Uzaklaştırmak istemez bence. Bunun da çocuğu için kötü olduğunu asıl zararı ona vereceğini biliyor olmalı.Bence abartıyorsun. Sonucta ortada yeğeni var. Ya cocuguda uzaklastirirsa herkesten. O yuzden halanin gorusmesi iyi bence.
Hassas davranıyorsunuz kesinlikle onunla irtibatta diye size kötü mü davranması gerekiyor?takip edebilir istediğini ama hem onunla hem benimle görüşemez diye düşünüyorum ben. Eşime de söyledim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ben gitmem diye.
Yok öyle değil. Mesela şöyle şeyler de yaşıyorum. Kızıyla birlikte gittiğimizde kız için “annesine benziyor maaşallah.” , “annesinin alnı da açıktı açık alnı olanlar iyi insanlar olur” ,”annesinin kızı” gibi şeyler söylüyorsa bir de bundan siz rahatsız olmaz mıydınız? Ben gerçekten abartıyor muyumSizden önce bir hukuklaei var neden görüşmesinler?
Ortada bir yeğen de var üstelik.
Sizin gözünüze sokulan birşey , huzurunuzu kaçıran bir durum yoksa, bu konu üzerinden tavır almanız anlamsız.
Sadece takiplestiklerini biliyorsunuz ayrıca.
tabi ki dogal cunku ortada yegen var.yegenin fotograflarini falan paylasiyordur kadin da gormek ister.gorumce eski esi takip ediyor diye sizin esinizle araniz bozulmaz kiKadın hala eski eşini unutmuş değilse ve sizin merhametinizi kullanarak etkilemeye ve ara bozmaya çalışıyorsa da doğal mı sizce?
herkes herkesi kukla gibi yönetmek istiyor evlenince.karım annesine hiç gitmesin benden izinsiz evden ççıkmasın kocam annesine babasına harçlık vermesin kaynanam bana gelmesin gitmesin.görümcem sadece benim istediğim gibi davransın.kocam arkadaşlarıyla görüşmesin.kimse tek başına tatile ya da başka şehre gitmesin.valla ruhu sıkılır adamın böyle evliliklerdeBi görümcelerin kiminle görüştüğüne karışmadığımız kalmıştı onu da yaptık çok şükür.
baktım ve okudum keşke alıntı yapsaydımBen eşim çocuğunu görmüyor demedim ki
Ben kimseye görüş görüşme demiyorum zaten. Söylediğim şu! Yanımda onunla ilgili konuşulmasın. Benle de aynı ilişkiyi kurmasın. Hepsi bu. Yukarıda mentionla anlattım bi kısmını. Tanımda sürekli ondan bahsetmeler de var, sildim deyip silmemekte. (Ben sil demedim kesinlikle)Onun kimle görüşüp görüşmeyeceğine karar veremezsiniz, karışamazsınız bile. Ne isterse yapar. İnsanların hayatına bu kadar karışmayı kesin bence
takip edebilir istediğini ama hem onunla hem benimle görüşemez diye düşünüyorum ben. Eşime de söyledim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ben gitmem diye.
AbartıyorsunuzYok öyle değil. Mesela şöyle şeyler de yaşıyorum. Kızıyla birlikte gittiğimizde kız için “annesine benziyor maaşallah.” , “annesinin alnı da açıktı açık alnı olanlar iyi insanlar olur” ,”annesinin kızı” gibi şeyler söylüyorsa bir de bundan siz rahatsız olmaz mıydınız? Ben gerçekten abartıyor muyum
Bakın o eski eşini unutmuş değil, hala ara bozmaya çalışıyor daha önce de bu görümcemin zatıf noktasından merhametinden yaklaşıp ara bozmaya çalıştı. Sizce böyle bir durumda hala görüşmesi hoş mu?Hassas davranıyorsunuz kesinlikle onunla irtibatta diye size kötü mü davranması gerekiyor?
Muhabbet konulari esiniz ve sizinle mi ilgili saniyorsunuz acaba?
Ya da dedikodu mu yapacaklar da sizinle konusmamasi gerekli?
Gereksiz telas her zaman kötüyü ceker.
Anlattığınız kadar kötü bir evlilik kötü bir gelin kayınaile ilişkisi yokmuş demek ki. Belli ki sevdikleri bir insan çocuğun annesi. İnsanların yeğenlerinin, torunlarının annesini sevmesi kötü bir şey değil.Yok öyle değil. Mesela şöyle şeyler de yaşıyorum. Kızıyla birlikte gittiğimizde kız için “annesine benziyor maaşallah.” , “annesinin alnı da açıktı açık alnı olanlar iyi insanlar olur” ,”annesinin kızı” gibi şeyler söylüyorsa bir de bundan siz rahatsız olmaz mıydınız? Ben gerçekten abartıyor muyum
Zaten görümce yanılan ya da boş konuşan bir insanmış onu anladım ben. Boş verin ya.Zaten görüşebilr ben görüşmesin diye ortalığı yıkmadım sadece aynı zamanda benden yakınlık beklememesini söyledim. Hepsi bu.
Eski eşini hala unutmamış ve mutluluğuna gölge düşürmeye çalışan bir kadın var ortada. Sizce görüşmeli mi?Neden görüşemesin?
Ben hesap sormadım zaten görüş görüşme de demedim kimseye. Sadece buna kırılmakla abartılı tepki mi veriyorum onu merak ettim.Koca kadın kimle görüşeceğinin hesabını birilerine verecek hali yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?