Ah bu eski eşler ah,ölsünler sürünsünler lanet pislikler di mi:) Nasıl olmuşta kocanızın ilk evlendiği kişi olmuşlar! Oysa onlarla kimse görüşmemeli,kocanın beynini resetlemeli, o yılları takvimden çıkarmalı,toplumdan soyutlanmalı o ilk eşler! Çocuğun annesi olmasınında hiçbir önemi yok. Yeter ki kocanızın size ait olma ihtimali zerre dahi zarar görmesin! O eski eşte zaten kocanızı elinizden alma planı yapıyor kesin başka adam yok malum yeryüzünde! İşi gücü sizinkini tekrar alabilmek! O yüzden de çocuğun halası ile görüşmeye devam ediyor bak sinsiyeee! Oysa görümce onu silmeli dışlamalı insan yerine koymamalı.Şu an piremses hazretlerimiz gümdemde artık,eski eşin tez başı vurula!
Hanımefendiiiii!!! Siz ne yediniz ne içtiniz hayrola? Eski eşler sizin egonuzu rahatsız ediyor olabilir ancak,onlarda siz gibi bir zamanlar hayallerle ümitlerle evlenmişti! Eski hanımlar kötüdür diye sağda solda zil takıp oynamanın alemi yok,kimseyede faydası yok! Azıcık ulvi düşünün! O kadın bir anne! Çocuğun halasıda evet sizin görümceniz.Ben hep derim,bunu kabullenmeyecek kadınlar evlenmesin dul adamlarla! Bende bir anneyim ve evet görümcemle görüşüyorum.Allah ondan razı olsun.Neden mi? Çocuğuma halalık ediyor,benim hatırama saygısı var.Herkesi konumlandırırken doğru yere koyabiliyor.Ve içiniz rahat olsun hiç öyle eski kocayı geri alma planımızda olmadı mesela kendisiyle görüşürken:) Sizin kocanızında geri alınma planı olmaz bu saatten sonra. Bir kadının eski kocasıyla evlenmek,o kadının kötü sizin iyi olduğunuz anlamına gelmez.İkinizde iyi olabilirsiniz,tamamen eski eşin uyuşup uyuşmadığı ile ilgili bir konu.Pencerenizi genişletmenizi öneririm.