Görümcem kocasını aldatıyor ne yapmayilm

Bu benim fikrim. Ben esime soylerim.
Konu sahibi esimin en yakin arkadasi diyor. Takip edip duruma el koyar.
Ben boyle seylere gelemem. Kendi basima da boyle bir sey gelse saklanmasini degil soylenmesini isterim.
Benim başımda böyle bir şey gelse bende sizin düşünürüm yanlız ince bir ayrıntı var
Kadın ve erkek fıtratı aynı değil kadın aldatma durumunda erkekle aynı muameleyi görmüyor
kadın bunun gibi bir durum da en fazla boşanır hatta sindirip oturanlarıda biliyoruz
Erkekler öyle değil ülkemizdeki namus kavramını biliyorsunuz namus cinayetlerini biliyorsunuz ortada kalan çocukları biliyorsunuz ve hatta böyle cinayetlerde cezai indirimleri biliyorsunuz
Ben bu sorumluluğu asla alamam en fazla iletişimi keserim

Son düzenleme:

Simdi ben zaten burada gorumceye ya da gorumcenin esine soylesin demiyorum.
Ama bu durumu ben esimden saklayamazdim sahsen.
Cinayetler konusunda haklisiniz. Ben kendi esimin huyunu goz onune alarak konusuyorum.

Bence söylemen gerekir. Görumceniz kendimi açıldı yoksa sizmi yakaladınız?

Dedem derdi ki kadının dostunu erkek, erkeğin dostunu kadın getirirmiş eve. Demem o ki eşi arkadaşıyla eşini böyle laçka bir iletişime sokmamalıydı. Yerinizde olsam karışmam herşey üzerinize kalır iftira derler ses kaydı yapmış WhatsApp konuşması ayarlamış beni çekemiyor der geçer karşıya siz düşünün sonra. Tecrübe konuşuyor

Söylemeyin.iftira olduğunu iddia eder ve başınıza iş alırsınız.Görüşmeyin bile.Herkes ektiğini biçer bu hayatta.
Görmedim duymadım bilmiyorum.

Ayni fikirdeyim. Hatta cok daha farkli seyler düsünüyorum ama kimseyi zan altinda birakmamak icin söylemeyecegim

Ben olsam karismam.. olan sana olur benden soylemesi.. karisma, nasil olsa elbet bir gun ortaya cikar..

Sonra görünce iftira atıyor diye hem kocani hemde cevredekilere seni kötüler hiç karışma ne duydun ne bildin k kocana ada bir şey deme ama sana tavsiyemmonunla ufak olaydan kavga çıkar hiç konuşma gidip gelme sonra kalkar sana yıkar aldatmaa işini içinden cikamazsin. Kocana de benim gözüm bu arkadaşını tutmuyor uzak dursun uzaktan bak ne hali varsa görsün sakin bulaşma

Olan sana olur karışma bu tipler oturur ağlar dövünür bi bakmışsın aldatan sen olmuşsun

Hiiiçç karışmazdım herkez kendi pisliğinde boğulsun derdim

Ya geçen gün bir belgeselde maymunlar vardı. Sürünün erkeklerinden biri bir dişi ile çiftleşmeye calilarin arkasına geçti. Hatta böyle yaprakları dalları vs kapattılar kendilerini. Çünkü yasak aşk :) erkek olanın çiftleşme izni yok galiba orasını tam anlamadım. Neyse, bunlar ciftlesirken başka bir maymun bunları fark etti. Aman allahım nasıl ortalığı ayağa kaldırıyor başkalarını çağırıyor vs. Biz izlerken sanane dedik o derece yani :) Aklıma bu konu geldi. Primatlar aleminde de kim kiminle yatmış büyük mevzu oluyor.

İlginç bir konu sahibi!
Adamın telefonu çocuğun elindeymiş de fotoğrafları görmüş! Yalan 1
Adam itiraf etti yazmışsın! Yalan 2
Adam eşinizin arkadaşıymış. İtiraf ederken eşinizinde duyması lazım. Sadece size neden itiraf etsin. İtiraf ettiyse eşinizde biliyordur. Bilmiyor diyorsunuz! Yalan 3

Güvenimi sarstınız. İnanmıyorum konuya.

Ben böyle durumda delil olmadan paylaşmam eşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…