- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi Tutanyaaaa
-
Benim başımda böyle bir şey gelse bende sizin düşünürüm yanlız ince bir ayrıntı varBu benim fikrim. Ben esime soylerim.
Konu sahibi esimin en yakin arkadasi diyor. Takip edip duruma el koyar.
Ben boyle seylere gelemem. Kendi basima da boyle bir sey gelse saklanmasini degil soylenmesini isterim.
Benim başımda böyle bir şey gelse bende sizin düşünürüm yanlız ince bir ayrıntı var
Kadın ve erkek fıtratı aynı değil kadın bunun gibi bir durum da en fazla boşanır hatta sindirip oturanlarıda biliyoruz
Erkekler öyle değil ülkemizdeki namus kavramını biliyorsunuz namus cinayetlerini biliyorsunuz ortada kalan çocukları biliyorsunuz ve hatta böyle cinayetlerlede cezai indirimleri biliyorsunuz
Ben bu sorumluluğu asla alamam en fazla iletişimi keserim
Ayıptan kastımda bunlar zaten başka ne olabilir ki ?? Sonuçta yorumum belli !Bu ayıp değil hata !
Bu ayıp değil günah!
Canim hıiii iic karışıp kendi başınıda eşinin basinida belaya sokma derim.esin bilse savaş çıkar gerek yokEminim ama söyleyemiyorum aldattığı kişi eşimin en yakın arkadasi
Ayni fikirdeyim. Hatta cok daha farkli seyler düsünüyorum ama kimseyi zan altinda birakmamak icin söylemeyecegimMillet arka arkaya soru soruyor, siz kısa kelimeler söyleyip çekiliyorsunuz. O telefon elinize nasıl geçti, kimin telefonuydu, gizli bir ilişkiyse o telefon ortada neden duruyor.
Kaldı ki, bu tür bir şey sadece yazışmalar falanla ispat edilemez. Çok hassas bir konu. Faciaya kadar gidebilir.
Ama ben size inanmadım. Bence ortaya bir şey attınız yersek yerdik. Ben yemedim. Şimdi birazdan arka arkaya sorular gelince doğru söyleyip söylemediğiniz ortaya çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?