya da ariza cikar bunu gze alamamistir
Yeğenini görme durumu yok ki zaten ona asla vermezler almaya gitse. Ayrıca kendisi şehir dışında. Siz kendinizi bi benim yerime koyun lütfen. Koca yürek değil bu. Bana sildiğini söylemişti baktım silmemiş.

Bence abartıyorsun. Sonucta ortada yeğeni var. Ya cocuguda uzaklastirirsa herkesten. O yuzden halanin gorusmesi iyi bence.

Yeğenini görme durumu yok ki zaten ona asla vermezler almaya gitse. Ayrıca kendisi şehir dışında. Siz kendinizi bi benim yerime koyun lütfen. Koca yürek değil bu. Bana sildiğini söylemişti baktım silmemiş.
Sakin lutfen koca yuregi sevgi pitircigi anlaminda soylemedimi anlamis olmaniz lazimdi kuzum ? da neyse simdi kendimi koyuyorum sizin yerinize ve gidip neden yalan ?diye soruyorum gorumceye girtlagina yapismayacaktim der iletisim kurardim

Eee kadın istediği ile görüşür. Sonuçta ortada bir yeğen var. Belki onun için görüşüyor?
Zaten görüşebilr ben görüşmesin diye ortalığı yıkmadım sadece aynı zamanda benden yakınlık beklememesini söyledim. Hepsi bu.

Görümcenizle onların iletişimi bu, ayrıca bipolar diyorsunuz, ayrılma sürecini zor atlatmış ve elinde olmadan bazı şeylere çevresindekileri maruz bırakmış olabilir. Kendi açınızdan değerlendirdiğinizde herkesin tavizsiz mesafeli durması gerektiğini düşünebilirsiniz ancak görümcenizle samimiyetleri, arkadaşlıkları ya da artık aralarındaki iletişim ne gereği ise, görüşmeleri bu durumu tolere edebilecek düzeyde demek ve buna siz karışamazsınız.

takip edebilir istediğini ama hem onunla hem benimle görüşemez diye düşünüyorum ben. Eşime de söyledim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ben gitmem diye.
Sizden önce bir hukukları var neden görüşmesinler?
Ortada bir yeğen de var üstelik.
Sizin gözünüze sokulan birşey , huzurunuzu kaçıran bir durum yoksa, bu konu üzerinden tavır almanız anlamsız.
Sadece takiplestiklerini biliyorsunuz üstelik belki sadece o kadardır ne var bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…